0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
За фондацията ИСКАМ БЕБЕ
« -: Август 06, 2008, 06:47:39 am »
Току що влизам у нас и искам да споделя! :lol:
Снощи преживях нещо,което никога  няма да забравя.
Бяхме на концертът и  рождения ден на Луиз Браун ,организиран от фондация  "ИСКАМ БЕБЕ".
Немога да опиша преживяното. Видях толкова много инвитро бебета  на едно място,толкова много усмивки и добро настроение,толкова добра организация......
БЛАГОДАРЯ ВИ "ИСКАМ БЕБЕ" :bighug: :bighug: :bighug:
Нека някой качи  малко снимки и  нека всички видят какво прави фондация "ИСКАМ БЕБЕ" за нас!

По късно мога и да Ви поразкажа ,макар много да не гледах ,но поне слушах доколкото можех.

За мен тази тема е изчерпана след видяното!
« Последна редакция: Август 06, 2008, 06:56:11 am от Valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
За фондацията ИСКАМ БЕБЕ
« Отговор #1 -: Август 06, 2008, 07:10:11 am »
И аз бях там и беше наистина много вълнуващо! Благодаря!

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
За фондацията ИСКАМ БЕБЕ
« Отговор #2 -: Август 06, 2008, 09:26:25 am »
Може и да съм идиот, или луда, или и двете (визирам единствено и само себе си) но ако трябва да чакам пред кабинета на лекаря когото аз сама съм избрала и на когото вярвам за да ми ПОМОГНЕ да забременея и родя детето/децата си, ще чакам...ама много ще чакам:)И въпреки тактуването понякога с крак в чакалнята или коридора, права или седнала, ще вляза усмихната при доктора си, който заради мен може днес да не успее да обядва, или да закъснее да вземе детето си, а съпругата му да го вижда най-често на снимките в албума им.
Ще се усмихвам и ако е бил малко по-рязък някой път отговаряйки на поредния ми въпрос, защото и той е ЧОВЕК, и той се изморява, и той преживява неуспехите ми,и на още много като мен, но аз неговите не...Даже незная какво е да те боли за всички семейства на които за пореден път не си успял да спреш сълзите след теста за бременност.

Прекланям се пред всички хора, фондации, сдружения, обшества и каквото и да е, които не спят заради нас.
:good_post:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
За фондацията ИСКАМ БЕБЕ
« Отговор #3 -: Август 06, 2008, 15:19:03 pm »
little_rabbit  :balk_21:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Re: За фондацията ИСКАМ БЕБЕ
« Отговор #4 -: Август 06, 2008, 22:38:26 pm »
Поздравления на всички участници :) Изглежда вълнуващо! Благодаря на всички, които не спят за да сбъдват мечти!  :bighug:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #5 -: Август 06, 2008, 23:00:09 pm »
На една от снимките виждам учителката Зоя, която миналата година роди близнаци с ин витро на 52 г. или се лъжа??? Спомням си, че миналата година я видях да крачи приведена в Тина Киркова, след раждането, а сега е толкова усмихната с рожбите си, това ако не е надежда и щастие...
И аз си спомних миналата година... :)

Поздрави на всички участници и от мен! 
*
« Отговор #6 -: Август 06, 2008, 23:10:08 pm »
Беше наистина прекрасно преживяване!
Много съм щастлива, че успяхме да се присъединим и да усетим тая невероятно зареждаща атмосфера, да видим толкова много бебета, както и бъдещи майки!
Благодаря!
little_rabbit, още веднъж те гушкам - а и снимки ще трябва да ми пращаш  :D
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #7 -: Август 06, 2008, 23:40:13 pm »
Накратко ,а и не ми се отдава да пиша. :oops:
Пети август ще остави траен белег в моето съзнание-Рожденият ден на Луиз Браун в България   благодарение на фондация "Искам бебе" .

За първи път присъствам на събитие ,което така да ме развалнува и да не спирам да говоря за него.Докоснах се до десетки бебета,видях искрени усмивки ,цареше една прекрасна и одухотворена атмосфера!
Мога само да кажа:"И нека пеперудите сбъднат мечтите ни."
БТР,Миро,Драго ,Илия Луков,дует "Червено И черно",всички музиканти и певци- БЛАГОДАРЯ ВИ!
/Илия Луков изпя "Мъжка молитва",после падна на колене и се помоли за нас  с текст от самата песен/
Искам да благодаря още веднъж на всички ,които го направиха./Р.,М.,С.,Н.,В.,А.,Д.,..и други/

Направиха го за нас ,за тези ,които не са чували за нас,да чуе всеки нашия глас!

Поздравявам Ви с песента  http://www.vbox7.com/play:4357367f
« Последна редакция: Август 06, 2008, 23:48:37 pm от Valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #8 -: Август 06, 2008, 23:46:31 pm »
Вали, намерих я, http://www.data.bg/f.php?fid=21569637 много ми харесва тази песен, чух я за първи път в предаването "Надежда за живот" по ТВ Европа. Винаги като я чуя се разплаквам. Толкова е хубава ...
Благодарим на Илия Луков за прекрасната песен.
« Последна редакция: Август 06, 2008, 23:58:05 pm от cygnus »
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #9 -: Август 06, 2008, 23:47:36 pm »
Привет и от мен! Беше наистина страхооотно преживяване!!! А дали някой е снимал момента, когато пускаме 3-те живи пеперуди и си пожелаваме желания на глас - аз първа, от името на всички тук казах, че Искам бебе!:)
Толкова много усмивки, бебета и близнаци на едно място и аз не бях виждала... Може би бяха повече от стотиците балони, с които бяхме украсили партито:) От Пловдив бяха дошли почти всички момичета от групата за психологическа адаптация (ако това нещо ви говори, ако не - тема е на друг разговор), а три от нас, дори с мъжете си!!! Имаме страхотни снимки с Луиз, г-жа Първанова и разбира се с бебета на ръце:) Ще гледам да ви покажа някоя, като ги взема.
Пожелавам на всички ни, да имаме още малко сили след дългото чакане и да дочакаме спокойни държавата най-сетне да се сети, че ни има... И през това време да не издребняваме за евентуалните пропуски, а да се борим нещата да се случат наистина както трябва...
Аз лично съм спокойна за себе си, защото имах смелостта да изляза пред разните му там политици, доктори и медии и да им разкажа, колко ни е тежко и колко много са проблемите на хората, които имат репродуктивни затруднения... А те да се надяваме, че са били искрени, като казаха, че са се трогнали от тези думи... Както и да е, Фондация Искам бебе прави неща, които до скоро в нашата мила родина бяха немислими.
Браво, евала, машала и т.н. Благодаря ви, че ви има! Ще се борим заедно, нали:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #10 -: Август 06, 2008, 23:56:34 pm »
Нинка, и нас ни има на снимката  :wink:. Да, това е Зоя, изглеждаше толкова щастлива.

И аз благодаря на всички, които направиха този невероятен празник. Перфектна организация! Приятна атмосфера, толкова приятелки срещнах от форума. Там се чувствах не като гост, а като у дома, сред всички, които допринесоха за моето щастие и които продължават да се борят за вашето! Аз не съм изгубила надежда нито за миг, макар вече да съм майка, и вярвам за всяка една от вас, че ще прегърне своето дете или дечица.
Ще помагам с каквото мога и вярвам, че злобата, която се изля тези два дни ще остане в миналото, и дано не сме изгубили приятели! Нека отворим душите си за добротата и надеждата, само така всички заедно ще успеем.

Специално благодаря на всички участвали в организацията, и най-вече на Радина, и на Д-р Стаменов, за оказаната ми чест.

Аз също имам снимки мои и от little rabit  :bighug:, но не знам удачно ли е тук да ги публикувам.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #11 -: Август 07, 2008, 09:38:41 am »
Нинка, и нас ни има на снимката  :wink:. Да, това е Зоя, изглеждаше толкова щастлива.
:)

Това "нас" звучи най-готино, ако беше сама нямаше да ти се радвам толкова :hug2:

Не съм сигурна, ама на аватарчето ти май само съм те виждала и не те разпознах веднага. Сега вече - да, с кафявата поличка и държиш една бивша надежда, превърнала се в настоящо щастие  :D
« Отговор #12 -: Август 07, 2008, 16:00:53 pm »
И на мен много ми хареса - нямам снимки на момичетата с пеперудите, но Eti76, поздравления за куража да изречеш пред всички нещо толкова съкровено - аз истински ти се възхитих. Близнаците бяха страхотна атракция - кои от кои по-красиви. На Зоя също се възхищавам - съжалявам, че не можах да се запозная с тази жена.

*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #13 -: Август 08, 2008, 11:45:26 am »
Красита, благодаря ти за милите думи:)
Чакам с нетърпение доброто да победи най-сетне и скоро да се усмихнем спокойни на възможността да се ползват по 3 безплатни опита инвитро. Пожелавам го от все сърце на всични!!! (За мен най-вероятно ще е късно вече, докато стартира по някое време през 2009-та, но важното е да успеем, заради всички вас, които все още имате шанс...)
Прегръщам ви всички!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)