0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нормална бременност или ...
« Отговор #80 -: Октомври 16, 2008, 18:03:28 pm »
Аз на тези тестове вече не им вярвам.Миналия месец си правих три, и трита положителни, а се оказа че не съм бременна.Така че може да си бременна,а теста да греши.Ти какъв тест използва?
Според мен, ако чакането те притеснява, пусни си утре един кръвен тест за бременност.Той е най-показателен.Може да го повториш след 48 часа, за да се види дали се покачва резултата.
Успех,миличка! :bighug:
Благодаря ти за отговора!Но както става при мен "чудото" се развали и днес прокарвях.Е още е много слабо ,но....... :( Успех на всички

« Отговор #81 -: Октомври 20, 2008, 16:00:38 pm »
Лейла как са нещата при теб?Ходи ли на лекар?Не се притеснявай,само си почивай-всичко ще се оправи.
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #82 -: Октомври 21, 2008, 09:08:57 am »
Здравей,raia123!!Аз съм добре,на преглед ще ходя на 28 .10,продължава да ме мъчи безсънието ,бягам до тоалетната,кръста боли,гърдите болят:)Ходя на работа ,понеже работя на смени и имам два почивни дни в седмицата ,не се уморявам много.Зацапванията спряха,слава богу.При теб как е?

« Отговор #83 -: Октомври 21, 2008, 11:46:11 am »
Радвам се че имаш хубави новини.И при мен зацапването спря вече трети ден(да не ме чуе дявола).Вчера бях на лекар,всичко е наред,но кистата си е там.И аз съм страшно омърлушена от момента в който стана сутрин,все едно съм копала 2 декара нива :)
Гърдите ма болят,по скоро зърната,и ям като невидяла през 3 часа огладнявам.
Много се притеснявам,но все гледам да не мисля много.Та ясутрин се чувствам добре,и веднага ме обхвана параноя дали всичко е наред.
И аз съм на работа.При мен почивните дни са 3,и не усещам как минава седмицата,но малко ме измаря шофирането в тоя град,и тея инжеции всека сутрин трябва да се занимавам.
Дано занапред само да се хвалим,никакви оплаквания вече :bighug:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #84 -: Октомври 21, 2008, 16:24:38 pm »
Присъединявам се и аз към вас! От събота съм на утрогестан за 7 дни 3х2 на ден. Имах розово запаване цяла вечер, после спря и снощи пак. Утре съм на док в поликлиниката пък да видим какво ще каже - никога не съм била при него а ми е клиент от години и както знаете второ мнение никога не е излишно!
Стискам палци да сме добре  :wink:
« Отговор #85 -: Октомври 21, 2008, 16:52:02 pm »
kriska,стискам ти палци :crossfingers: :crossfingers:,всичко ще е наред,почивай повечко,аз когато съм на работа използвам всяка свободна минута да си поседна малко.Много ми е притеснено,следващата седмица ми е прегледа,дано бъде вси1ко наред.Пиши как мина прегледа,ще чакам :)

« Отговор #86 -: Октомври 21, 2008, 17:07:08 pm »
Криска,дръж се-няма страшно.То май всяка втора е със зацапване,кафяво,розово какво ли не.А утрогестана го пием като витаминчета май :D
Ти в коя седмица беше?
Лейла,аз ходя на преглед всеки понеделник,по мое желание,иначе се побърквам от страх!
*

!!!

• 1495
« Отговор #87 -: Октомври 21, 2008, 17:24:37 pm »
Лейла моята работа е от 8:30 до към 18:30 на бюро - побърква ме защото по цял ден седа и ме заболява кръста и да не говорим че съм ужасно чувствителна към всякакви меризми...
Рая аз съм в 5г.с. и 2 дена по изчисленията на доки. Миналата седмица в четвъртак видя сакче 2,4мм незнам колко  е нормално като размер...

А за това че всяка втора е със зацапване сте абсолютно прави! Док ми каза че около 80% са така  8O

Момичета ще се информираме взаимно за състоянието си! Аз като се върна утре от новия док веднага ще дам отчет!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #88 -: Октомври 21, 2008, 19:34:41 pm »
Здравейте Leila,kriska и raia123!Много се радвам, че всичко е наред!Аз този петък трябва да съм на лекар да чуем сърчице(6г.с. и 4дни), но ехографа на докторката се развалил и не знам,дали ще стане тази седмица,а нямам търпение..дано всичко е наред..

« Отговор #89 -: Октомври 21, 2008, 22:14:51 pm »
kriska,нормално е 5-та седмица сакче,а 6-та плодче.Вярвам че всичко ще е наред.
И аз стоя седнала на работа,но по добре така отлкото да се натоварваме.Аз съм от 10 до 6,но докато отида на инжекция става 10,30.
Танче чакаме добри новини и туптящо сърчице! :wink:
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #90 -: Октомври 21, 2008, 22:20:32 pm »
Рая,Лейла,Криска и Танче...на всички пожелавам късмет.аз също съм от тези 80% които прокървяват или им зацапва..сега съм в 12 г.с. и се моля всичко да е нормално.всички да се запишете само с добри новини.аз в четвъртък съм на лекар.
*
« Отговор #91 -: Октомври 22, 2008, 08:34:10 am »
Здравейте.Хайде и аз да се включа :(Вчера се появи еднократно кафеникаво зацапване.Обадих се на док като назначи  2х2 утрогестан,3х1 нош-па,1 дневно аспирин протект.Досега нямам повторно зацапване,но предимно лежа.Надявам се да не се повтори.Обаче от утрогестана вчера бях като пияна.Някой имал ли е такива странични ефекти?

« Отговор #92 -: Октомври 22, 2008, 09:16:06 am »
parsi,аз приемам дуфастон ,за утрогестана знам че има странични ефекти ,по-точно сънливост и замаяност,това съм го чувала от доста момичета.
Stela74 в четвъртък очаквам само хубави новини,знам че след 12 седмица ако всичко е наред и сърчицето тупа от тук нататък бременноста ще протича на 99 % нормално  :balk_172: :) :crossfingers:
Танче ,на 28.10 при всички положения трябва да чуем сърцето..моля се всеки ден:balk_81: :heartbeat:
Момичета на всички желая късмет от все сърце :grouphug:

« Отговор #93 -: Октомври 22, 2008, 11:14:43 am »
Вярно е че от утрогестана има замайване,особено от 2 навенъж.На мен ми го промениха 3 по 1,и 3 по 1 вагинално,но пак имам замайване.За утрогестана знам че е по чист прогестерон,близък до този в човешкия организъм,а дуфастона е на химична основа.Аз днес пак имам лекичко зацапване по скоро светло кафяво.Спира,почва писна ми вече.Тая киста ми разказа играта с това зацапване вече от 1 месец.
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #94 -: Октомври 22, 2008, 11:25:17 am »
Много ти благодаря Лейла за хубавите думи.в четвъртък ще напиша какво е станало на док,но ми се струва че всяка 2-ра жена има проблеми с тези зацапвания.аз вече имам фобия,когато отида в тоалетната.Парси,късмет и на теб миличка. :bighug: :bighug: :bighug:
*

!!!

• 1495
« Отговор #95 -: Октомври 22, 2008, 12:31:37 pm »
Здравейте сладурки! Аз се връщам от док и съм с малко лоши новини  :(. Всичко изглежда нормално, гледаха ме на коремен и отговаря някъде на 6-7 седмица, но имам отлепване на сакчето отгоре. Док ми предписа утрогестан 3х2,папаверин 3х1 и нош-па 3х1 и каза много много да си почивам. Било заплашващ аборт и дори иска да ми пише болничен за цялата бременност. Каза ми също че до другата седмица трябва да спрат болките ниско долу и в кръста и да спре и кървенето и тогава вече като стане по добре ще ми намали дозата! Това е от мен
« Отговор #96 -: Октомври 22, 2008, 12:51:09 pm »
 kriska ,миличка,вземи си болничен,надявам се че все пак си го взела.Прави всичко каквото каже доктора, гледай телевизия ,виж какво е времето навън (поне във Варне е много мрачно),разгледай някое списание :wink:,само спокойно,ще ти стискам палци както винаги :wink:

« Отговор #97 -: Октомври 22, 2008, 12:53:15 pm »
Много ти благодаря Лейла за хубавите думи.в четвъртък ще напиша какво е станало на док,но ми се струва че всяка 2-ра жена има проблеми с тези зацапвания.аз вече имам фобия,когато отида в тоалетната.Парси,късмет и на теб миличка. :bighug: :bighug: :bighug:
Стела аз съм със същата фобия :(

*
« Отговор #98 -: Октомври 22, 2008, 13:38:42 pm »
Здравейтел
Незнам дали тук е мястото за моят пост и предварително ви се извинявом ако е така.
Прочетох в началото на темичката , че Лейла е изпаднала в почти същата ситуация която и аз преживях наскоро и затова реших да споделя с Вас моята история.
След 4-ри дневно закъснение направих тест и за моя най-голяма радост се видя втора чертичка много бледа,но важното бе че я имаше.Реших да изчакам поне 1 седмеца преди да отида на лекар , но имах непрекъснати болки ниско долу които на моменти се усилваха значително и затова отидох на преглед.От тогава се започна едно ходене по мъките и всеки следващ лекар ми психясваше допълнително, защото нищо не се виждаше и всеки лекар беше със съмнение за извънматочна бременност.На всичкото отгоре ми откриха и миомен възел и колкото и да се опитвах да бъда спокоина неможех да се зарадвам от сърце.Още повече никой не потвърди на 100 % че съм бременна , а аз имах 3 положителни теста .След 20 дневно закъснение и 3 +++ теста, прокървих изпратиха ме в патологиата по спешност и след престой от 1 нощ ми заявиха най-безцеремонно , че дори и да е имало нещо вече го няма и мога да си ходя.
Кажете ми що за отношение и къде изчезнаха добрите специалисти и как една жена може да се ндява, че така желаното бебче може да го задържи и роди без проблеми и тревоги?

Извинавам се за дългият пост.

Успех на всички
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #99 -: Октомври 22, 2008, 13:44:16 pm »
Криска,не се притеснявай и на мен когато прокървих ми казаха че съм с отлепване,но отдоло.хубавото в случая,ако така може да се нарече било според моя док,че отлепването не е от страната на плацентата.от 7г.с.си стоя в къщи и предимно лежа и почивам,а вече съм в 12 седмица.в болнични ще съм през цялата бременност,ако всичко при мен продължава да е добре.утре съм на ЛКК за болничен и аз ще докладвам какво е станало и с УЗ.Лейла,нядявам се да се оправят нещата и да изчезне тази фобия.