0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сънят ми...
« Отговор #40 -: Октомври 03, 2008, 13:27:55 pm »
Леко доискарване на бременноста и накрая един сладък финал-мъничък Тошко.
Момичета аз пък сънувах,че вървим с моичкия през един сняг,ама едно бяло хубаво,ание снего с тъмни дрехи и видяхме едно детенце в снега паднало и той вика айде да си го вземем да го спасим,че тук ще измръзне и си го взехме и видях как тръгнахме през снега с детенцето да се прибираме.
Белия цвят пише че е щастие изненада и радост
Ама за нсега пише че е на големи неприятности?
На кое ли да вярвам?

« Отговор #41 -: Октомври 11, 2008, 20:40:45 pm »
И аз много често се вторачвам в сънищата си и всякаш чакам да ми отговорят на някои въпроси. От години наред сънувам , че падам от високо . Или някой ме бута или аз просто сама си падам . Ужас! Преди не ме беше страх от височини , но след тези сънища вече колената ми омекват ако се озова на някое по-високо място. Преди няколко дни сънувах , че бутам количка и вътре има момченце . Е, след няколко месеца ще се разбере  дали съня ми е бил пророчески . КАкто и да е като цяло мнението ми е , че не трябва да да отдаваме много голямо значение на сънищата .
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #42 -: Октомври 24, 2008, 02:24:58 am »
Почнах и аз кошмарите.Нощ не минава без лош сън-все съм в миналото,в България,в детството ми,гонят ме,бият ме...много гадно.събуждам се с облекчение че е било само сън.
Последната нощ сънувах майка ми и баба ми,че искат да ме удрят по корема,да загубя бебето....ужас!!!
*
« Отговор #43 -: Октомври 24, 2008, 17:02:32 pm »
Ох, милата ми, успокой се! Кажи на златото повече да те гушка и ти отделя повече време за внимание, ако може...
Иначе май през бременността е нормално всичките ни страхове и копнежи да изкачат в съня...

И аз нещо напоследък сънувам едни...кошмари... Сигурно е от еутирокса, сънят ми стана по-лек напоследък и сънувам както преди години... Е, разбира се, и от мераци. Открих дори че няколко нощи отново съм стискала зъби, защото сутрин челюстите страшно ме болят, а това съм правила преди години по време на сесии два-три пъти и в един друг период...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #44 -: Октомври 29, 2008, 16:57:19 pm »
Здравейте и от мен, снощи сънувах нещо като литургия, на която получих пожелание  " до 9 месеца и още един "/ точно така го чух / да ми се роди детенце.Много ми се иска този сън наистина да се окаже пророчески.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #45 -: Октомври 30, 2008, 03:26:38 am »
И аз имах сън подобен на твоя.Няколко месеца след като баща ми почина, го сънувах как ме посреща с едно дете на една гара. Беше усмихнат и много щастлив. Няколко месеца по-късно забременях и сега имам една прекрасна дъщеря. Никога не съм вярвала в сънища или чудеса, но те се случват!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #46 -: Октомври 30, 2008, 10:28:53 am »
Сънят ми лека полека започва да се сбъдва. Незнам дали дечицата ще са 2, но днес видях  :bfp:  и вече знам, че чудесата не се случват само на другите - случват се и на нас, стига да повярваме в тях.

« Отговор #47 -: Октомври 30, 2008, 10:40:45 am »
Браво Магичка!
Честито и леки 9 месеца ти желая! А след това да гушнеш бебчетата от съня ти! :bori_016: :bori_005:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #48 -: Октомври 30, 2008, 18:58:35 pm »
Магичка, настръхнах като прочетох че съня ти се е сбъднал. Но аз още преди да кажеш, че си видяла 2-те чертички знаех, че няма как да не стане. Аз много вярвам в сънищата ! Даже се моял и аз да сънувам подобен сън  :sleeping:
 Честито, много се радвам и ти пожелавам лека бременност и всичко най-добро !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #49 -: Октомври 30, 2008, 20:11:21 pm »
Лелеееее, Магичка! :D
Браво!  :DЧестито!  :DОт сърце ти желая живо и здраво бебе, а защо не и две! :wink: :balk_7:

А сега нещо по темата ти, която едва сега прочетох.

Преди години, когато се борех с някакъв така и неизяснен стерилитет (тогавашният мъжки фактор отказа да се изследва, а мен ме тъпчеха със стимуланти) много често сънувах, че имам бебе. Наистина, не помня колко пъти. Случвало се е на сън да бягам с бебе на ръце; да бягам, бутайки количка с бебе; да крада бебе. Е, тогава не се сбъдна. Явно това съм сънувала, тъй като за това съм мислела по цял ден.
По-късно, когато вече бях бременна, няколко пъти сънувах, че раждам преждевремнно и други неща, които са се сбъдвали .... Просто страховете ми са били много. За жалост съм лош пророк.....
След като родих пък, сънувах, че къпя бебето и докато се обърна за миг, то се удави във ваната. Друг път сънувам, че я забравям някъде в някакъв магазин, после се връщам да я търся и др. подобни. Явно сега страховете ми са още по-големи да не и се случи нещо.

Преди много време също имах пророчески сънища, свързани с работата ми, както и с моя позната.

Магичка, още веднъж КЪСМЕТ! :D
леки месеци и само положителни емоции от тук нататък! :D

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #50 -: Октомври 30, 2008, 21:32:33 pm »
Честито, Магичка! Много се радвам за теб!

Е, аз преди да ми дойде сънувах, че съм в някаква болница и търча и се притеснявам, та чак се събудих... Остатъчни емоции, предполагам, от загубените бременности...
Мен ме е страх да сънувам починал близък. Много е тежко... Може би затова около 4 години не сънувах, до тези случаи напоследък...
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #51 -: Октомври 31, 2008, 14:40:59 pm »
ЧЕСТИТО,МАГИЧКА!НАСЛАЖДАВАЙ СЕ НА БРЕМЕННОСТТА СИ-ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА!!!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #52 -: Октомври 31, 2008, 16:34:42 pm »
Мерси момичета. Наистина смятам отсега нататък да мисля само положително и да не позволявамна каквито и да е гадни мисли да ми чернят щастието. Някак си вътрешно в себе си съм убедена, че всичко ще е наред.Пожелавам на всички момичета които станаха част от живота ми през последните 2 години, повечето от които дори не познавам, но въпреки това обичам, да видят положителни тестчета и да изпитат хубавата паника през която миинавам аз сега.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #53 -: Октомври 31, 2008, 18:31:38 pm »
Винаги съм била на мнение, че сънищата предават някакво послание, стига човек да може да го разгадае. Много често сънят не би могъл да се определи от разни съновници, защото той е индивидуален и зависи и от човека който го сънува. Освен това, сънят не е само отделни предмети или думи, за да може да се съпоставя  и определя от съновници, а един цялостен "филм", в които са заложени много знаци и символи на нашето подсъзнание и в които играе роля не само определен предмет, звук или дума, а показва нещо в цялост . Дори играят роля чувствата които имаме след сънят.

Магичка, сънят ти е бил предвестник на това, което ти се случва сега.

:rainbow:Честита бременност и много щастие. :rainbow:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #54 -: Ноември 01, 2008, 15:59:39 pm »
:) maggi4ка, честито! Много спокойствие и лека бременност  :bighug:

А за сънищата, не вярвам много на съновници, а си ги тълкувам от позицията на моите вълнения, чувства и мисли.
« Отговор #55 -: Ноември 01, 2008, 17:28:58 pm »
Стискам палци най-хубавите сънища и моменти тепърва да ти предстоят!!!
Много се зарадвах на тази вест , защото и аз съм в очакване този месец... но не съм сънувала нищо:(
*
« Отговор #56 -: Ноември 04, 2008, 12:02:30 pm »
Четито Магичка,лека и безпроблемна бременност! :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #57 -: Ноември 07, 2008, 22:55:07 pm »
Магичка, надявам се да нямаш нищо против да ти ползва темата и за други сънища... А на теб от мен отново леко бременеене!

Последните три нощи, макар и да не съм 100 % че са последните три последователно, сънувам, че все започва война. Я, започва бомбандировка, я, обстрелване, и аз съм там в центъра на стрелбата, но в сграда (въпреки това виждам как се стреля, виждам снарядите/огъня и че точно съм в мишената - появява се краткотрайно, но гадничко  усещане, елементи на безспомощност)... "Събитието" идва, хем, лекичко очаквано, хем, изневиделица...И аз се опитвам да се скрия или по-точно да вземем мерки хората които сме, да се скрием... Няма конкретни лица, не помня и бройка... Естествено, когато се случва това в съня ми, се събуждам... И още в полусън имам като че ли някакво остатъчно чувство за оцеляване и страх, че не съм свиршила нещо...
Е, девойки, помагайте да разгадая това. Първия път не обърнах внимание на съня, но три пъти война ми идва много...
Колкото и да се опитвам не мога да разтълкувам "посланието"... Вече, май, съвсем съм се смахнала и плача да се срещна с някой психолог...
Хайде, отивам да воювам... Но си мисля, че този път съм жадна за примирие.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #58 -: Ноември 11, 2008, 20:10:48 pm »
Снощи сънувах червено лакирани красиви маникюри ! ... И тази сутрин като по часовник ми дойде ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #59 -: Ноември 12, 2008, 09:40:27 am »
Снощи сънувах червено лакирани красиви маникюри ! ... И тази сутрин като по часовник ми дойде ...
Другия месец да смениш лака :wink:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си