0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: графиката на Нели
« Отговор #20 -: Август 18, 2008, 11:32:35 am »
според тестовете и БТ мисля че О. е на 16ден  :P

:good_post:
Абсолютно подкрепям. Успех.

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #21 -: Август 18, 2008, 13:52:40 pm »
Нелче имай търпение душицо ще се вдигне БТ то и ов ти беше скоро такаче има време да се покачи Успех и да не се тормозиш с размисли че то ако е станало вече връщане няма както се казва. :crossfingers: :goodluck: :bfp:

« Отговор #22 -: Септември 02, 2008, 23:20:09 pm »
Нели,миличка съжалявам че ти е дошло...
но нищо вижда му се края и този месец дано да успеете :)

прочетох в една друга тема си писала че лубрикантитите имат антиспермицидно действие... възможно е някои да имат, но не всички.
Аз лично ползвам Carrageenan и на него пише че този продукт не е спермицид или контрацептив.
ако ти е интересно прочети тук:
www.carrageenan.bg

Успех миличка! :)

« Отговор #23 -: Септември 21, 2008, 12:04:14 pm »
Здравейте на всички!Аз не съм писала от много време и  дори съм пропуснала + резултатчето на Рали!Честито,миличка.Пожелавам ти безоблачна бременост и едно хубаво слънчице след 9 месеца.Благодаря ти за информацията за лубрикантите,но смятам  да не използвам никакви,защото мисля,че имам достатъчно обилна цервикална слуз.
 Момичета,ще може ли да ми помогнете за овулацията този месец!Имах само 3 теста ,останали от миналия месец и реших да не купувам други,затова не сам стигнала до + резултат.Според руския сайт  овулацията ми е била на 19 ден от месечния цикъл.Кажете ми какво мислите за това,защото в такав случай МЦ ще е с продължителност 33дни,а аз не мисля,че досега съм имала толкова дълъг,но все си има първи път.Благодаря ви предварително и ви пожелавам късмет!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #24 -: Септември 21, 2008, 14:20:24 pm »
Не съм сигурна но ми се струва  че си имала ранна ОВ и затова теста на 13 ден не е отчел защото тогава си била в ОВ вече, но вие сърцата ги имяате тогава и дано да дадат резултат иначе е възможно и на 19 де е била ОВ както каза че е показал календара и БТ също допуска така да е било но не знам категорично кога е била ако е била ранна скоро ще си проличи.Успех и дано да е  :bfp: резултата на този цикъл.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Септември 23, 2008, 08:43:58 am »
Според мен О. е била на 18/19 ден от МЦ.
Графиката ти до тук е хубава.
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #26 -: Септември 23, 2008, 23:16:01 pm »
....защото в такав случай МЦ ще е с продължителност 33дни,а аз не мисля,че досега съм имала толкова дълъг,но все си има първи път.Благодаря ви предварително и ви пожелавам късмет!

Неленце, аз като гледам /не че много разбирам/ но може и наистина да ти се удължи цикъла, намирисва ми на едни 9 месеца без лелка, стискам палци, ще си мисля за теб и ще чакам да се похвалиш с две чертички. :balk_602:

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
« Отговор #27 -: Септември 23, 2008, 23:20:53 pm »
Благодаря ви за мненията Veni i Denis!И аз малко клонях към ранна овулация,но явно наистина е на 18-19 ден,защото чак сега започна напрежението в гърдите,което обикновено се появява 6-7 дни преди М.Така че има време и   този месец ще си покаже как сме се представили с мъжлето :bed:
« Отговор #28 -: Септември 23, 2008, 23:28:43 pm »
Благодаря ти от все сърце за пожеланието,Jojo!Виждам,че и ти изпращаш лелката и започваш да ловуваш.Успех ,миличка!Стискам ти палци и да се похвалиш в най-скоро време.Крайно време е щастието да ни се усмихне! :goodluck: :sucky:
« Отговор #29 -: Септември 28, 2008, 20:09:39 pm »
Мила Нели, мерси за хубавите думи :)
Пожелавам ти този МЦ да се овенчае с успех за теб :)
Стискам палци :)

« Отговор #30 -: Ноември 26, 2008, 09:40:58 am »
Здравейте,момичета!Малко съм объркана.Този месец не мерих БТ и естествено точно в месеца ,в който не съм засичала овулация ми закъснява.На база от последните 4 цикъла ,се очакваше лелката да ме връхлети най-късно на 30ия ден вечерта,но вече 4 дни след това БТ е висока(от миналия месец я меря ректално с живачен термометър)Направих си тест на 2 ден от закъснението,не беше с първата урина,но по-важно е че беше отрицателен :(.Изобщо незнам дали има смисъл да се надявам...От друга страна пък през изминалите месеци температурата се е задържала над 37 градуса не пове4е от 7 дни,а този месец вече записах 6 ия!Възможно ли е да съм имала толкова късна овулация?
*
« Отговор #31 -: Ноември 26, 2008, 10:04:45 am »
Здравей, Нели. Къде се изгуби?
Много се надявам точно в месеца, в който не си мерила БТ, чудото да е станало, наистина може овулацията да е късна и просто да е рано за тест, остава ти само да чакаш и да се надявам това да е твоя месец. :bighug:

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
« Отговор #32 -: Ноември 26, 2008, 10:16:50 am »
Здравей Jojo!Много работя -прибирам се късно и не ми се пише-пък и то като няма за какво.. :D Иначе теб те следя редовно и ти стискам палци,миличка!Ей много мъки за тия бебчета преди да дойдат...Благодаря ти както винаги за подкрепата :hug2:Бързам за работа.Приятен ден и успех миличка :D
« Отговор #33 -: Ноември 27, 2008, 09:06:51 am »
И днес няма да има лелка!Не знам да се радвам ли или не?Ако до вдругиден не цъфна ,смятам да си направя още едно тестче!Но се притеснявам,че ако не съм бременна и толкова ми закъснява цикъла(през живота ми само веднъж ми е закъснявал с една седмица),нещо не ми е наред..Както казва съпругът ми все се вкарвам в някакви филми...ех...ще видим...
« Отговор #34 -: Ноември 27, 2008, 09:18:20 am »
Нели, стискам палци това да е твоя месец, хубава ти е Т., задръж я така и лелка хич да няма. Успех!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #35 -: Февруари 23, 2009, 11:13:12 am »
Здравейте,момичета!Моля за съвет!За първи път ми се случва да имам зацапвания и не мога да си обясня от какво може да са в предвид температурата ми(лелката ме настевява при температура винаги по ниска от 36.8)преди 3 месеца правих изследвания-цитонамазка,хламидия ,прогестерон,тестостерон,пролактин,бактерии-всички бяха идеални!Вчерашното ми зацапване беше направо кърваво все едно М ми идва!Днес е просто бледо розово след сутрешното ми посещение до тоалетна!Нормално ли е това?Немога да отида на лекар при положение,че за първи път ми се случва-тук няма да ми обърнат внимание!Моля да ми помогнете и с определянето на овулацията,въпреки,че този месец измерванията на БТ варират от 6.20 до 9.10 часа!Благодаря ви!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #36 -: Февруари 23, 2009, 11:29:45 am »
Според мен О.ебила на12,13 ден от МЦ.графиката ти е много хубава ако не ти дойде до един два дни си направи тест.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #37 -: Февруари 23, 2009, 21:56:46 pm »
Според мен, може да става въпрос за имплантационно зацапване.
Много ти е хубава графиката дотук.
Овулацията е била на 12/13 ден. Ако не ти дойде до един два дни си направи тест.
Стискам плаци да е станало  :D

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #38 -: Февруари 23, 2009, 22:58:43 pm »
Момичета,мене много би ме учудило ако е имплантация,все пак е 12/13ти ден след О :?
но защо пък не :D
Нели стискаме палци :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #39 -: Февруари 24, 2009, 10:02:29 am »
Благодаря ви за отговорите,момичета!Аз поставих овулацията на 13 ден,тъй като се върнах назад в другите ми графики видях,че винаги е бима в деня преди температурата да започне да се покачва!Колкото до зацапванията-може вторият ден,в който съм отбелязала зацапване да не е имало,защото от няколко дни насам урината ми е направо оранжева и може като съм погледнала тоалетната хартия да ми се е сторило така!Ами аз все си казвам вече че няма да се вълнувам толкова преди цикъл,ама всеки месец все ми се случва нещо необичайно и отново затаявам дъх...ех ....надежда....