0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #260 -: Септември 30, 2008, 08:12:38 am »
Оооо Малинке,мерси за оптимизма;-)))Е,сигурно ще се оправя,няма начин;-)
*
« Отговор #261 -: Септември 30, 2008, 08:52:29 am »
Dragica, миличка - стискам ти силно палци скоро да се оправиш и да има с какво да се похвалиш;-))))
*
« Отговор #262 -: Септември 30, 2008, 09:06:29 am »
Драгице,много ми е мъчно за теб.. Целувам те,всичко ще се оправи някой ден..
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #263 -: Септември 30, 2008, 09:30:51 am »
Благодаря ви от сърце за пожеланията, момичета!  :bighug:

misi, и аз от днес започнах да пия преднизолон - док ми предписа по едно на ден от днес до 7-ми октомври, а от 7-ми по две на ден. Т.е. от първия ден на цикъла в който ще е процедурата. Какво е това лекарство? Изчетох му листовката, но то е за толкова много неща, че не разбирам за какво го пия аз. Док сякаш спомена нещо за ендометриозата ли...

Краси, аз го пия заради имунологичен проблем - имам повишени антифосфолипидни антитела.
Ето в тези двете теми може да прочетеш повече:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=29147.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=19900.0

Успех мила!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #264 -: Септември 30, 2008, 10:02:26 am »
Мерси Любе:-) Ще дочакаме ли този ден:-))))И в кой век ще е ;-))) :bighug:Дано
*
« Отговор #265 -: Септември 30, 2008, 10:04:24 am »
Много се надявам да е този век.. :)
« Отговор #266 -: Септември 30, 2008, 10:07:49 am »
Благодаря момичета :)
Успокоихте ме:)
*
« Отговор #267 -: Септември 30, 2008, 11:01:05 am »
Цитат
Цитат на: luba_boiko в Днес в 07:17:10
Имам _ Вяра,на мен ми идва и без медикаменти,но ми е доста дълъг цикъла..А нямам ли ову,просто не ми идва и точно това ме притеснява...А доколкото разбраха за Диферилина е че наистина ако не дойде до 12-13 дни се отлага процедурата,но все пак не съм много сигурна..В неделя съм в клиниката и ще питам специално..

Маги,дано вливанията закрепят положението.. Аз имам 2* 28 ампули имуновенин.Ще ти стискам палци..

Ще съм ти много благодарна ако питаш!Но то по тази логика моята процедура никога няма да запо4не Защото Стаменов ми каза да не пия дуфастон този месец.

Момичета и при мен цикъл идва само с Дуфастон, но два пъти съм слагала Диферилин и двата пъти си ми идва. Предполагам и при вас всичко ще е ОК.
Много късмет ви желая.

Дано си права,да ми дойде :bighug: Преди като посещавах д-рМинев от Пловдив пиех оргаметрил за предизвикване на цикъл,но като запо4нах да посещавам Стаменов,той ми каза,4е е по добре с дуфастон.
По принцип диферилина предизвиква ли цикъл? :oops:

Моми4ета,на мен още не ми е дошло,днес ми е 10 ден след дефирилин :(
В понеделник съм на преглед уж за запо4ване на стимулация.Според вас какво следва от тук на татък? :?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #268 -: Септември 30, 2008, 11:38:25 am »
Моми4ета,на мен още не ми е дошло,днес ми е 10 ден след дефирилин :(
В понеделник съм на преглед уж за запо4ване на стимулация.
Споко, до понеделник има мноооого време. :wink: Ще дойде.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #269 -: Септември 30, 2008, 12:03:24 pm »
Здравейте момичета! След малко отивам на преглед при доктор Владимиров - последен както каза той преди евентуална стимулация. Честно да ви кажа хем ме е страх да няма някаква спънка и да не започнем стимулацията, хем ме е страх и от самата стимулация - как ще реагирам? Какви странични действия може да имам? Усещам се точно в началото на нещо трудно и като всяко начало със своите множество неизвестни ми е трудно. Сигурно ме разбирате - за първи път ще ми е. Напоследък все ме избива на рев, сърцето ми се е свило и такива неща. Засега това е от мен. Успех  на всички! :D
« Отговор #270 -: Септември 30, 2008, 12:35:10 pm »
Миси, значи и аз заради това го пия. На мен имунологичните ми са гранични. Не са много завишени, но все пак има проблем. Освен това пия и аспирин протект, а след трансфера ще ми включват и фраксипарин.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #271 -: Септември 30, 2008, 12:51:10 pm »
Освен това пия и аспирин протект, а след трансфера ще ми включват и фраксипарин.

И аз ще съм така - дано тази схема да е печелившата... :)
*
« Отговор #272 -: Септември 30, 2008, 17:09:32 pm »
Днес док май не остана много доволен на прегледа! :(
Фуликулите си растат според мен, ама явно трябва по-бързо ли?!-не знам! :?
От ляво са по-активни - написала съм всичко в календара!
Мисли от утре вечер да увеличава дозата на 3 Мерионала от 75 Е!!!
Малко се попритесних - дали не върви добре стимулацията?! 8O
« Отговор #273 -: Септември 30, 2008, 18:07:57 pm »
Не мисля, че трябва да се притесняваш :wink: И на мен ми увеличиха дозата на гонала от 3 на 4,(въпреки, че за два дни фуликулите станаха от 5 на 10 мм като общо) но мисля че е нормално - и при предишните стимулации беше така :wink:

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #274 -: Октомври 01, 2008, 09:51:58 am »
Здравейте от мен -утре сме на преглед  за изследвания и да видим как вървят нещата-то май само ще се гледаме засега с д-р Владимиров   :lol:  -защото ще е инв на естествен цикъл ,но да видим какво е положението .
Първи  опит ми е  и  освен ,че нищо не ми е ясно ,се старая да не мисля и да се притеснявам,защото  нямам  представа кое с какви показатели трябва да е -така че се оставям в ръцете  на д-ра  без да мисля и умувам ...
« Последна редакция: Октомври 01, 2008, 09:53:55 am от nimika »

*
« Отговор #275 -: Октомври 01, 2008, 10:27:38 am »
Добро утро!!!
Стимулациите вървят добре и предполагаемата пункция ще е в неделя!
Стискайте ми палци!!! :oops:
« Отговор #276 -: Октомври 01, 2008, 10:29:39 am »
 :crossfingers:   :crossfingers:  :crossfingers:

« Отговор #277 -: Октомври 01, 2008, 10:50:50 am »
Здравейте, на всички. Виждам че повечето сте при доктор Владимиров и сте минали през доста изследвания, стимулации и други такива и може да ми отговорите на въпросите. Миналата седмица и ние бяхме при него за да ни каже какви са ни шансовете за бебе, ние сме с мъжки стерилитет. За начало ще пробваме с инсеминации и ако не се получи - ICSI.Взеха ми кръв за изследване на половите хормони и док каза че ще ми направи тест за проходимост на тръбита. Та въпросите са ми как точно протича теста, четох много неща - говори се за цветна снимка, хидротубация и какво ли още не, но незная има ли разлика между тия неща или просто се използват различни думички, как протича това изследване при доктор Владимиров, дали е болезнено (не че няма да го изтърпя, но просто искам да съм подготвена). И понеже трябва да отида при него чак след две седмици, дали мога да се обадя в клиниката да ми дадат информация за изследванията дали са ми ж норма, като нямам информация и не спирам да го мисля дали и при мен няма някакъв проблем. Дали някои от изследванията могат да минат по здравната каса и кои. Надявам се да не съм ви досадила с многото си въпроси, но едва ли някои повече от вас ще разбере какви са ми страховете, а пък така се бях ошашкала като бяхме при доктора, че немажах да се сетя какво да го питам. Благодаря Ви и пожелавам на всички и успех и скоро да пишете в темата за бременност и майчинство. 
« Отговор #278 -: Октомври 01, 2008, 12:55:48 pm »
Вики, стискам палци всичко да е наред на пункцията!  :crossfingers:

jeni_baleva, аз съм правила хидротубация. При нея ти вкарват течност в тръбите с едно маркуче, и така ти правят ултразвуков преглед на момента. Болката е поносима, особено ако тръбите са проходими. При мен беше моментна, за 2-3 секунди, после нищо. Доколкото знам цветната снимка протича различно, но нека момичетата които са минали през това, да кажат. При всички положения 30 минути преди процедурата изпий един аулин за всеки случай или нещо подобно, ще помогне.
Нямам представа дали някои изследвания могат да минат през касата, аз съм си плащала всичко.

*
« Отговор #279 -: Октомври 01, 2008, 13:14:51 pm »
LH - 3,22 - май е височко?! 8O
Почнах да се шашкам!
Док каза цяла ампула Диферелин тази вечер!!!
Ама опасно ли е?До колко може да се вдига без да се притеснявам?!