Здравейте, на всички. Виждам че повечето сте при доктор Владимиров и сте минали през доста изследвания, стимулации и други такива и може да ми отговорите на въпросите. Миналата седмица и ние бяхме при него за да ни каже какви са ни шансовете за бебе, ние сме с мъжки стерилитет. За начало ще пробваме с инсеминации и ако не се получи - ICSI.Взеха ми кръв за изследване на половите хормони и док каза че ще ми направи тест за проходимост на тръбита. Та въпросите са ми как точно протича теста, четох много неща - говори се за цветна снимка, хидротубация и какво ли още не, но незная има ли разлика между тия неща или просто се използват различни думички, как протича това изследване при доктор Владимиров, дали е болезнено (не че няма да го изтърпя, но просто искам да съм подготвена). И понеже трябва да отида при него чак след две седмици, дали мога да се обадя в клиниката да ми дадат информация за изследванията дали са ми ж норма, като нямам информация и не спирам да го мисля дали и при мен няма някакъв проблем. Дали някои от изследванията могат да минат по здравната каса и кои. Надявам се да не съм ви досадила с многото си въпроси, но едва ли някои повече от вас ще разбере какви са ми страховете, а пък така се бях ошашкала като бяхме при доктора, че немажах да се сетя какво да го питам. Благодаря Ви и пожелавам на всички и успех и скоро да пишете в темата за бременност и майчинство.