Помагайте моля, че го закъсахме с КольоБольо
Чувствам се супер тъпо с идиотския си въпрос, ама какво да правя - не ми боледува често детето и като се случи се оплитам като пате в кълчища....
Ся - подред - точно преди седмица КолеБоле вдигна юнашка температура, както той си може (два пъти ми е бил болен досега и двата пъти 40 гр.). Това продължи точно един ден и беше придружено със силни коремни болки и жестоко разтройство. Естествено отидохме веднага при джипката, която рече летен вирус върлува в момента - това е. Изписа ни хидрасек и ни прати да си варим чай от джоджен. Хубаво, обаче вече седмица КолеБоле е с разтройство и не мога да го оправя... Иначе още на втория ден вече си беше весел, темп. си отиде, пие си течности, яде, изобщо нищо друго му няма, освен проклетото разтройство, което хич не минава... Вчера вече се притесних... Пробвах всички бабешки рецепти - тази сутрин дадох дори капка йод във вода...
Давайте ъкъли, че аз съвсем се обърках. Яде само препечен хляб, варен ориз, варени картофи и моркови и чат пат варено пиле. Единствената му далавера е, че на следобедната закуска яде обикновени бисквити, които иначе са му забранени
Основното ми притеснение е свързано с факта, че той нон стоп си лапа ръката, като преди това грижливо обира мръсотията от пясъчника, пързалките, люлките и прочие...