Здравейте,момичета!
Чета ви редовно и ви наблюдавам графиките,ама все ме примързява да пиша!Съжалявам да видя ,че някои от вас се подвизават от дълго време и им пожелавам скорошно омитане от тази тема!
Аз отново съм в играта с графиките!След 4 годишни опити и 2 миседа през 2 години(последният- миналата седмица)и невероятната ,лазеща по нервите, английска система на здавеопазването,все още не съм паднала духом и си нося оптизма като гербова марка.
За четири години(в английската система се водят 5-малко послъгах) са ми правили изследвания само на щитовидна жлеза(без антитела)FSH,LH,прогестерон,цветна снимка(една запушена тръба)и една ехография,при която се установи поликистоза,но съм нямала СПКЯ ,защото хормоните ми си били наред.Никой не ми е проследявал овулацията с ехограф и според тях съм с неизяснен стерилитет.
Трябваше идния септември да дам съгласието си за инсеминации,но като разберат ,че имам още един аборт,може и да кажат че си забременявам,макар и с безуспешен финал, и да ми ги откажат.Вече мога да очаквам всичко от тях!
Септември ще се прибера за малко в Бг, за изследвания(генетични и имунологични,щитовидна )и се надявам да открием причината.
Междувременно,в четвъртък съм на английски частен лекар-някакво светило.Да видим и той какво ще каже и предположи,относно моите несгоди.
Голямо представяне направих,няма що!
Успех на всички този месец!