0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Май всички спим!!!
Добро утро момичета Аз днес съм ядосана.Роднини на свекърва ми я подпитвали, защо с мъжа ми още нямаме дете.Длъжна ли съм да обяснявам, че въпреки, че сме се оженили преди година и няколко месеца, сега решихме да имаме дете и опитваме 2-ри месец?Не мога да разбера хората нямат ли си проблеми, нямат ли си грижи да мислят за тях, а се занимават с това кой кога си го слага и защо не е забременял още.Бясна съм
Ало оооооо работите ли или си дремуцате???????
Мерси СОФ! Нали за първи път меря и затова така питам!!!Ще направя едно тестче утре пък да видим!
.....тя не е забременяла веднага,ами след 2-3 седмици
Цитат на: hriska в Август 07, 2008, 11:34:01 am.....тя не е забременяла веднага,ами след 2-3 седмици Да не би да имаше предвид 2- години, че ако наистина са седмици ще падна от смях...Ох, то не ми е смешно - щеше ми е и аз да забременея ЧАК след 2-3 седмици и да незнам какво у овулация даже, но уви...
Цитат на: viki_vat в Август 07, 2008, 10:35:39 amМерси СОФ! Нали за първи път меря и затова така питам!!!Ще направя едно тестче утре пък да видим! Направи го днес, ако овулацията ти е утре ще покаже две черти днес, утре ако го направиш не съм сигурна дали ще отчете, защото теста засича пика на хормона