Да се включа и аз за количките. Ние имаме Косато точно като тази на снимката. Много е лека, лесно се управлява, влиза в асансьора ни без проблем, сгъва се като чадър и се побира в багажника. Единствения й недостатък е че колелата малко започнаха да скърцат. Иначе отделните дръжки са удобни, според мен не е нужно да бъде една цяла дръжка. Има си в комплекта и зимни чувалчета, които сега ни вършат страхотна работа, като термо одеала са. Пробвахме я вече и в кишата, върви си без проблем. Аз също ви съветвам да си вземете лека количка, много е важно да можете да я бутате сами както сега ми се налага на мен и за сега докато децата не са много тежки се справям.
За подаръците в Токуда - недейте да взимате нищо. Наистина има заповед на стената и една акушерка ми каза че ако ги видят да взимат дори един бонбон може да ги уволнят. И те не смеят да взимат нищо. Тази забрана за внасяне на неща от вън ми казаха че е и от хигиенична гледна точка, за да не се внесе някоя зараза. Все пак който е решил да занесе нещо - цветя, бонбони, други подаръци ги оставя във фоаяето. Даже аз когато бях там бяха започнали да ги слагат по пода, че нямаше место по первазите.