n_g,съжалявам за случващото се .
Изследването се прави на 5-6 ден от рецидив -писала съм го още в началото на темата,пише и къде да отидеш.
Предписаха ми лечение с Ацикловир от 400 мг. и Ацикловир Стада,увладях първоначалната му поява.
За приема на ацикловир е писано по-назад -действа докато се приема казано накратко .По-добре усилията да се насочат към укрепване на имунната система ,в този смисъл може и консултация с имунолог.Стадата като мехлемче помага.При мен имам чуство ,че за локално третиране ,повече помагаше разтвора,които съм купувала от проф.Дундаров -мисля, че се казваше "Пандавир"
пак се появи за тези два месеца излезе 3-пъти ,незнам това нормално ли е.
С херпеса никой не може да каже кое е нормално и кое не.Навремето преди 10-12г. и аз имах чести рецидиви.Рецидивите може да спрат и никога повече да нямаш ,може след 10 години да се появи отново....
Май сме изписали всикчо ,което знаем - консултация със специалист -може и на място в НЦЗПБ -незнам понастоящем кои лекар е там -дали д-р Божанова е все още там , но назад в темата има координати на проф.Дундаров. Една консултация с него не е излишна,нито е толкова скъпа-мисля,че беше 40 лв.
Май никой от нас така и не посети хомеопат ,за да можем да коментираме и препоръките от такъв специалист.
Успех!