Здравейте,
попаднах случайно на този форум.Откриха ми Хашимото през октомври 2008 и ми назначиха л-тирокс 25мг. и след 3мес, да ида пак на лекар. Тогава ТСХ беше 5.09, а януари беше 6.7, ендокриноложката ми вдигна е-лирокса на 50мг, но аз се съмнявам да ми помогне. Имам и много оплаквания и незнам към кого да се обърна, много съм изнервена, вечно съм уморена и все ми се спи, сутрин съм замаяна и на моменти ми се гади, имам запек, през ноща ръцете ми изтръпват, имам главоболие, много съм разсеяна, трудно помня, и много забравям- дори някой неща не помня че съм ги правила, имам и сърцебиене и чувствам тежест в гърдите около сърцето- обикновенно вечер, все ми е студено, липсва ми желание за секс и май съм в депресия.
Моля Ви, дайте ми съвет какво да правя, лекарката ми каза че ще се видим април- май, но на мен не ми се чака толкова. Мисля да изчакам да минат 40 дена от както приемам 50мг и да ида сама да си изследвам ТСХ. Имам и др питане ,което най- много ме интересува, много искаме да имаме бебе, но лекарката не ни обясни дали можем да се опитваме, има ли риск за плода, и при какви стойности на ТСХ бихме могли да започнем с опитите?
Благодаря Ви предварително!