0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: По-прохладна седмична 21.07 - 27.07
« Отговор #40 -: Юли 23, 2008, 15:08:31 pm »
Привет и от нас!

Ние от миналия петък сме на Юг!
И добре, че днес се видяхме с  :bighug: Бора и прекрасната Ема, за да ме научат да ползвам Кредора и да спра да пиша на маймуница!  :oops:

Качихме се на Предел почивните дни и от няколко месеца насам Мама Мишанта спа цяла нощ!
Миташкин расте пред очите ми като гъба! Иска да ходи, а още не може да седи хубаво, което "лекинко" започва да ме притеснява!

Чаооо, милички мой!
Оставила съм спящия Митак на племенницата ми и трябва да ходя!
Прегръщам Ви!
 :grouphug:
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 15:27:04 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #41 -: Юли 23, 2008, 15:49:17 pm »
Оле, мерси, даже ги проверих вече :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #42 -: Юли 23, 2008, 17:27:35 pm »
наново бременните, моля сложете си нови лентички да си ви следим, и да им се наслаждаваме.

и аз апелирам към същото :wink:
И аз, и аз! И ако до утре не си признае една много скъпа за мен потребителка, че ще става пак мама, ще я издам без грам срам.  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #43 -: Юли 23, 2008, 17:41:28 pm »
Здравейте,ние май се сдобихме с първото зъбче белее се отдолу и при пипане боцка,но по цял ден ревем и не иска да яде.С какво да я мажа девойката тя е още много мъничка за да облекча поникването на зъбчетата.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #44 -: Юли 23, 2008, 23:35:50 pm »
СПЕШЕН ВЪПРОС - от къде купихте Превенар, ако сте го купували от България?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #45 -: Юли 24, 2008, 09:45:30 am »
няма наличност на Превенар в складовете в момента.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #46 -: Юли 24, 2008, 10:12:42 am »
Привет от нас!
Утре Андреа става на месец. Вълнуващо.
Обаче с вчерашната разходка в дъжда й се запуши носа.
Дайте рецепти за отпушване! Слагам й само солената водичка за бебета,но не действа. А бебешочката се мъчи като суче-не може да диша и се изнерви много.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #47 -: Юли 24, 2008, 11:26:04 am »
Помагайте моля, че го закъсахме с КольоБольо 
Чувствам се супер тъпо с идиотския си въпрос, ама какво да правя - не ми боледува често детето и като се случи се оплитам като пате в кълчища....

Ся - подред - точно преди седмица КолеБоле вдигна юнашка температура, както той си може (два пъти ми е бил болен досега и двата пъти 40 гр.). Това продължи точно един ден и беше придружено със силни коремни болки и жестоко разтройство. Естествено отидохме веднага при джипката, която рече летен вирус върлува в момента - това е. Изписа ни хидрасек и ни прати да си варим чай от джоджен. Хубаво, обаче вече седмица КолеБоле е с разтройство и не мога да го оправя... Иначе още на втория ден вече си беше весел, темп. си отиде, пие си течности, яде, изобщо нищо друго му няма, освен проклетото разтройство, което хич не минава... Вчера вече се притесних... Пробвах всички бабешки рецепти - тази сутрин дадох дори капка йод във вода...
Давайте ъкъли, че аз съвсем се обърках. Яде само препечен хляб, варен ориз, варени картофи и моркови и чат пат варено пиле. Единствената му далавера е, че на следобедната закуска яде обикновени бисквити, които иначе са му забранени 

Основното ми притеснение е свързано с факта, че той нон стоп си лапа ръката, като преди това грижливо обира мръсотията от пясъчника, пързалките, люлките и прочие...
В очакване ....
*
« Отговор #48 -: Юли 24, 2008, 11:35:53 am »
Ели като беше така пуснахме мб - първо излезе кандида и коли.Пуснах второ мб - само коли.Второто беше вярно.Искаха да ни вземат в инфекциозно но отказах.Изписаха й Нелидикс :x който също не дадах.Хубавото беше,че нямаше температура и давах само джоджен и цитросепт :oops:. след това 2 контролни мб - бяха отрицателни.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #49 -: Юли 24, 2008, 11:41:23 am »
СПЕШЕН ВЪПРОС - от къде купихте Превенар, ако сте го купували от България?

Jam,аз преди 2 седмици взех от аптека "Галатея" (мисля че така се казваше), на пресечката ма бул. Гоце Делчев и ул. Дойран, поръчваш я оставяш малко капаро и на другия ден отиваш да си я вземеш. Но щом nia72, е писала че я няма в складовете... незнам.

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #50 -: Юли 24, 2008, 12:24:45 pm »
благодаря, момичета, оказа се, че в София има Превенар и го купих днес.

Фусси, да дадете проба от акото за микробиологично изследване?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #51 -: Юли 24, 2008, 12:32:10 pm »
Джам,браво.аз попитах в 3 склада и го нямаха.за колко лева го купи?
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #52 -: Юли 24, 2008, 12:35:00 pm »
Ния, за 142 лв и някакви стотинки.

*
« Отговор #53 -: Юли 24, 2008, 12:41:35 pm »
ех, София друга България :)
аз се чудя дали да сложа на Ели от Превенара.като говорих с личната ми каза - глупости.прочетох проспекта все хубави неща.от друга страна ме е страх от реакцията и как всеки ще казва че избора е мой ако стане нещо.Ели е на 3г и 6м и трябва само едно доза нали? в чуденка съм.
*
« Отговор #54 -: Юли 24, 2008, 12:53:36 pm »
Ния, от каква реакция те е страх? Това е ваксина като всички други, възможните реакции всички ги знаем. Деси има 2 дози превенар и не е правила проблем, както не е имала странични реакции и от другите ваксини де :)

Джамо, а ти що купи нова, замръзна ли първата?
« Отговор #55 -: Юли 24, 2008, 13:02:09 pm »
Ами наистина София е друга България. И мен тук в Смолян само ме въртят, в една аптека щели към септември да разберат дали ще могат да ми доставят Превенара, в друга след като говориха с доставчиците ми казаха да си го купя от Гърция, защото в Бг още не бил одобрен от МЗ. И личната и тя - сто пъти и обяснявам, че става въпрос за 7-валентна ваксина, тя пак търсила инфо за 5-валентна. Искаше ми се да бием две дози до края на първата година, но да видим дали ще успея да счупя стената с главата.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #56 -: Юли 24, 2008, 14:06:07 pm »
От Преванара само 1 път ли се слага?

И аз, и аз! И ако до утре не си признае една много скъпа за мен потребителка, че ще става пак мама, ще я издам без грам срам.  :wink:
Вече е утре ;)
*
« Отговор #57 -: Юли 24, 2008, 14:44:48 pm »
Не, не се слага веднъж. Класическата му схема е 2,4,6 и реваксинация 13-15 м.
Но ако се слага между 12-24 м. са две дози през 2м., след 24 м. е една доза.
*
« Отговор #58 -: Юли 24, 2008, 15:16:00 pm »
Относно Превенара, за момичетата от Пловдив може би да е полезно. Аз се уговорих с Д-р Вълчева от Торакс, те да я поръчат и след това поставят. Сега изчакваме, но се надявам всичко да мине без проблем.
*
« Отговор #59 -: Юли 24, 2008, 17:22:44 pm »
От Преванара само 1 път ли се слага?

Вече е утре ;)
утре е а каси си мълчи
хайде няма ли вече да ни кажеш или ще ни тормозиш