Момичета, вие направо ме изумявате. Първият опит си финансирах сама. И едва ли не аз ги гоних да платя за донорския материал. Ами сигурно много невероятно ще прозвучи, ама преди трансфера ми дадоха бележка и аз си преведох парите в касата през ПОС терминала. Получих фискален бон и бележка от ПОС терминала. След това преди трансфера си казах на ембриолозите и после на лекарката, че не съм платила за донорския материал. Бяха пропуснали. Понеже трансфера беше с по-късен час, ме изчакаха на касата да ме освободят от стаята и тогава доплатих по същия начин. Аз предпочитах да плащам на ПОС терминала, защото беше период, в който банката при определени условия (поне 2 пъти в седмицата сметки през ПОС) ми връщаше един процент от похарчената тотална сума.
При втория опит пак аз ходих при координатора, първо преди трансфера, да кажа, че имам да доплащам поне за един хормон, защото съм надвишила 10-те и за лекарства - имах Мерионал. Координаторката ми каза, че ще ме търси тя. Докато ме освободят да си ходя от стаята, тя не дойде и пак аз ходих да ми смята. Не гледах много подробно, в смисъл сума за една бройка, но нещата, които съм ползвала си съответстваха напълно. А няма как да има неточност при единичната сума, защото тя е регламентирана. С бележката за доплащане отидох на касата и пак през ПОС терминала платих и получих съответните платежни бележки. Като преди трансфера си платих за донорския материал на касата.
Della, след трансфера мисля, че задължително изписват Утрогестан. Възможно е да изпишат дуфастон и естрофем. И отделно си пиеш витамините, фолиева, антиоксиданти, вероятно аспирин протект.