0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нормална бременност или ...
« Отговор #60 -: Октомври 09, 2008, 14:28:50 pm »
Лейла, миличка, присъединявам се към момичетата и ти казвам, че всичко ще е наред!Аз правих такъв тест миналия месец, и при мен нищо не се виждаше, а имах голямо закъснение.НО... моя се оказа отрицателен-0.01.Сега продължавам с опитите и ще ви пиша когато има резултат.:)А ти се успокой и имай вяра!Сигурна съм, че си бременна и че всичко е наред с бебчето!
Успех,миличка!Дръж ни в течение!
Целувки на всички момичета!
« Отговор #61 -: Октомври 09, 2008, 14:42:25 pm »
Лейла, миличка, присъединявам се към момичетата и ти казвам, че всичко ще е наред!Аз правих такъв тест миналия месец, и при мен нищо не се виждаше, а имах голямо закъснение.НО... моя се оказа отрицателен-0.01.Сега продължавам с опитите и ще ви пиша когато има резултат.:)А ти се успокой и имай вяра!Сигурна съм, че си бременна и че всичко е наред с бебчето!
Успех,миличка!Дръж ни в течение!
Целувки на всички момичета!
:bighug: :bighug: :bighug:

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #62 -: Октомври 09, 2008, 22:35:19 pm »
Нетърпеливка... :)
« Отговор #63 -: Октомври 11, 2008, 21:23:36 pm »
Момичета ,добър вечер!!аз вече съм по-спокойна ,днес си взех резултата от втория тест(ЧХГ),резултата е 1892.92,а първия беше 790.99,мисля че това е добре.. :)Вие как мислите :ask:

*
« Отговор #64 -: Октомври 11, 2008, 22:19:36 pm »
Лейла, много добре ти се покачва ЧХГ-то.
Кога си на лекар, за да видите сакчето?

« Отговор #65 -: Октомври 11, 2008, 22:42:36 pm »
В понеделник ,blue_sky ,тогава ще съм пълни 5 седмици..ще пиша как мина прегледа :wink:

« Отговор #66 -: Октомври 13, 2008, 11:31:06 am »
Лейла,какво става с теб?Как си?
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #67 -: Октомври 14, 2008, 07:34:59 am »
Добро утро,момичета!Вчера бяха на преглед и да ви се похваля видяхме плодното сакче,и слава богу е в матката :balk_46:,отговаря на 5 г.с,но покрай хубвата новина,естественно,няма как да няма и лоши новини ,тази киста ,която се беше появила-порасна с 2 мм,беше 33 мм сега 35мм,а и има някаква свободна течност зад матката :(,били са последици от клостила ,както и да е ..ще ги следим ,само това може да правим :?сега съм на дуфастон ,магнерот ,но-шпа и следващия преглед е на 28.10.Благодаря ви з подкрепата ,страхотни сте.. :D raia123 как си ти??

« Отговор #68 -: Октомври 14, 2008, 08:36:50 am »
Браво, Leila! Честито за хубавите новини!А що се отнася за другото - мисля, че всичко ще е наред.Само имай вяра!
 :bighug:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #69 -: Октомври 14, 2008, 09:22:25 am »
Ех Лейла много много се радвам за теб!!! Знаех си че всичко ще е наред  :wink:
Наслаждавай се на прекрасна бременност
« Отговор #70 -: Октомври 14, 2008, 10:05:07 am »
Мила Лейла това е чудесна новина   :balk_46:
Най-незабравимата и приятна бременност ти желая. :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #71 -: Октомври 14, 2008, 15:52:22 pm »
Браво Лейла много се радвам за теб. Желая ти много късмет. :bighug:
*
« Отговор #72 -: Октомври 15, 2008, 17:25:33 pm »
Здравейте мили бъдещи маминки!От доста време влизам в този форум и най-после се реших да пиша.Цикълът ми закъснява вече 5 дни ,а това никога не става!Правих си тест /вчера/ и беше отрицателен. :( Просто незнам какво да мисля .Дайте ми съвет!

« Отговор #73 -: Октомври 15, 2008, 18:12:21 pm »
Аз на тези тестове вече не им вярвам.Миналия месец си правих три, и трита положителни, а се оказа че не съм бременна.Така че може да си бременна,а теста да греши.Ти какъв тест използва?
Според мен, ако чакането те притеснява, пусни си утре един кръвен тест за бременност.Той е най-показателен.Може да го повториш след 48 часа, за да се види дали се покачва резултата.
Успех,миличка! :bighug:
« Отговор #74 -: Октомври 15, 2008, 19:18:40 pm »
Браво Лейла,знаех си че всичко ще е наред.Както може би си прочела и аз съм с киста,която открих паралелно с положителния тест.Моята също нараства,и освен кистата имам и зацапване.Изобщо трябва да съм в напрежения винаги,данеби случайно този път всичко да е наред.
Успех Лейла!
« Отговор #75 -: Октомври 15, 2008, 21:30:13 pm »
Райче и аз имам зацапване ,някакво от светло кафяво до кафяво,вече от 3 дни,много ме протеснява това,преди 3 дни бях на преглед,дали пак да отида?дали от кистата?имам някаква свободна течност зад матката ..това ли е,много съм притеснена. :(

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #76 -: Октомври 16, 2008, 08:49:35 am »
Райче и аз имам зацапване ,някакво от светло кафяво до кафяво,вече от 3 дни,много ме протеснява това,преди 3 дни бях на преглед,дали пак да отида?дали от кистата?имам някаква свободна течност зад матката ..това ли е,много съм притеснена. :(

Лейла обади се на лекара си веднага!
« Отговор #77 -: Октомври 16, 2008, 10:42:28 am »
Лейла,трябва да потърсиш лекарско мнение.Ще ти изпишат някакви лекарства за зацапването.Сега трябва да си почиваш-легнала или седнала,за да си в покой.Може да е от кистата,но може и да не е.При мен нито един лекар не можа да установи от къде е,но си пия утрогестана вече 3 седмици.Дано всичко да е наред.
« Отговор #78 -: Октомври 16, 2008, 12:04:09 pm »
Днес почивам и цял ден мисля да съм на легло ,мисля че предните дни много работих ,т.е стоях на крак дълго време и се изморявам много ,така че май ще си поискам болничен.Аз имах зазапване преди 5 дни ,пак така светло кафяво ,приличащ на секрет по-скоро ,сега пак така,и то веднъж на ден.Пия магнерот ,дуфастон ,но-шпа,всичките по 3 пъти на ден,ако днес пак ще се появи това зацапване вече съм при докторката.

*
« Отговор #79 -: Октомври 16, 2008, 17:48:37 pm »
Много ти благодаря за отговора,Aleina! Но днес след доста болки ниско в корема прокарвях.Е,все още не е точно цикъл ,а слабо кървене! :( А точно бях започнала да се радвам!