Моят съвет е не си мисли и чудото ще стане
Оле, стига бе хора, настръхвам!
Репликата "Успокой се и ще стане" трябва да я забранят със закон.Нека да имам аз две запушени тръби, пък чакай да забременея със спокойствие!
Към авторката-правили ли сте изследвания?Верно е, че 7 месеца е прекалено кратък период (за справка-аз вървя този път 8 години, а имаме и момичета с 10-15 годишен 'опит'), но не е зле да започнете от едната страна, за да не губите време.Недей стоя и чака порендия си цикъл с надежда да не ти дойде-повярвай ми, НЯМА ефект!Запиши си час за специалист и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се осланяй на факта, че еди коя си нямала 2 години, после престанала да мисли и забременяла.Такъв филм няма, повярвай ми!
Желая ти успех!
Aбсолютно съм съгласна, че трябва да се забрани тази реплика.Аз се мъча вече 2 години, имам две запушени тръби.Пределно ми е ясно какъв ми е проблема и съм убедена, че спокойствието няма да ми отпуши тръбите. Разбира се, нервите и притесненията не помагат, а вредят, ама колкото и рационално и трезво да мислим, два пъти по-иррационално чувстваме.Всеки средноинтелигентен човек знае, че емоциите са иррационални и трудно контролируеми, особено в този случай. Аз много добре знам, че не трябва да го мисля прекалено, че трябва да се успокоя, но това не ми помага въобще. По-добре се чувствам след като се нарева като магаре, отколкото след като някой ми каже да се успокоя.Хиляди пъти съм казвала на близките да ми спестят тази реплика, ама не!Продължават....само че не мога да им се сърдя/макар че им се ядосвам/, защото знам, че го казват, понеже не знаят какво друго да кажат, не знаят как да ме успокоят, как да ми помогнат.... и едва ли някой знае.Единствения лек за това състояние е положителния тест за бременност.
.Така че, мили момичета, благодаря ви че ви има, защото наистина който не е минал през този ад, не знае какво е.Жалко само,че толкова жени минават по тая трънлива пътека всеки ден.Успех на всички ви в тази тъй жестока борба!Дай боже на всички ни по едно/може и повече:)/ сладко бебче за Коледа/нали уж тогава ставали чудеса, ще се надяваме и ние на нашето/.