Магичка, надявам се да нямаш нищо против да ти ползва темата и за други сънища... А на теб от мен отново леко бременеене!
Последните три нощи, макар и да не съм 100 % че са последните три последователно, сънувам, че все започва война. Я, започва бомбандировка, я, обстрелване, и аз съм там в центъра на стрелбата, но в сграда (въпреки това виждам как се стреля, виждам снарядите/огъня и че точно съм в мишената - появява се краткотрайно, но гадничко усещане, елементи на безспомощност)... "Събитието" идва, хем, лекичко очаквано, хем, изневиделица...И аз се опитвам да се скрия или по-точно да вземем мерки хората които сме, да се скрием... Няма конкретни лица, не помня и бройка... Естествено, когато се случва това в съня ми, се събуждам... И още в полусън имам като че ли някакво остатъчно чувство за оцеляване и страх, че не съм свиршила нещо...
Е, девойки, помагайте да разгадая това. Първия път не обърнах внимание на съня, но три пъти война ми идва много...
Колкото и да се опитвам не мога да разтълкувам "посланието"... Вече, май, съвсем съм се смахнала и плача да се срещна с някой психолог...
Хайде, отивам да воювам... Но си мисля, че този път съм жадна за примирие.