0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #300 -: Ноември 14, 2009, 15:09:41 pm »
Здравейте,
Утре ще е моя трансфер на бластоцисти. Говорих с ембриолозите - казаха, че засега се развиват добре, а утре ще подберем най-добрите за трансфера. И след трансфера ще съм бременна - до доказване на противното. :lol:

Miss Dior, Ще си бременна 9 месеца, имай вяра ! :)
« Отговор #301 -: Ноември 15, 2009, 10:13:28 am »
teati,благодаря ти от сърце за пожеланията. Вчера трансфера мина добре - върнаха ми 3 бластоциста. И сега чакаме...

« Отговор #302 -: Ноември 15, 2009, 11:33:49 am »
Miss Dior успех и след около 2 седмици да се похвалиш с най-положителния резултат  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
« Отговор #303 -: Ноември 15, 2009, 11:47:38 am »
Мили момичета,за съжаление за пореден път влизам в черната статистика.Теста ми е отрицателен.Много ми е тъжно и не знам какво да кажа...
Успех и много късмет на останалите момичета в процедура!!!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #304 -: Ноември 15, 2009, 12:02:05 pm »
 мерилин  :bighug:,искрено стисках палци за теб и се надявах  :balk_144:

Знам ,че няма думи ,които да те успокоят  ,но ще дойде и нашия миг!

*
« Отговор #305 -: Ноември 15, 2009, 12:09:50 pm »
Мили момичета,за съжаление за пореден път влизам в черната статистика.Теста ми е отрицателен.Много ми е тъжно и не знам какво да кажа...
Успех и много късмет на останалите момичета в процедура!!!

Каквото и да кажа, няма да те успокои ,затова само те прегръщам силно !
« Отговор #306 -: Ноември 15, 2009, 13:45:25 pm »
Мерилин, съжалявам за неуспеха. Само не ми стана ясно - теста ти е отрицателен, а кървене имаш ли? Не забравяй, че ако теста е отрицателен, то това не означава непременно че не си бременна. Лично аз съм имала отрицателен тест при бременност (за съжаление извънматочна). Не се отчайвай! Може би все още има надежда!
 :bighug:

*
« Отговор #307 -: Ноември 15, 2009, 20:09:53 pm »
Ох,Мерилин толкова съжалявам :bighug:,но здължително направи кръвен,защото аз така спрях лекарствата и се оказа че съм имала + резултат,но беше вече късно.Успех!
« Отговор #308 -: Ноември 15, 2009, 20:19:57 pm »
Миличка,толкова много съжалявам :balk_144: Така се надявах,че това ще е твоят опит,но горе главата,борбата продължава нали знаеш,никакво предаване  :bighug: Но утре си направи един кръвен защото неможе да се разчита само на уринарните.Стискам силно палчета резултатът да е +++ Прегръщам те и те целувам  :balk_21:
« Отговор #309 -: Ноември 15, 2009, 20:27:55 pm »
Момичета,много ви благодаря за подкрепата!
Ако знаете колко ми е нужна тя в момента.Разбирам,че се опитвате да ме обнадеждите,но за мен всичко е ясно.Зацапването вече е кървене и изтичат парчета лигавица.Аз с надеждите съм до тук.Сега трябва да реша как ще продължа от тук нататък.
Целувам ви!!!
« Отговор #310 -: Ноември 16, 2009, 18:28:56 pm »
Здравейте, Има ли момичета в процедура в момента в клиника Щерев? Или такива които чакат резултат? :ask:

*
« Отговор #311 -: Ноември 16, 2009, 21:45:27 pm »
Здравейте,днес д-р Савова ми спря стимулацията поради високо ЛХ(15)на седми ден.Какво ще го правя това ЛХ?Някой ако има съвет МОЛЯ да ми пише,че се притеснявам много.Благодаря ви от сърце!
« Отговор #312 -: Ноември 17, 2009, 12:20:15 pm »
Здравейте,днес д-р Савова ми спря стимулацията поради високо ЛХ(15)на седми ден.Какво ще го правя това ЛХ?Някой ако има съвет МОЛЯ да ми пише,че се притеснявам много.Благодаря ви от сърце!
по къс протокол ли си? имаш ли ПКЯ?
*
« Отговор #313 -: Ноември 17, 2009, 12:26:43 pm »
От 2-ри ден на мерионал 75Е-1+1,само това.Още не бяхме започнали блокажа.Нямам ПКЯ,но съм със слаб отговор.Е2 ми беше 90.
« Отговор #314 -: Ноември 17, 2009, 12:30:21 pm »
Да по къс протокол си. При първия ми опит и аз бях по къс протокол ( имам ПКЯ) и Лх ми се вдигна много бързо беше около 8-9, не ми спряха стимулацията, но и резултата не беше добър.
За втори опит бях по дълъг протокол с блокаж от 21 ден на предходния цикъл, нямах ниакъв проблем с ЛХ , направих около 20 фоликула, имах перфектни бластоцисти, имаше бременност, но я загубих. Обсъди с д-р Савова възможността следващия път да бъдеш по дъдлъг протокол
Пожелавам ти успех
« Отговор #315 -: Ноември 17, 2009, 12:36:03 pm »
Здравейте, момичета!
И аз се включвам към вас. Два пъти ходих при доц. Щерев. Каза ми да отида преди очаквания цикъл, за да започнем подготовка за ин витро. МЦ го чакам на 22-23-ти. Дали е добре според вас да отида в петък, на 20-ти. Освен това не ме насочи към друг лекар, а доколкото знам той лично не прави ин витро. И дали трябва да си вземам отпуска?
*
« Отговор #316 -: Ноември 17, 2009, 14:07:40 pm »
От 2-ри ден на мерионал 75Е-1+1,само това.Още не бяхме започнали блокажа.Нямам ПКЯ,но съм със слаб отговор.Е2 ми беше 90.

щом си със слаб отговор нормално е преждевременното покачване на ЛХ. трябва да се смени протокола.

успех следващия път!
« Отговор #317 -: Ноември 23, 2009, 11:48:22 am »
teodorina, какво стана на прегледа? Ще започваш ли стимулация?

« Отговор #318 -: Ноември 23, 2009, 12:10:30 pm »
Здравейте момичета,аз също съм пациентка на клиниката.Одобрена съм от фонда за ин витро,но се наложи да ме оперират заради хидросалпинг.Взех си Регулона и док каза когато съм готова да започвам да го пия и на 15 ден на преглед.Аз вече се чувствам готова да започвам,но понеже цикъла го чакам в началото на декември,дали ще има някакъв проблем ако започна Регулона в декември?-нали предстоят празници... :),май ще е най добре да се обадя на док???

« Отговор #319 -: Ноември 23, 2009, 12:15:59 pm »
таня77, според мен по-добре е да се обадиш на доктора за работното време по празниците. А аз ти желая успех в процедурата. Споделяй с нас за да се вълнуваме заедно.
Кой е твоя доктор?