Ох, в петък май не върви да кажа весела и успешна седмица, а
Пожелавам игрив и спокоен уикенд
Джоши, Боян беше на девет, девет и половина като започна да спи по веднъж. Но и той като Мики повече от седмица си менеше часовете докато закове - 2ч време за сън.
Сега пък друго ми прави впечатление - от известно време с час си издърпва на пред графика. Става с час по-рано, на обед огладнява с час по-рано и преди малко докато му измия лицето след храна беше направо заспал.
Кога ще сменяме часа? Дали няма нещо общо с това...
Пръста в устата е единствената ми грижа покрай Боян. Бях писала преди няколко теми
Като чета, обаче за връзката с приятелчетата за сън, си мисля че аз съм виновна.
Той си имаше 2 такиви - с глава на животинче и надолу като кърпа и едно Йори с дълга опашка - но започна да си навира почти цялата кърпа в устата или цялата опашка на Йори и така да спи и мен ме хвана страх, понеже той има тесни и къси носни канали и понякога не може да диша през носа.
За това извадих от употреба другарчетата за сън и тогава той започна да си смуче палеца. До 9м и половина не беше използвал биберон и ми изискваше доста усилия да го науча да го смуче, обаче, това не го отказа от пръста
Сега зверчето използва палеца, за да ми привлече вниманието. Ако случайно върша друго и просто му хвърлям по един поглед, той издебва да го погледна и си вкарва пръста в устата. Не го смуче, просто го държи в устата и се смее, защото знае че обикновено оставям всичко и се захващам с това да го убедя да извади пръста
За това сега не му, обръщам внимание и той сам го вади след няколко секунди.
Като си легне, ако му го няма биберона смуче пръста, понякога нарочно изхвърля биберона и смуче палеца, а веднъж го хванах да смуче и двете едновременно
Фреши, стана ми интересно това за заспиването сам с млякото, понеже и Боян така заспива. Не съм го чела, но ще го потърся.
Съвет за спиране на кърмата не мога да дам. Мога само да кажа, че при мен три дни след секциото изведнъж слезе толкова много кърма, че направо се уплаших. Мисля си, ч е няма да е зле предварително да се вземат някакви кхапчета. И аз съм чувала за кратък прием на Достинекс - 2-3 пъти само.
А, да не забравя да кажа, че снимките на малките са страхотни. От видяното много харесах клубчето на Цветелина - поздравления!
Мише, Митачето много е порастнал.
Искаше ми се да видя и героите на Касси,
Касси ако нямаш нищо против покажи някоя снимка в съответната тема
П.П.
Стефи не ми е удобно да те притеснявам на лични за това ще питам тук
Имам спомен, че ти разказваше за радиаторите, които ползвате у дома. Даже си бях записала къде във Варна фирмата има офис, но не мога да намеря къде съм го записала
Моля те да кажеш каква марка бяха пак!
Благодаря ти предварително и, ако бъркам извинявай.