Leila, много ми е интересно, кой е този умник -доктор, който почва да подозира извънматочна, защото на четвърти ден от положителен тест не се вижда нищо в матката
Там още една седмица нищо друго няма да се вижда, освен удебелена лигавица. Та и не ти е препоръчал ЧХГ изследване през 48 часа. За какви съмнения може да се говори въобще?
Моят доктор ме прие 10 дни след закъснението, щото беше категоричен, че преди това смисълът от преглед е нулев. През тези 10 дни, докато чаках, щях да пукна от болка в дясно, просто беше ужас - като с нож, превивах се на две на улицата. Обаче ЧХГ си се покачваше нормално. Ва десетия ден, докторът видя сак и една огроооомна новопоявила се киста - 6 см! Която при някои жени се появява на този етап на бременността и после изчезва.
Моля те, не се шашкай, каква извънматочна бременност, болките в яйчниците са съвсем нормални за този етап! НЕ знам кой се е изказал с тези компетентни подозрения, но съм 99 % сигурна, че ще се окажат неверни (единият процент е за да не дърпам дявола за опашката
). Успех.