0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Правих изследване за антифосфолипиден синдром и там нишо не излезе, но сматам да ходя да пусна разширения панел за всеки случей. И също съм изследвала време за съсирване на кръвта. Друго ако има ми кажете да ходя да го пускам, имам чувството че нещо ми убягва и може би сме го изтървали и може би там да е проблема.... :oops:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
Марина, разбирам мъката ти и много съжалявам :( Може ли да напишеш какви точно генетични са ви правили?
Марина много съжалявам за случилото се!Разбирам мъката и болката ти-ужасно е,но горе главата,бъди силна и дано да разбереш причините,тогава ще се поуспокоиш малко! :blowingdust:
*
Марина, а генетични изследвания за носителство на Тромбофилия правила ли си?
И аз това се питах. Ако има проблем при тях, ще се наложи терапия с фраксипарин или аспирин още от деня на пункцията.
А и аз бих се застраховала с второ имунологично изследване в Плевен.
Моите АФА в Малинов бяха отрицателни, а в Плевен три пъти - положителни. И тогава се налага вливане на Имуновенин, а не Интралипид.
Пък и Св. Лазар не ми звучи никак надеждно...
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Марина, разбирам мъката ти и много съжалявам :( Може ли да напишеш какви точно генетични са ви правили?

Др.Стаменов ни прати при др.Димова на 6-ти ет на МД/ а не при Кременски не знам каква е разликата/ и там правихме анализ за генетична предразположеност към хромозомни заболявания.

Марина, а генетични изследвания за носителство на Тромбофилия правила ли си?
Пък и Св. Лазар не ми звучи никак надеждно...
Късмет.

Ами аз лично съм много доволна от обслужването, стимулациятя и вниманието, както и най-вече там нямаше никакво висене и чакане и отлагане. Техниката - инкубаторите, катетрите за ЕТ, както и средите с които работят разбрах, че са много добри, което определено вдига качеството и успеваемостта до колкото знам, но да- вярно е - наистина там не се занимават с допълнителни имунологични и подобни проблеми, а просто изпълняват назначено лечение от специалист по имунология, ако имаш такова-аз помолих да ми влеят интарлипид, както ми го бяха влели на времето при Стаменов, може би да не едостатъчно само това.. Ако не те съветват да се консултираш с такъв, като Конова, но не поемат ангажимент и смятат тези неща повече за теоретични от колкото достатъчно основателни и доказани....предполагам , че още не са се развили така да се каже в тази посока.....знам ли ....

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Др.Стаменов ни прати при др.Димова на 6-ти ет на МД/ а не при Кременски не знам каква е разликата/ и там правихме анализ за генетична предразположеност към хромозомни заболявания.

Хромозомния анализ и генетичната предразположенст към Тромбофилия са две различни изследвания!
От обяснението ти разбирам, че не си правила за Тромбофилия, смятам  че е пропуск дано се окаже отговора за твоя неуспех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Марина , май трябва да насочиш усилия към изследвания за които deep , ти говори .
И най-вече към правилно лечение на НК- клетките.
При мъжа ти изглежда всичко е ок , може евентуално една нова спермограма , защото и при тях резултатите търпят динамика.
Сещам се още и за инхибин и антимюлеров хормон при теб , направи ми впечатление , че си със силни стимулации, или грешно съм те разбрала?.
И най-важното добър лекар , който да анализира всичко и да доведе нещата до успешен край!
Успех , мила!
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 12:47:51 pm от Eфирче »
Благодаря ви много момичета, решила съм и ще отида май в Плевен и ще поискам да ми прегледа др.Конова документите и да направя всички нужни изследвания.

...... направи ми впечатление , че си със силни стимулации, или грешно съм те разбрала?.
И най-важното добър лекар , който да анализира всичко и да доведе нещата до успешен край!
Успех , мила!
Да определено, със сериозна стимулация протичат при мен нещата почвам с по 3 инжекции пурегон или нешо подобно и стигам до 5.
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 13:27:47 pm от marina15 »

Марина,
а на генетичните пише ли

Нормален женски кароитип
46 ХХ хромозома

Нормален мъжки кариотип
46 ХУ хромозома 
?

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Да точно така пише, като заключение и на моето и на това на мъжа ми изследване.