Аз пък, дали защото съм зодия Рак и все вървя назад, съм противник на традициите.
Сватба не сме правили, отказах да правим каквото и да било при изписването на Миша. Просто отидохме с мъжа ми и си прибрахме детето /пояснявам, че беше на 30дни/. Да, имаше сърдити баби, но предварително ги бяхме отрязали. Презирам болницата, в която Миша беше преведена и не искам снимки от там.
И следвайки това, не съм правила нищо на 40 дни. Ще ме извините, ама щом чуя "40 дни" и веднага се сещам за помен на мъртвец. е, съжалявам, не искам да отбелязвам 40 дни на детето си.
Честито на озъбените бебета! Лейди,дано се преборите с конюнктивита.
За режима, отказала съм се. Оставила съм детето да яде когато и колкото иска. Ако тя огладнее в 11ч, тогава какво да и кажа: "Я, виж часовника и изчакай да стане 12ч?!"
Манхатън,
публикувай ни малко от Крисковия тълковен речник.
Мари,
успех в борбата с комарите!
При нас рядко има комари и ако ги има те хапят само и единствено мен. Явно Миша не я обичат, нито мъжа ми. Ние си имаме друга напаст - молци. Накакво нашествие! Купили сме всевъзможни препарати и капани, на които се лепят. И пак не можем да се отървем. А тази нощ, като станах да храня Михаела, се запознах и с хлебарка! Ужас! Умрях от погнуса!