Привет и от мен! Беше наистина страхооотно преживяване!!! А дали някой е снимал момента, когато пускаме 3-те живи пеперуди и си пожелаваме желания на глас - аз първа, от името на всички тук казах, че Искам бебе!:)
Толкова много усмивки, бебета и близнаци на едно място и аз не бях виждала... Може би бяха повече от стотиците балони, с които бяхме украсили партито:) От Пловдив бяха дошли почти всички момичета от групата за психологическа адаптация (ако това нещо ви говори, ако не - тема е на друг разговор), а три от нас, дори с мъжете си!!! Имаме страхотни снимки с Луиз, г-жа Първанова и разбира се с бебета на ръце:) Ще гледам да ви покажа някоя, като ги взема.
Пожелавам на всички ни, да имаме още малко сили след дългото чакане и да дочакаме спокойни държавата най-сетне да се сети, че ни има... И през това време да не издребняваме за евентуалните пропуски, а да се борим нещата да се случат наистина както трябва...
Аз лично съм спокойна за себе си, защото имах смелостта да изляза пред разните му там политици, доктори и медии и да им разкажа, колко ни е тежко и колко много са проблемите на хората, които имат репродуктивни затруднения... А те да се надяваме, че са били искрени, като казаха, че са се трогнали от тези думи... Както и да е, Фондация Искам бебе прави неща, които до скоро в нашата мила родина бяха немислими.
Браво, евала, машала и т.н. Благодаря ви, че ви има! Ще се борим заедно, нали:)