0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графиката на Нели
« -: Юли 30, 2008, 10:25:18 am »
Здравейте,момичета!Аз съм новичка!Много ви моля да си изкажете мнението за моята първа графика!Не съм много сигурна за една температура от 36.7 измерена между ниските стойности и освен това меря БТ вагинално,където ми е с 2 десети по-ниска!От другия месец ще започна с тестовете за овулация.Цикълът ми е в граници 28-30дни!Искам да  ви кажа на всички,4е сте сстрахотни!Като едно голямо семейство!ЖЕЛАЯ ВИ ТЪЙ МЕЧТАНИЯ  :bfp: РЕЗУЛТАТ.Целувки на всички и ви благодаря предварително :thankyousign:
Re: графиката на Нели
« Отговор #1 -: Юли 30, 2008, 10:41:26 am »
Според мен графиката ти е добре.Виждам че си в очакване,така че пожелавам ти късмет  .
« Отговор #2 -: Юли 30, 2008, 12:27:45 pm »
Да хубава ти е графиката, ако всичко ви е наред според мен имаш голям шанс. Късмет и да пишеш какво става.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #3 -: Юли 30, 2008, 21:49:12 pm »
Радвам се ,че така мислите момичета...ох да... в очакване съм...пък и на всичкото отгоре имам толкова много от симптомите за бременност...то не са коремни болки ,конвулсии на матката..ту единия ,ту другия яйчник,придърпване окло пъпа(досега ме е болял корем наи-много час преди да дойде лелката,ама тоя път от една седмица съм в агония)Дано да ми се усмихне късметчето :crossfingers:Успех и на всички очакващи  сладуранки :good_post:
« Отговор #4 -: Август 04, 2008, 21:22:48 pm »
Миличка, нов цикъл нов късмет! успех и скоро да ни зарадваш :)

« Отговор #5 -: Август 05, 2008, 00:45:13 am »
Благодаря ти за пожеланието Раулинка! С мъжлето ще направим всичко по силите ни... пък дано....надявам се да ми помагате за опредлянето на овулацията! :dance2:
« Отговор #6 -: Август 14, 2008, 20:12:30 pm »
 :hello2:Здравейте момичета!Аз тези дни съм толкова заета и все не мога да пиша :dishes:!Ама днес ми се случи нещо странно(поне за мен е такова)Започнах с тестовете за овулация и днешния се оказа положителен :bfp1:,а температурата ми се държи все на едно ниво и не е падала.Кажете ми това нормално ли е?Тестовете за овулация които ползвам са CLEARBLUE и са най-добрите тук в Англия.Термометърът  ми също е верен (от началото на месеца съм с нов-специален за фертилност)Може би трябва да видя какво ще стане и утре.А иначе болките в корема като за овулация са на лице!Моля ви пищете ми какво мислите! :thankyousign:
« Отговор #7 -: Август 14, 2008, 21:07:50 pm »
Аз пък мисля че температурата ти е съвсем добре,предполагам ще се вдигне утре или в други ден.Действайте си пък дано уцелите момента :crossfingers:А какъв е този термометър за фертилност?Аз не съм чувала за такива наистина.
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #8 -: Август 14, 2008, 21:18:43 pm »
Здравей мила и аз мисля че БТ ти е добра и не е задалжително да падне когато има ОВ, това ще проличи до няколко дни когато БТ ще се покачи, успех и много сърчица тези дни.

« Отговор #9 -: Август 14, 2008, 22:06:11 pm »
Mомичета,благодаря ви за скоростните отговори!Толкова сте отзивчиви.Значи сега ще чакам да видим какво ще стане с температурката! Роузи,миличка,колкото до термометъра,тук дори се намират много рядко такива.Това е дигитален термометър,само че е по-чуствителен от останалите- мери температурата с точност до стотната например 36.42 и на него пише ,че е специално за женска фертилност.Вени ти винаги си толкова отзивчива,желая ти едно прекрасно англче след няколко месеца! :grouphug:Благодаря ви :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #10 -: Август 15, 2008, 13:12:20 pm »
Здравей, Нели!
И според мен температурата е добре засега, покачва се, което е добре, имаш вчера положителен ову-тест, но задължително направи и днес тест, защото нали знаеш, че се правят от - до - резултат. Стискам палци да хванете яйцето този месец :D.
И да те попитам нещо - защо си с различна регистрация? Първо си нели_лондон, а сега си нелина_лондон?

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #11 -: Август 15, 2008, 16:47:26 pm »
Здравей ,Мимка и честит имен ден!Едновременно с това да си живичка и здравичка,нали се сещаш какво още ще ти пожелая.....?Скоро и ти да видиш  :bfp:!Да ,знам че тестчетата се правят до отрицателен резултат,макарче не направих тест в деня преди теста да ми отчете овулация,но така или иначе сложихме сърчице и това не ме притеснява...Благодаря ти,че ми каза за името,аз съм малко разсеяна и не съм забелязала..ама как е станало и с двете имена не е ясно-явно има пукнатина в системата за сигурност на сайта :D Пож :party:елавам ти щуро празненство довечера и много много усмивки!
« Отговор #12 -: Август 16, 2008, 19:02:12 pm »
всъшност когато си Нелина нямаш подпис с графика отдолу....
правиш някакви фокуси май  :wink:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #13 -: Август 16, 2008, 19:11:14 pm »
всъшност когато си Нелина нямаш подпис с графика отдолу....
правиш някакви фокуси май  :wink:
Ами да, ама повече не използвай Нелина. Защото е в разрез с правилата на форума и модераторите ще ти се скарат. Ти не си го направила нарочно, но да знаеш - повече не влизай в ника Нелина или си го изтрий.
И успех с ловуването!
Поздрави - Мими.

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #14 -: Август 17, 2008, 11:50:06 am »
Добре ,че ми казахте-аз съм си малко заплес :offtopic: :noevil:Ама ми стана малко странно как съм влезнала с две различни имена без да се регистрирам два пъти!Момичета според вас на кой ден трябва да сложа символа за овулация-на на 15 или 16 този месец!А и ако нищо не е станало този месец другия ще отида на цитонамазка,защтото тук е задължителна и трябваше да отида още преди половин година, ама само отлагам!Знам че тя трябва да се прави посредата между двата цикъла,обаче като правя опити да забременея,добре ли ще е да отида на в тори,трети чист ден след цикъл? :ask:
*
« Отговор #15 -: Август 17, 2008, 12:08:54 pm »
Цитат
добре ли ще е да отида на в тори,трети чист ден след цикъл?
Да-най-добре е тогава да се вземе.
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #16 -: Август 17, 2008, 15:07:28 pm »
според мен дори може и на 14 да ти е ОВ защото тогава бТ се е покачила макар и с малко от предишния ден незнам дано съм права

« Отговор #17 -: Август 18, 2008, 10:55:31 am »
според тестовете и БТ мисля че О. е на 16ден  :P

« Отговор #18 -: Август 18, 2008, 10:58:33 am »
според тестовете и БТ мисля че О. е на 16ден  :P

:good_post:
« Отговор #19 -: Август 18, 2008, 11:18:13 am »
Благодаря за отговорите,момичета!Рали,като гледам и ти си в очакване на овулацията и ти стискам палци,да го хванете това яйчице вече :egg: :goodluck:!Аз пак се вкарвам в някакви размисли относно температурата ми,защото миналия месец не я вдигнах хад 37,а като гледам и този месец може да е такъв...отдавам го на това,че не я меря ректално и че я меря в по-ранен час(пробвах да я измеря половин час по-късно,отново без да съм станала от леглото, и ректалната ми беше 37 градуса),така че май-сама се самонавивам и после сама се успокоявам :crazy:Желая ви на всички усмихнат и ползотворен ден!