0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: предстоящо инвитро
« Отговор #80 -: Септември 27, 2008, 19:47:26 pm »
Уф,Благодаря,ти Lisko,за отговора,4е този преднизолон много ме притесни:)Малко се поуспокоих:)
« Отговор #81 -: Септември 30, 2008, 19:59:53 pm »
Здравейте момичета. Моята стимулация е само с Гонал/Мерионал и ми остана Декапептил. Ако някой се интересува да пише, аз в момента съм в София.
Успех на всички!
*
« Отговор #82 -: Октомври 02, 2008, 09:43:16 am »
Здравейте,  смели момичета! Сиакам палци на всички, които вече правят своето ин-витро. newsm17 Аз имам вече едни зад гърба си и сега се стягам за следващо. Имам едно питане към вас относно опитите на нашите лекари да издействат от парламента безплатно ин-витро за всички нас. Дали не можем малко да ги подкрепим с една петиция. Аз бих се записала веднага!!!! Само че не съм наясно как точно се прави подобна. Ако някоя от вас знае как, нека да даде едно рамо.
Спокоен и много успешен ден на всички!
*
« Отговор #83 -: Октомври 02, 2008, 12:04:10 pm »
аз също сам за!!!
трябва нещо да се направи - напълно ни забравиха!!! Не че някога са мислили за нас!!
*
« Отговор #84 -: Октомври 02, 2008, 12:55:38 pm »
И аз бих се подписала.
« Отговор #85 -: Октомври 02, 2008, 18:53:10 pm »

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #86 -: Октомври 02, 2008, 19:41:01 pm »
*
« Отговор #87 -: Октомври 03, 2008, 07:13:48 am »
благодаря, момичета, невероятни сте!
Това че ние си помагаме ми дава вяра в успеха. Дано и с вас да е така! Много успех на всички в днешния ден, и в утрешния. Мечтите се сбъдват!!! Ред е на нашите.
« Отговор #88 -: Октомври 06, 2008, 17:15:38 pm »
Здравейте и от мен. Момичета да ви се оплача ... В събота ми беше пункцията и днес се прибрах от София без резултат :balk_144:. Вчера ми казаха, че от 4-те извадени яйцеклетки само в 1 имало надежда, ама тя била незряла и трябваше да чакаме до днес, а днес казаха, че нямало развитие :balk_145:. Определиха яйчицата ми като развалени круши - мека обвивка, някои с неправилна форма. Днес съм направо като смазана :balk_136:. Мисля сега да поизчакам 2-3 месеца, а после пак да опитам.
Успех на всички!
*

Aubergine

« Отговор #89 -: Октомври 06, 2008, 17:28:16 pm »
manual , мен хич ме няма по успокоенията, искам само да ти кажа -  няма начин да не ти е криво и каквото и да ти кажем  - разочарованието ще трябва да си го изживееш, дай си време и гледай се разсейваш с нещо. След време - с нови сили! :wink: Пожелавам ти скорошен успех!

« Отговор #90 -: Октомври 06, 2008, 17:58:30 pm »
Здравейте и от мен. Момичета да ви се оплача ... В събота ми беше пункцията и днес се прибрах от София без резултат :balk_144:. Вчера ми казаха, че от 4-те извадени яйцеклетки само в 1 имало надежда, ама тя била незряла и трябваше да чакаме до днес, а днес казаха, че нямало развитие :balk_145:. Определиха яйчицата ми като развалени круши - мека обвивка, някои с неправилна форма. Днес съм направо като смазана :balk_136:. Мисля сега да поизчакам 2-3 месеца, а после пак да опитам.
Успех на всички!

Миличка горе главата и смело напред  :bighug:
« Отговор #91 -: Октомври 06, 2008, 22:49:51 pm »
 :bighug: Момичета, много ви благодаря! Тук срещам подкрепата, която не получавам никъде! Благодаря ви и стискам палци на всички ви! Желая ви от все сърце да ви се сбъдне мечтата, защото знам какво е да се бориш за нея  :crossfingers:
*
« Отговор #92 -: Октомври 06, 2008, 23:04:14 pm »
:bighug: Момичета, много ви благодаря! Тук срещам подкрепата, която не получавам никъде! Благодаря ви и стискам палци на всички ви! Желая ви от все сърце да ви се сбъдне мечтата, защото знам какво е да се бориш за нея  :crossfingers:
Имам 2 несполучливи опита и след всеки път се сривах............но времето лекува всички рани, ставаш и продължаваш, трябва да станеш и да продължиш, дължиш го на себе си
*
« Отговор #93 -: Октомври 06, 2008, 23:04:42 pm »
мануал, не ти ли казаха защо се е получило така?

:bighug:

« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 23:07:47 pm от blue_sky »

« Отговор #94 -: Октомври 07, 2008, 10:34:54 am »
Да, така е, трябва да се продължи, все пак не бива да ставаме пораженци, може би неуспехите ни правят по-силни.
blue_sky ние започнахме с ин витрото преди година и малко. Първият опит беше края на юни, началото на юли 2007 г. Изписаха ми диферилин от клиниката и се уговорихме, че наблюденията ще си ги правим в Стара Загора, защото тогава нямах особено възможност да отсъствам от работа. Прибрахме се и в първата срещната аптека влязохме да купим лекарствата. Развикаха се аптекарките, че били по поръчка и дали сме знаели, че 1 ампула струвала 380 лв. Казахме си колкото, толкова, целта оправдава средствата. На 15 ден отидох на преглед в клиниката и док като видя, че не вървят фоликулите на никъде се изуми. Пита всичко ли правим както трябва, ние даааа. Изписа още диферилин, но този път решиме да го вземем от тамошната аптека. Жената каза цена за 1 бр. 15 лв.  8O Веднага ми светна и се върнахме при док. Показах му опаковката на Диф., който сме слагали до тогава, а на него само дето не му опадаха очите. Бяха ми поставени до този момент 7 МЕСЕЧНИ дози за 14 дни. Прекратихме всякакви стимулации и започнахме да чакаме да ми дойде. Док беше казал, че при това жестоко подтискане не може даже и да прогнозира кога ще имам мензис, а за яйцеклетки да не говорим. От юли до декември ..... великото чакане, дойде ми. После обаче ми дойде февруари .... И след това всеки месец. Решихме да опитаме април т.г. отново. Само дето имах само 1 фоликул и док каза, че няма смисъл да ме тъпче с лекарства, а той накрая да се окаже кух. Пак прекъснахме стимулацията. А сега сме вече октомври, 1г. 2м. след "великото подтискане", ама на пункцията (в събота) ми казаха браво, извадихме 4, в неделя казаха има само 1 надеждна, която обаче е незряла, а в понеделник казаха - ами .... няма развитие. Питах защо така? Единодушно док и биолог казаха, че всичко идвало от високата доза в началото. Сега мислим да изчакаме още някой месец, пък дано се възстановя вече, защото имаме възможност само за още 1 опит, при похарчените толкова много средства до сега .... чак като се сетя за 1-ия път ми идва да късам и да хвърлям.
Е, това е историята ми. Напълних ви с глупости, моля за извинение  :oops: Но пък малко ми олекна!
Благодаря ви, че ви има!
*
« Отговор #95 -: Октомври 07, 2008, 10:56:48 am »
Много съжалявам, мануал. Как може такава беозтговорност? На всеки му се случва да не знае, ама да пита някого.  :x

Изчакай още някой друг месец, както казва докторът, и дано скоро всичко се оправи!  :bighug:

« Отговор #96 -: Октомври 07, 2008, 11:02:06 am »
manual, много съжалявам мила, че така се е получило :( Тази аптека си е направо за съд :x  Но ще се оправят нещата, ще видиш :wink: Щом след такова зверско блокиране си направила четири яйцеклетки, значи следващия път всичко ще е наред :wink: Почини си сега и напролет с нови сили  - ще ти стискаме палци  :D

*
« Отговор #97 -: Октомври 07, 2008, 12:04:32 pm »
Стискам палци manual скоро всичко да се оправи!!!
Аз днес ще разбера датата на трансфера!!!Имам 3 оплодени с ИКСИ и чакаме 3 пуснати на Инвитро, за които вчера се знаеше, че няма оплождане!!!
Стискайте ми палци!
« Отговор #98 -: Октомври 07, 2008, 13:16:08 pm »
Manual, те и моите очи опадаха от това, което ти се е случило. Слагали са ти диферелин 3,75 вместо диферелин 0,1. Това е лекарство, което е много тежко за организма и се използва за лекуване на ендометриоза - по една ампула на месец в продължение на 6 месеца. На теб са ти ги сложили всички, че и една отгоре, за 14 дни. Умът ми не го побира, тези които са ти ги продали трябва да ги осъдиш. Да не говорим колко пари си дала, и колко си навредила на организма си.

*
« Отговор #99 -: Октомври 07, 2008, 13:42:06 pm »
Вики,ама те са ги пуснали за оплождане и чакаш само трансфер ли душата.Аз пак неразбрала :oops:.Е,тогава вече яко стискам палци :)