0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нормална бременност или ...
« Отговор #20 -: Септември 16, 2008, 10:21:24 am »
Милата, дано в четвъртък чуеш най-добрите новини на света! Дано всичко да е наред -моля се за теб!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #21 -: Септември 16, 2008, 11:37:53 am »
Момичета, взеха ми кръв за теста.Сега остава да чакам само резултатите в 15.00.Дано да са хубави!
Моята половинка е убеден, че съм бременна и че всичко ми е наред. :dance2: Даже смята, че съм забременяла на 21 август.:)Той е моята най-голяма упора.Моля се с две ръце да е прав! :balk_21:

:crossfingers: мила да се похвалиш с  :bfp: и всичко да е наред  :D
« Отговор #22 -: Септември 16, 2008, 15:39:38 pm »
Момичета, излязоха резултатите от теста:

Име на теста (изследването) 10.15 HCG + бета
Резултат            0.01
Единици             U/L
Референтни граници  M до 0.5-2.67; Ж 0.5-2.9;менопауза до 6;

Това значи, че не съм бременна, нали? :balk_146: :balk_146: :balk_146:
Може би имам някакъв хормонален проблем?
НЯмам думи да ви опиша как се чувствам...Така се надявах!

*
« Отговор #23 -: Септември 16, 2008, 16:53:41 pm »
съжалявам много  :(,
но по-малката злина е тази, отколкото извънматочната бременност.
Ще успееш!
*
« Отговор #24 -: Септември 16, 2008, 18:40:40 pm »
Съжалявам. Надявам се следващият път, когато видиш  :bfp1: да е съвсем скоро!!!
*
« Отговор #25 -: Септември 16, 2008, 19:29:49 pm »
съжелявам миличка
дано скоро да се похвалиш с по-добри новини
*
« Отговор #26 -: Септември 16, 2008, 20:03:07 pm »
Момичета, дано не се изказвам неподготвена, но ....вижте мерните едници, нали бяха два вида. И какво точно означава това име 10,15? Коментари?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #27 -: Септември 17, 2008, 07:23:54 am »
Благоаря на всички, които сте с мен!И аз не разбрах много от резултатите, но от това, което зная съдя, че теста е отрицателен,т.е. няма бременност.Утре съм на лекар.Но продължава да ми е лошо и нямам менструация.Каква може да е причината?Аз съм малко от тези хора, които се притесняват предварително и сега съм едно кълбо от нерви.Дано скоро да се успокоя!
Поздрави на всички!
*
« Отговор #28 -: Септември 17, 2008, 09:55:24 am »
aleina ако желаеш заповядай в ето тази тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=30184.0 , там много момичета очакват да видят двете чертички. Желая ти успех!!
*
« Отговор #29 -: Септември 17, 2008, 11:20:01 am »
Момичета, дано не се изказвам неподготвена, но ....вижте мерните едници, нали бяха два вида. И какво точно означава това име 10,15? Коментари?
това, предполагам е кода на самото изследване, т.е. на ЧХГ-то, а не резултатът. Резултатът е 0.1. И аз се заблудих за момент  :?
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #30 -: Септември 17, 2008, 11:22:44 am »
Миличка съжалявам - не губи надежда, следващия път! Това 10.15 може и да е часа на изследването...
« Отговор #31 -: Септември 17, 2008, 13:33:00 pm »
Мимичка съжелявам,но не губи надежда.По горе беше споменала че имаш нередовен цикъл,явно там е проблема.Аз бях също като теб преди време,все не ми идваше,но и не бях бременна и се чудех какво става.И така след един месец забременях(е,при мен нещата не се развиха добре).Така че изчакай си редовната менструация,засечи след нея кога ти е О и действай.Успех
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #32 -: Септември 17, 2008, 16:37:37 pm »
Според мен трябва да повториш изследването... Малко в размисъл ме хвърля втора розова черта и толкова нисък бета ЧХГ. А още по-добре ще е да се опиташ да забравиш резултата от теста и да видиш какво утре ще ти каже лекарят!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #33 -: Септември 17, 2008, 16:56:01 pm »
И аз имам една надежда за утре, odnyana!Ама то, нали знаеш, надеждата умира последна...Докторката искаше още един тест да направя утре с първата сутришна урина.Купих си теста и смятам да го направя сутринта и да й го занеса пък каквото стане.Дано Господ да е с мен!
Моля се и за всички вас, момичета!
Утре след прегледа ще пиша непременно.
« Отговор #34 -: Септември 17, 2008, 21:06:55 pm »
Извинявайте, момичета, но пак съм аз.:)Този кръвен тест до колко е сигурен?Наистина ли със моя резултат значи ,4е не съм бременна?
*
« Отговор #35 -: Септември 17, 2008, 23:14:33 pm »
По принцип, мило, е доста сигурен. Искрено се надявам, обаче при теб да е лабораторна грешка и все пак да си бременна. Успех, мила и утре да докладваш!

« Отговор #36 -: Септември 18, 2008, 09:02:55 am »
Добро утро, момичета!
Не отидох на лекар.Сутринта пак си правих тест и излеза пак положителен.Говорих с една акушерка и тя ме посъветва да изчакам една седмица.Всъщност всички ме съветват просто да изчакам.И аз реших,че ще почакам една седмица и ще отида при друг лекар.Ще ви държа в течение за хода на събитията.
Лек ден на всички!
« Отговор #37 -: Септември 18, 2008, 09:40:32 am »
aleina   аз те съветвам да си направиш още един кръвен тест задължително.Грешки стават винаги.При такова закъснение и толкова положителни тестове мисля че не е много уместно просто да си чакаш.Дано нещата при теб се развият по най-добрия начин.От опит ти казвам НЕ ЧАКАЙ.Късмет мила

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #38 -: Септември 18, 2008, 10:26:08 am »
aleina   аз те съветвам да си направиш още един кръвен тест задължително.Грешки стават винаги.При такова закъснение и толкова положителни тестове мисля че не е много уместно просто да си чакаш.Дано нещата при теб се развият по най-добрия начин.От опит ти казвам НЕ ЧАКАЙ.Късмет мила

Абсолютно подкрепям! Направи още един кръвен. И аз от опит ти казвам да НЕ чакаш. А уринните тестове с наситена черта ли са или с бледа?

*
« Отговор #39 -: Септември 18, 2008, 10:58:43 am »
И аз мисля, че трябва да си направиш още един кръвен тест. Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: