Наскомими- как си днес муцунке? Искаш ли и ти сладки дупенца???
Ей, хубавице - какво е това официалничене (каква дума само изрекох ) - Наскомими - не съм ли за теб вече твоето Мими, дето ще се държим за ръка в родилното? Пък може и свати да станем
Ама айде-простено ти е - ама да не съм чула вече Наскомими
Иначе съм добре - само дето много клиенти имам днес и цял ден съм права и направо не си чувствам краченцата.. Довечера милото ще прави масаж
А иначе дупенцата са , особено средното - ама същото като на моето мило. Така ми се ядва - аз обичам да го ям
Ох, само още малко да мине тъпата лелка и го грабвам, че така съм му се наточила
Не ми пукаше 8-ми ли е, какво ли - и какво е това за осми- та то като четох днес колко луди глави ще се женят - само 100 двойки в София - да не играят карти през брачната нощ
Каквото съм обещала ще го спазя. Ти само забременей,пък държането на ръката го остави на мен.Мимче , душа, как може да се ъмняваш в мен?
Ей момичета - да вие дето винаги сте ме подкрепяли,карали сте ми се и ми се хилкате на моите мъки
- обещавам ви , че всички ще ви изгоня от тази тема в другата, а аз ще покажа на новобранките някои трика и тогава ще дойда при вас. През това време вие ще предупредите там момичетата,в другата тема, че една ненормална иде.