Гери, честито, мила. Лека бременност и много, много щастливи мигове на цялото семейство. Сега чакам другите да си признаят, за да им се нарадваме и на тях заедно.
Вчера по Канал 1 имаше интервю с пациенти на клиниката на Щерев. Първа бременност момиченца, в момента на 1г. и 2 м. след ин витро. Втора бременност, нормално зачеване обаче, пак момиченце, вчера изписаха майката и бебето. Супер готино. Само не знам таткото какво ще прави с толкова дам вкъщи
. За майката не искам и да мисля как ще се справя милата с токущо проходили паячета и кърмаче.
Но, дай боже всекиму такава благословия.
Мммтака, то за платената отпуска се изписаха различни неща, какво остава за погачата
. Аз тия дни ще ходя да уреждам този въпрос, и ще имам пресна информация. Обаче знам със сигурност, че не трябва да работиш няколко месеца преди да пуснеш платената отпуска. Обаче се питам, в крайна сметка, ако шефа не разреши, хм? Аз от януари ше правя това упражнение, имам близо 60 дни да ползвам, и после малките отиват на ясла, може би.
Лейди, що е то алергичен конюктивит? Демек няма лечение, щом имаш алергия, така ли? Не съм наясно, но дано не е сериозно, и Вики да е добре вече.