0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: за сбогом
« Отговор #120 -: Ноември 14, 2008, 10:33:43 am »
Не се отчайвайте! Ние също минахме през този ад. От 1999 год. се опитвах да забременя и 2001 с ужас и изненада установихме, че проблема е в мъжа ми... Стигали сме и до приказки за развод, до скандали, но издържахме и сега се радваме на сладура от снимката. Говори с мъжа ти отново и покажи снимката... Винаги има решение и щастието е много голямо. Раздялата не е решение с хубав край. Успех и говорете пак. :bighug:
« Отговор #121 -: Ноември 14, 2008, 12:23:00 pm »
На гъбката пожелавам, хубаво ново начало!!!
Мимка, ако това те утешава, наистина през този ад сме минали всички. Стерилитета влияе на отношенията различно, обаче едно е вярно разсипва ни. Кураж, ти си боец, ако вярно съм разбрала.
Пожелавам и на двете хубавото тепърва да предстои, все пак идва Коледа!
*
« Отговор #122 -: Ноември 14, 2008, 21:41:47 pm »
Мимс, да си призная, но тайничко се надявах, че нещата няма да стигнат дотук...
Знаеш, че не искам да те убеждавам в каквото и да било, но ми е много мъчно за вас ...
Съвети не мога да ви давам - вие сте достатъчно зрели и разумни хора.
Помислете, поговорете и вземете най-правилното решение по пътя към щастието!
Успех и късмет, мила! 

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

по-доре не бих могла да го кажа.
прегръщам те и целувки на Теди
*
« Отговор #123 -: Ноември 14, 2008, 23:53:31 pm »
Гъбка, успех и много слънце по новия път към щастието! :bighug:
« Отговор #124 -: Декември 03, 2008, 13:28:08 pm »
Мимка, мило слънчево дете  :D
/аз докато видя, че ти си писала тук, нищо чудно вече пак да имаш някой до себе си  :wink: и вместо сбогом да казваш: ехо, здравейте!/
Всичко ще се нареди! Само бъди здрава и позитивна!
Когато има любов, всичко останало се преодолява  :D
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #125 -: Декември 03, 2008, 15:10:19 pm »
Гъбка,живота е пред теб,гледай направо!Успех и дано срещнеш правилния Човек!
Мимка,дано бурята в душата ти е отминала и отново да си със тез сини очи, който преди години са те пленили!Кураж!
*
« Отговор #126 -: Март 30, 2009, 00:56:55 am »
Мила гъбка минала си през големи препятствия а сега как си
*
« Отговор #127 -: Март 30, 2009, 20:12:17 pm »
Мимка а ти как си?
« Отговор #128 -: Април 02, 2009, 23:54:08 pm »
Толкова съм си мечтала за момента в който ще отговоря ,че наистина съм добре, че всичко лошо е зад гърба ми и не съжалявам за нищо минало...
Че съм срещнала добър човек който иска деца колкото мен и за първи път видях положителен тест за бременност след толкова години..
Мислех че като видя този тест и като с магическа пръчка ще започне моя нов живот на чисто..
А толкова ме е страх..и дали бебето ще добре след имунолог. и генетич. ми проблеми
дали и този безценнен дар не ми беше даден само за да се почувствам още по-зле като го загубя..
*
« Отговор #129 -: Април 03, 2009, 00:23:46 am »
Толкова съм си мечтала за момента в който ще отговоря ,че наистина съм добре, че всичко лошо е зад гърба ми и не съжалявам за нищо минало...
Че съм срещнала добър човек който иска деца колкото мен и за първи път видях положителен тест за бременност след толкова години..
Мислех че като видя този тест и като с магическа пръчка ще започне моя нов живот на чисто..
А толкова ме е страх..и дали бебето ще добре след имунолог. и генетич. ми проблеми
дали и този безценнен дар не ми беше даден само за да се почувствам още по-зле като го загубя..
:balk_144:съжелявам мила наистина си минала през много перипети и наистина се надявам да ти се усмихне щастието и да имаш това което мечтаеш  толкова много а мисля че е нормално всеки един от нас да има такива мечти.
Просто незнам какво да кажа
« Отговор #130 -: Април 03, 2009, 11:11:36 am »
Някой пък май само аз си разбирам като пиша  :oops:,исках да кажа че съм бременна..и много щастлива и още толкова уплашена дали всичко ще е наред.
*
« Отговор #131 -: Април 03, 2009, 11:16:33 am »
 osi_9
Честито гъбка :)
Отпусни се, не си слагай черни мисли в главата, наслади се на щастието, всичко ще бъде наред :)
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #132 -: Април 03, 2009, 11:45:10 am »
Гъбка....честито миличка. Незнам какво да кажа. Изненада ме много приятно!!! И направо ми вдигна настроението на 10!!! ЧЕСТИТО!!!! Скоро не съм те засичала в скайпа. Като можеш пиши.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #133 -: Април 03, 2009, 11:47:07 am »
gubkata11  :hug2: всичко ще бъде наред.
« Отговор #134 -: Април 03, 2009, 12:32:37 pm »
Честито, Гъбке! Много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред и да гушнеш живо и здраво бебче!!! :crossfingers:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #135 -: Април 03, 2009, 12:41:49 pm »
Гъбке, стискам ти палци и ти желая най-прекрасното бебе!

« Отговор #136 -: Април 03, 2009, 13:44:37 pm »
 Гъбке , всичко ще бъде наред !  Заслужаваш да бъдеш много щастлива !
 Лека бременност ти желая ! :bighug:
« Отговор #137 -: Април 03, 2009, 14:46:16 pm »
Честито миличка, просълзи ме!
Тревоги ще има, но не се натоварвай допълнително с черни мисли. Помисли, нима не заслужаваш поне малко щастие? Защо не и ти? На толкова други хора се случва.
Пази се миличка. :bighug:
*
« Отговор #138 -: Април 03, 2009, 16:12:21 pm »
gubkata11,  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #139 -: Април 03, 2009, 16:28:54 pm »
много се радвам ,Гъбка - остави лошото зад гърба си и гледай само на пред!Трябва да имаш вяра,че всичко ще се нареди!Не тръгвай с нагласа за лошото!
<br />