0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #160 -: Септември 23, 2008, 16:33:02 pm »
Момичета , продължаваме инжекциите;-)) Друго си е да те види Владимиров! Каза че много бавно и трудно но нещо се появявало, но брой не каза...аз се цъклих, гледах в монитова и май видях едничко фоликулче( но може и във въображението да ми е само ). Вдигна ми дозата 300 гонал и 450 мерионал...не можах да си видя и хормоните, но карай - следващия път.
Хайде милички, успех на всички в процедура  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #161 -: Септември 23, 2008, 17:08:27 pm »
Успех и на теб Танитка, давай смело напред щом док мисли така!  :D
*
« Отговор #162 -: Септември 23, 2008, 17:12:36 pm »
Мерси Петенце;-)) А ти се пази :balk_21:
*
« Отговор #163 -: Септември 23, 2008, 17:56:52 pm »
успех,танита,ще имаш фоликулчета,ще видиш. :egg: :egg: :egg:пожелавам ти ги от сърце.

успех на всички момичета в процедури,дано има само хубави новини.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #164 -: Септември 23, 2008, 17:57:36 pm »
Радвам се, Танче, смело напред!!! :lol:

« Отговор #165 -: Септември 23, 2008, 18:10:32 pm »
Цитат
Цитат на: luba_boiko в Днес в 07:17:10
Имам _ Вяра,на мен ми идва и без медикаменти,но ми е доста дълъг цикъла..А нямам ли ову,просто не ми идва и точно това ме притеснява...А доколкото разбраха за Диферилина е че наистина ако не дойде до 12-13 дни се отлага процедурата,но все пак не съм много сигурна..В неделя съм в клиниката и ще питам специално..

Маги,дано вливанията закрепят положението.. Аз имам 2* 28 ампули имуновенин.Ще ти стискам палци..

Ще съм ти много благодарна ако питаш!Но то по тази логика моята процедура никога няма да запо4не Защото Стаменов ми каза да не пия дуфастон този месец.

Момичета и при мен цикъл идва само с Дуфастон, но два пъти съм слагала Диферилин и двата пъти си ми идва. Предполагам и при вас всичко ще е ОК.
Много късмет ви желая.
*
« Отговор #166 -: Септември 23, 2008, 18:28:48 pm »
Привет и от мен. Предстоящо ИКСИ през месец ноември, трето поред и надявам се последно и успешно. Стискам палци на всички и от все сърце ви желая в най-скоро време да се похвалите с две чертички.
*
« Отговор #167 -: Септември 23, 2008, 18:39:38 pm »
Привет и от мен. Предстоящо ИКСИ през месец ноември, трето поред и надявам се последно и успешно. Стискам палци на всички и от все сърце ви желая в най-скоро време да се похвалите с две чертички.

Мерси подобно :)
« Отговор #168 -: Септември 23, 2008, 19:56:05 pm »
tanita ще стискам палци да има доста  :egg: :egg: :egg:
Успех ти желая. :wink:
*
« Отговор #169 -: Септември 24, 2008, 06:00:33 am »
Момичета , продължаваме инжекциите;-)) Друго си е да те види Владимиров! Каза че много бавно и трудно но нещо се появявало, но брой не каза...аз се цъклих, гледах в монитова и май видях едничко фоликулче( но може и във въображението да ми е само ). Вдигна ми дозата 300 гонал и 450 мерионал...не можах да си видя и хормоните, но карай - следващия път.
Хайде милички, успех на всички в процедура  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Танче, щом Владмиров е казал че има нещо и продължавате, значи наистина има нещо. Аз пробвах на ЕЦ и при мен фоликул не се виждаше до към 8-ми ден, пък после си излезе, че даже и яйце имаше вътре.
*
« Отговор #170 -: Септември 24, 2008, 09:45:15 am »
Милички, много ви благодаря за хубавите пожелания и голямата подкрепа!
aramiz, lora110, egane  :balk_21: :bighug:
patilabel, luba_boiko, имам_вяра :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #171 -: Септември 24, 2008, 13:07:47 pm »
Привет и от мен!
Днес ми дойде и направих Естрадиол - 38!!!Док каза продължаваме с Диферелина още 10 дни и от утре Мерионал 1 сутрин и 1 вечер. На 27.09 съм на преглед.
Малко съм нервна, уплашена...нали ми е за първи път!
*
« Отговор #172 -: Септември 24, 2008, 13:12:50 pm »
Вики,спокойно мила,не се притеснявай.Всичко ще мине както трябва!
п.с.В една друга тема прочетох,че си при д-р Александров.Аз също съм при него.
Желая ти успех от все сърце!

*
« Отговор #173 -: Септември 24, 2008, 13:45:29 pm »
Вики,спокойно мила,не се притеснявай.Всичко ще мине както трябва!
п.с.В една друга тема прочетох,че си при д-р Александров.Аз също съм при него.
Желая ти успех от все сърце!
Да при него съм!!!
Може де се видим някой път там!Ти правиш ли нещо сега или?!
*
« Отговор #174 -: Септември 24, 2008, 14:13:39 pm »
Вики,сега си почивам.Но около ноември сигурно ще ходя да правя имун.и-я (живот и здраве)и много ще се радвам ако успеем да се видим.Ти дано тогава да си там по много хубава причина! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
 :bighug:

*
« Отговор #175 -: Септември 24, 2008, 15:47:31 pm »
Цитат
Цитат на: luba_boiko в Днес в 07:17:10
Имам _ Вяра,на мен ми идва и без медикаменти,но ми е доста дълъг цикъла..А нямам ли ову,просто не ми идва и точно това ме притеснява...А доколкото разбраха за Диферилина е че наистина ако не дойде до 12-13 дни се отлага процедурата,но все пак не съм много сигурна..В неделя съм в клиниката и ще питам специално..

Маги,дано вливанията закрепят положението.. Аз имам 2* 28 ампули имуновенин.Ще ти стискам палци..

Ще съм ти много благодарна ако питаш!Но то по тази логика моята процедура никога няма да запо4не Защото Стаменов ми каза да не пия дуфастон този месец.

Момичета и при мен цикъл идва само с Дуфастон, но два пъти съм слагала Диферилин и двата пъти си ми идва. Предполагам и при вас всичко ще е ОК.
Много късмет ви желая.

Дано си права,да ми дойде :bighug: Преди като посещавах д-рМинев от Пловдив пиех оргаметрил за предизвикване на цикъл,но като запо4нах да посещавам Стаменов,той ми каза,4е е по добре с дуфастон.
По принцип диферилина предизвиква ли цикъл? :oops:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #176 -: Септември 24, 2008, 19:09:46 pm »
Привет и от мен!
Днес ми дойде и направих Естрадиол - 38!!!Док каза продължаваме с Диферелина още 10 дни и от утре Мерионал 1 сутрин и 1 вечер. На 27.09 съм на преглед.
Малко съм нервна, уплашена...нали ми е за първи път!

Вики мила не се притеснявай с теб съм  :wink:
И аз бях така но всичко мина .
Сега си мисли само за хубавия край на процедурата. :balk_602:
*
« Отговор #177 -: Септември 25, 2008, 09:01:04 am »
Viky , :crossfingers:
*
« Отговор #178 -: Септември 25, 2008, 12:00:00 pm »
Кураж на Вики и на всички на които им е за първи път(като мене), а на останалите момичета КЪСМЕТ! :D Аз вчера бях на преглед при доктор Владимиров - на мъжа ми изследванията са ОК, във вторник-30.09 съм за последен преглед преди процедурата. Малко ме притеснява факта, че до момента не ми е изследвал нищо, освен,че вчера ми все за цитонамазка. Аз бих искала изседване за токсоплазмоза и всички важни неща, за които четем. Ако някой има пресен спомен моля да ми пише. Кога се правят тези изседвания?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #179 -: Септември 25, 2008, 12:04:54 pm »
Кураж на Вики и на всички на които им е за първи път(като мене), а на останалите момичета КЪСМЕТ! :D Аз вчера бях на преглед при доктор Владимиров - на мъжа ми изследванията са ОК, във вторник-30.09 съм за последен преглед преди процедурата. Малко ме притеснява факта, че до момента не ми е изследвал нищо, освен,че вчера ми все за цитонамазка. Аз бих искала изседване за токсоплазмоза и всички важни неща, за които четем. Ако някой има пресен спомен моля да ми пише. Кога се правят тези изседвания?

"Проблема" е, че понякога прекалено много четем:)
Довери се на доктора си и не се притеснявай:)Той си знае работата:)
Пожелавам ти успех и спокойствие:)

И на всички останали момичета също:)