0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #280 -: Октомври 01, 2008, 14:07:29 pm »
Благодаря ти Krassita, ние сме се подготвили, че дори и да правим ICSI едва ли ще разчитаме на здравната каса, но все пак човек никога незнае.

« Отговор #281 -: Октомври 01, 2008, 14:45:58 pm »
LH - 3,22 - май е височко?! 8O
Почнах да се шашкам!
Док каза цяла ампула Диферелин тази вечер!!!
Ама опасно ли е?До колко може да се вдига без да се притеснявам?!

Вики несе притеснявай и при мен предишния път на края ми биеха по цяла ампула диферелин.
Успех в неделя да извадиш хубави  :egg: :egg: :egg:
« Отговор #282 -: Октомври 01, 2008, 15:27:50 pm »
Добро утро!!!
Стимулациите вървят добре и предполагаемата пункция ще е в неделя!
Стискайте ми палци!!! :oops:
стискам палци  да изкараш достатъчно и хубави яйцеклетки
Очакваме те бебче
« Отговор #283 -: Октомври 01, 2008, 15:40:18 pm »
Е момичета и аз започнах с боцкането.Днес бях в клиниката и се оказа,че кистата изобщо не се е повлияла от лекарствата. Доктора реши да я пунктира.Стана бързо,упоиха ме за кратко,после се събудих и след 2 часа все едно нищо не се е случвало,нямам никакви болки.Доки каза ,че това се случка и на пункцията-така ,че съм подготвена.Освен това си боцнох първата спринцовка-не боля изобщо-беше странно преживяване за мен.Вече имам план до другата сряда.Иначе сутрин и вечер ще си бия Menogon+Gonal ,пия фолиева и ми липства кафенцето...ама нямя как. Питах докт. дали да пия аспирин-каза да ,но 3 дни преди пункцията и един след нея да го спра.
Ами това е от мен, желая на всички успех

Очакваме те бебче
« Отговор #284 -: Октомври 01, 2008, 16:33:00 pm »
Не мога да повярвам, но накрая и аз се разписвам в тази темичка:)
Вчера ми биха първата инжекция.
Никак не болеше - за успокоение на тези, които още не са започнали:)
Стискам палци на всички ни, момичета! Много е вълнуващо.

Тук видях, че някой е писал, че му липсва кафенцето...Аз нямам никаква представа трябва ли да се ограничавам в нещо по време на стимулацията и кафе например продължавам да пия. Още не съм питала доктора за това. Покрай другите си въпроси забравих. Аз също пия фолиева киселина (даже от няколко месеца го правя). Моля ви да споделите малко информация по въпроса какво можем и какво не бива да консумираме (правим) по време на стимулациите.

*
« Отговор #285 -: Октомври 01, 2008, 16:55:39 pm »
LH - 3,22 - май е височко?! 8O
Почнах да се шашкам!
Док каза цяла ампула Диферелин тази вечер!!!
Ама опасно ли е?До колко може да се вдига без да се притеснявам?!

Вики несе притеснявай и при мен предишния път на края ми биеха по цяла ампула диферелин.
Успех в неделя да извадиш хубави  :egg: :egg: :egg:
Благодаря ти!!!
Поуспокоих се вече! :)
*
« Отговор #286 -: Октомври 01, 2008, 23:52:04 pm »
По въпроса за кафенцето, не може ли безкофеиново?

Много силно стиснати палци на всички момичета от мен!  :goodluck:

« Отговор #287 -: Октомври 02, 2008, 00:01:24 am »
Я си пийвайте по едно кафенце сутрин, та и защо не по едно следобед!
Не си спомням през трите ми предишни стимулации да съм се лишавала от това удоволствие. Просто не прекалявайте - всичко в нормални количества не е вредно! Че имаше мацки и по биричка си удряха - относно тях - те вече си гледат бебетата, та и търчат вече след тях  :lol:
Успех на всички!
*
« Отговор #288 -: Октомври 02, 2008, 00:42:14 am »
Барбаронче, чела съм тук да се коментира, че кафето пречело на имплантацията.  :?

« Отговор #289 -: Октомври 02, 2008, 08:48:05 am »
Може би ако се прекалява с кафетата, тогава има известна вреда от него. Но не виждам какво пречи да си пиете по едничко. Аз не си промених навиците, пиех си всяка сутрин по едно и при двата опита. След имплантацията организмът ми сам го отказа.  :wink: И при двата опита това ми беше първият признак, че нещо е станало - кафето доби странен вкус и като цяло не ми се пиеше повече кафе.  :D
Имаше момичета лятото, които си пийваха и биричка и по някоя чашка винце за успокоение на нервите и това не им попречи.

Успех на всички ви! Дано има дъжд от положителни тестчета тази есен!  :D
  09.11.2007
« Отговор #290 -: Октомври 02, 2008, 10:14:01 am »
Странна работа!Кафето пречело н аинплантацията - ми аз кафе не близвам изобщо пък имплантациите само ги сънувам :lol:
Я си карайте живота спокойно,всяко лишаване от нещо с което организмът е привикнал е вид стрес - а той пречи на инплантацията.
Едно кафе на ден няма да попречи.
*
« Отговор #291 -: Октомври 02, 2008, 10:19:27 am »
Аз също много съм слушала за кафето и неговите полезни и вредни качества..Изключително пристрастена съм към него и към цигарите..С цигарите мога да намеря решение,като си купя електронна..С кафето също няма да ми е трудно,защото обожавам аромата му,затова безкофеиновото ще ми залъгва нуждата.. И все пак ,смятам че е препоръчително да се намали,защото то извежда полезните в-ва от организма.. Пожелавам успех на всички ни :)
*
« Отговор #292 -: Октомври 02, 2008, 12:27:26 pm »
Кафето пречи на имплантацията, така че по време на стимулацията не виждам защо да не се пие. Аз лично също не го пих по време на стимулацията ( за всеки случай ) - резултат накрая един фоликул и то кух ...така че я си го пийте по време на стимулация, а след трансфера - безкофеиново.
Хайде Успех и КЪСМЕТ на всички;-)))
*
« Отговор #293 -: Октомври 02, 2008, 12:35:33 pm »
Аз мисля, че в умерени дози не би следвало да пречи кафенцето  :). Аз специално си пиех по едно сутрин и по време на стимулацията и след това докато чаках резултата, който беше +. След това престанах да пия от само себе си просто кафето промени вкуса си. Сега отново го пропивам по малк  :D
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*
« Отговор #294 -: Октомври 02, 2008, 12:54:20 pm »
Относно кафето, не мога да се включа, защото не пия :D. Иначе вчера ми беше първата инжекция Decapeptyl, а днес мъжа ми ми би втората - справи се доста добре. Те така добре са направени! В петък ми е последното хапче Марвелон и по мои сметки до понеделник трябва да ми дойде цикъла. Веднага щом дойде се обаждам на доктора и започваме май стимулацията. Междувременно ще има и изследвания. Много съм щастлива, че засега нямам абсолютно никакви странични действия от Decapeptyl-a! :D
Аз съм много страхлива когато трябва да приемам някакви непознати за мен лекарства.
Дано и при стимулацията да е така. Това е засега от мен. Хайде момичета пълен напред към крайната и така мечтана от всички нас цел :bori_003:
*
« Отговор #295 -: Октомври 02, 2008, 16:32:25 pm »
не веднъж съм чувала, че най-погрешно е да се правят драстични промени в навиците по време на процедура.
аз лично не съм спирала да пия по едно мнооого дълго кафе на ден - по време на процедури, после по време на бременност, че даже и на кърменето не ми пречеше. но подчертавам - едно на ден, дъъълго. иначе пък получавах страхотно главоболие, така че предпочетох по-малкото зло  :wink:

успех на всички момичета в тази тема!!!
*
икси
« Отговор #296 -: Октомври 02, 2008, 16:41:19 pm »
Здравейте!този месец ми предстои трето икси.Ние сме с диагноза олигоастенозооспермия 3 степен.Моля ,да се включат момичета заременели вече или родили за да споделят по какъв протокол са стимулирани и въобще как е протекла процедурата.Двете ми стимулации бяха по къс а сега ще съм по дълъг протокол.Благодаря предварително.
*
« Отговор #297 -: Октомври 02, 2008, 17:32:50 pm »
Днес нямах време да пиша, но ви чета!
Аз днес съм с едно главоболие - ужас направо!
Днес ми е последната инжекция от стимулациите!!!
Утре док ще си каже тежката дума - колко яйчица съм отгледала и кога ще е пункцията!!!
Стискайте ми палци, щото ме хваща страх!
*
« Отговор #298 -: Октомври 02, 2008, 17:56:12 pm »
Успех Вики! :D
« Отговор #299 -: Октомври 02, 2008, 18:29:15 pm »
Вики, всичко ще е наред. Успех ти желая и стискам палци!

Аз пък от два дни имам някакво парене при уриниране, като цистит. А след 5 дни трябва да почвам стимулация. Чудя се да се обадя ли на док, дали ще иска да ме прегледа преди да почнем? Ако ще пуска микробиология, няма ли много да се забавят нещата? Или пък да пия ципрофлоксацин 3-4 дни...