0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кофти новини за програмата на НЗОК!
« Отговор #60 -: Февруари 10, 2006, 22:24:02 pm »
Ха - ясно защо и при мен е било неуспешно инвитрото: моят индекс е 19,16. Сега смятам да мина на усилваща диета.  :lol:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #61 -: Февруари 11, 2006, 08:46:55 am »
А къде е тази таблица за този индекс? Да видя и аз. :lol:
*
« Отговор #62 -: Февруари 11, 2006, 08:56:30 am »
http://www.zachatie.org/bmi.htm
Има го на първа страница вляво в менюто с приложенията :)
*
« Отговор #63 -: Февруари 11, 2006, 08:58:27 am »
аууу пък моя индекс е 15,62

*
« Отговор #64 -: Февруари 11, 2006, 09:15:40 am »
я и аз да се поизкажа по темата въпреки че чак към есента ще се сблъскам с тия идиоти от каси маси и прочие
 на мен пък ми е чудно що пък точно лекарствата трябва да са безплатни много по лесно ще е ако процедурите са безплатни защото може и с по малко и с повече лекарства да се мине а има и друго те лекарствата си имат някаква годност и може да си ги набавяш на части
а и изследванията които трябва да представиш са глупави щото представете си колко пъти преди това сме ги правили тия същите все едно неможе да си предстовиш папката с предишни изследвания манипулации и операции

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #65 -: Февруари 11, 2006, 12:52:13 pm »
Цитат на: cygnus
http://www.zachatie.org/bmi.htm
Има го на първа страница вляво в менюто с приложенията :)

обаче има разлика в индекса. поне при мене и при мъжо има.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #66 -: Февруари 11, 2006, 13:11:28 pm »
Цитат
Рози, нямат право да ти отказват приемане на документите. Длъжни са да ги вземат, а след това ако искат да правят писмен отказ! Настоявай да ти ги приемат и задължително искай входящ номер.
Настоявах,но категорично ми отказаха какво можех да направя :roll:.Как да я убедя :cry: ?Развиваше ми някакви теми че управителния съвет тъка е решил,мажело да има промяна но не е сигурно,и даже и да ми вземе документите от София щяли да ми откажат.Обадих се на доктора и той е възмотен и не може да проумее защо няма да ми ги вземат като до неговата клиника няма официален отказ,каза че ще ходи до София и ще проучи въпроса и ще ме държи в течение.Какъв е този входящ номер?
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #67 -: Февруари 11, 2006, 14:19:37 pm »
Цитат на: rozalin
Какъв е този входящ номер?

по принцип, всяка входяща кореспонденция в едно учреждение се завежда в специален регистър и получава т.н. входящ номер.
когато общуваш с държавната администрация писмено, винаги си искай входящ номер на подадените от теб писмени документи (тоест, искаш да ти регистрират официално, че са получили твоя документ).
така после 1. имаш доказателство, че си го подала; 2. по този номер се издирва документа и неговото придвижване в организацията; 3. длъжни са да ти върнат отговор.

:D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #68 -: Февруари 11, 2006, 17:21:19 pm »
jam  благодаря ти, :D  но това ще ми трябва ако ми вземат документите а това вече много ме съмнява.Вече не знам какво да мисля и какво да правя :dontknow:  объркана работа!
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
« Отговор #69 -: Февруари 11, 2006, 17:56:36 pm »
Значи само лекарствата са безплатни по НЗОК, а не процедурата, така ли?
*
« Отговор #70 -: Февруари 11, 2006, 17:58:00 pm »
Цитат на: teodora_g
Значи само лекарствата са безплатни по НЗОК, а не процедурата, така ли?

Да, процедурата се заплаща.
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #71 -: Февруари 14, 2006, 10:30:31 am »
Здравейте, момичета вижте какво получих вчера след обед на e-,ail си вследствие на въпроса ми: " мога ли да кандидатсвам втори път по ЗК" който разпратих до всички клиники правещи ин витро, които са обявени в Нета:
" Zdraveite!
Nqma oficialni danni za tova, che pacienti, kandidatstvali minalata godina nqmat pravo na vtori opit, taka che moje da opitate i tazi godina. Uspeh!

Pozdravi: D-r Andreeva"

този отговор го получих от  Медцински център "Репродуктивно здраве "
Основател и мeдицински консултант:
доц. д-р Атанас Щерев
с e-mail:mcrz@mail.bg

Вече незнам какво да мисля, а още по-малко какво да правя.
Миналата седмица говорих лично с д-р Стаменов и той каза, че официалното писмо от НЗОК било факт и че ЗА СЕГА  няма да се приемат документи за втори опит. А от клиникатра на доц.Щерев с вчерашна дата получавам горното писмо.

ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #72 -: Февруари 14, 2006, 10:41:35 am »
Лисиче, ти нали каза, че доц. Маркова ти е написала "становище"? Ходи ли до РЗОК? Опита ли да подадеш документите си? Извинявай ако съм пропуснала нещо :oops:
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #73 -: Февруари 14, 2006, 10:46:27 am »
Боровинка, след като говорих с д-р Стаменов и той каза, че има официален отказ и че подготвя писмо с протест до НЗОК не съм ходила до ЗК Варна. Д-р Стаменов каза, че до месец писмотому ще е факт и ме посъветва да изчакам. Той също каза, че ще иска и съдействие от сдружението да го подкрепи в протеста му, а и четох тук, че момичета които вече са ходили да си подават документите са им отказали да ги приемат.
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...