0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

вес

не купувайте!
« Отговор #20 -: Декември 31, 2004, 10:29:01 am »
Ползвах 3 месеца тестове за овулация и съм на мнение, че не са точни. Не се знае кога точно е овулацията - правих 2 опита за вътрематъчно оплождане - неуспешни. Едва на следващия месец след като не можах да хвана овулацията - ЗАБРЕМЕНЯХ. Не вярвах, но вече съм в 4 месец  УСПЕХ!!!
*
два положителни резултата
« Отговор #21 -: Март 16, 2005, 11:07:49 am »
Здравейте, искам да ви попитам дали ви се е случвало като ползвате тестове за овулация два дни един след друг да имате положителен резултат??? възможно ли е това? този месец цикъла ми започна на 3-ти, започнах да си правя тестове от 12-ти, показа ми положителен резултат на 14-ти, но и вчера също ... обърках се... или аз нещо не правя както трябва или незнам... кажете си мнението :) Благодаря ви!
*

йорданова

не купувайте!
« Отговор #22 -: Март 16, 2005, 12:30:32 pm »
И при мен се получаваше така два дена с положителен резултат, но втората чертичка първия ден беше по-бледа в сравнение с втория ден. Незнам какви тестове ползваш, но ако само на тях разчиташ за точно определяне на овулацията според мен не са сигурни. Особено за инсеминация.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
не купувайте!
« Отговор #23 -: Март 16, 2005, 14:03:43 pm »
Цитат на: йорданова
И при мен се получаваше така два дена с положителен резултат, но втората чертичка първия ден беше по-бледа в сравнение с втория ден.

щом втората чертичка е била по-бледа - НЕ Е ИМАЛО положителен тест!
научете се да правите разлика с тестовете за бременност! при тестовете за овулация, положителен тест има само когато двете чертички са ЕДНАКВИ по цвят и наситеност на цвета.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
не купувайте!
« Отговор #24 -: Март 16, 2005, 14:39:03 pm »
И двата дни бяха еднакви тестовите линийки, даже втората беше по наситена от контролната... това ме обърка мен...
*

йорданова

не купувайте!
« Отговор #25 -: Март 16, 2005, 17:02:25 pm »
Със сигурност си имала овулация, на не се знае кога е бил пикът - това им е лошото на тестовете..........Дано има резултат!!!
*
не купувайте!
« Отговор #26 -: Март 17, 2005, 09:08:44 am »
Благодаря ви!
Много се надявам да стане сега! Всичко си е както трябва до тук. Правим секс от 2 дни преди да ми покаже по-бледа чертичка... Само днес ще пропуснем, но наистина много се надявам да стане сега! Стискайте ми палци. И още един път Благодаря!
*

Anonymous

не купувайте!
« Отговор #27 -: Март 17, 2005, 09:45:01 am »
Времето добро за забременяване е 36-40 часа след отчитането на втория тест.
*
сега
« Отговор #28 -: Март 17, 2005, 11:13:44 am »
Значи вторият ми тест беше вторник 15.03 в 18.00 часа, което значи че времето е било до сега... вторник и сряда сме правили секс... днес няма... Уцелили ли сме времето в крайна сметка? А и нали смерматозоидите могат да живеят известно време след като са попаднали...
взех да се обърквам.
:)))))))
не купувайте!
« Отговор #29 -: Март 17, 2005, 12:57:41 pm »
Така, значе след положителния тест за овулация /когато тестовата лента е еднакво или по-наситена от контролната/ се очаква овулация в до към 24-48 часа. Ето няколко рекламни страници за тестове:
Тестове за овулация Danet и ClearPlan
Тестове за овулация CLEAR Ovu TEST®
Тестове за овулация Acon
Сперматозоидите могат да живеят до 5 дни /според някои източници/, но живота им зависи от това, колко е благоприятна средата /цервикалната слуз/ в женското тяло! Може да живеят и по-малко от няколко часа!
Яйциклетката живее до 12 часа!!!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
не купувайте!
« Отговор #30 -: Март 17, 2005, 13:42:41 pm »
CLEAR Ovu TEST® ползвам
смятам си че ако вторник вечерта в 6 ми е бил пика, максимум 36 часа и после още 12 живот на яйцеклетката, т.е. общо 48 :) значи днес до вечерта има шанс! :)
не купувайте!
« Отговор #31 -: Март 17, 2005, 13:54:16 pm »
от което следва не пропускайте и днес.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Няма как
« Отговор #32 -: Март 18, 2005, 08:34:56 am »
И на нас много ни се искаше, но половината ги няма :) командировка са :( пропуснахме :( но все пак се  надявам, че може и да се е получило този път :) :) :)
Стискам палци на всички! :)
*
stiskajte mi palci
« Отговор #33 -: Март 31, 2005, 15:52:52 pm »
Здравейте! Още не ми е дошло :) Стискайте палци изобщо да не стане :) утре сутринта мисля да си направя тест :) дано най-после видя 2 чертички :)
Определено се чувствам странно, тежи ми в корема, спря да ми харесва да пия кафе - кисело ми е, а пиех 4-5 на ден. И други такива, но може и да си въобразявам! Вече се побърквам! :(
Поздрави на всички!
не купувайте!
« Отговор #34 -: Март 31, 2005, 15:57:36 pm »
:)  
Дано!
Стискам палци!
*
не купувайте!
« Отговор #35 -: Април 01, 2005, 09:48:50 am »
Благодаря :) Щи ви държа в течение :) за сега няма промяна :)
не купувайте!
« Отговор #36 -: Април 01, 2005, 10:09:46 am »
Емили, прави ли тест - вчера пишеш, че днес ще правиш - достраша ли те?
Матей - 1.04.2006 г
*
не купувайте!
« Отговор #37 -: Април 01, 2005, 14:02:31 pm »
да, направих. :( отрицателен е... незнам вече!  :cry:  :cry:  :cry:
не купувайте!
« Отговор #38 -: Април 01, 2005, 14:14:11 pm »
Гадно, наистина! Дано да е слаб реактива и затова да не отчита още! Какъв тест правиш?
Матей - 1.04.2006 г
*
не купувайте!
« Отговор #39 -: Април 04, 2005, 08:33:52 am »
Теста беше Clear нещо си - касета. Обаче още не ми е дошло, което е успокоително за сега! :) мисля днес да си взема друг тест и утре пак да опитам :)
дано наистина просто теста не е отчел!