0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графика на viviyan
« Отговор #220 -: Януари 16, 2009, 13:44:51 pm »
Според мен е имало О. на 11 ден от МЦ. Имаш стъпаловидно покачване и явно това те притеснява, но за сега мисля, че всичко е наред.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #221 -: Януари 16, 2009, 15:05:49 pm »
Благодаря,Денис и Melody!!!Остава сега само да почакам още малко,за да видим дали е станало чудото и при мен!!! :bighug:
*
« Отговор #222 -: Януари 19, 2009, 12:17:11 pm »
Много хубава температура  :D
Стискам палци да е станало. Дано, дано...

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #223 -: Януари 19, 2009, 12:24:11 pm »
Много хубава температура  :D
Стискам палци да е станало. Дано, дано...
мерси,Луци! :)Макар,че аз като я гледам ми изглежда една такава равна... :?,ама тя надеждата ни крепи...дано!
« Отговор #224 -: Януари 19, 2009, 12:26:04 pm »
Виленце,Луци,направото избивате рибата с тези хубави графики  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Като по учебник сте :)Дано се похвалите съвсем скоричко,че време не остава още много :) :bighug: :bighug: :bighug:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #225 -: Януари 19, 2009, 12:33:16 pm »
Виленце,чудесна БТ,аз докато ти пиша Пламчо ме изпревари,ама нистина си като по учебник :D :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #226 -: Януари 19, 2009, 14:12:24 pm »
Виленце,Луци,направото избивате рибата с тези хубави графики  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Като по учебник сте :)Дано се похвалите съвсем скоричко,че време не остава още много :) :bighug: :bighug: :bighug:
Аз не знам на6ите, ама твоята е като по у4ебник  :wink:.
И този спад на БТ на 6-7 ден дано да от имплантацията.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #227 -: Януари 19, 2009, 14:50:18 pm »
Нали си стискаме палци взаимно :)
Големи сме скици  :bighug: :cheerleader:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #228 -: Януари 19, 2009, 19:45:01 pm »
Нали си стискаме палци взаимно :)
Големи сме скици  :bighug: :cheerleader:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Разбира се.... :lol:... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  за :bfp: yahoo_17  :D
« Отговор #229 -: Януари 20, 2009, 11:01:08 am »
Знам,че само по графика е трудно да се каже дали има някакъв проблем,но скоро ще имам възможност да ида на док...по принцип като имам редовен цикъл и никакви оплаквания,а и по графиките и с тестовете за О показва,че има Ову , какви са стандартните изследвания,с които трябва да започна?Ще съм благодарна на всеки един съвет!
« Отговор #230 -: Януари 20, 2009, 11:06:49 am »
Виленце,аз изчетох всичко това:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=175&Itemid=13

Но най-добрият начин е да се консултираш с лекар  :wink:
 Гушкам те!!! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #231 -: Януари 20, 2009, 11:43:03 am »
Вили Пламито ти е дала много хубав линк, ако не си го чела още прочети го.
Мисля че е хубаво едни хормони на трети ден от цикъла да си пуснеш :)Стискам палци всичко да е наред мила
*

fibo

• 2168
« Отговор #232 -: Януари 20, 2009, 12:16:34 pm »
Виленце,аз сигурно съм пропуснала някой пост да прочета ама не разбрах какво те притеснява? :bighug:
Борко Бърборко
« Отговор #233 -: Януари 20, 2009, 12:55:05 pm »
Виленце,аз сигурно съм пропуснала някой пост да прочета ама не разбрах какво те притеснява? :bighug:
ами...,че видимо няма никакъв проблем(по БТ,О тестове),а бебе няма... :?...аз си мислих,че като засичам по Т и О тестове и с това и достатъчно кекс все някакси ще стане...но месец след месец се изнизва и накрая резултата е М :(...надеждата започва да ме напуща...последния път като бях на док(лятото) и и казах за проблема,прегледа ме на ехограф и каза,че няма за какво да се притеснявам...всичко си е било на мястото само дето имах малки кистички по двата яйчника.Изписа ми дуфастон малко преди МЦ и след това ме прегледа отново по време на М и каза,че ги няма.След това ми изписа за още 3 месеца дуфастон и каза повичко кекс по време на О и ще стане...дааа,ама не става измина си годината и пак без резултат.Те докторите като чуят,че имаш дете и пробваш за второ,казват....ееееее,щом имаш едно,ще стане и второто...само по-малко стрес и готово...хахаха какво изтъркано клише!Е,да ама на мен вече въобще не ми е смешно.... :?Та това е горе-долу проблема дето не ми дава мира...
*
« Отговор #234 -: Януари 20, 2009, 13:07:57 pm »
Вили не искам да ти се меся, но защо не пуснете спермограма на мъжа ти и цветна снимка при теб. Поне ще видиш дали проблема не е там и няма да мислиш толкова за това.  :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #235 -: Януари 20, 2009, 21:52:13 pm »
Да бе Виле,както Песничката ти е казала,пробвайте със спермограма,нали за бебе е нужно и двамата да сте ок,то не е казано че има проблем,но и така да е не е задължително да е при теб,а за кистичките мисля че щеше да се види по графиката ти ако нещо не е в ред :?,едни изследвания никому не вредят,даже ще се почувстваш по-спокойна!!
Борко Бърборко
« Отговор #236 -: Януари 21, 2009, 10:45:06 am »
май днес пак съм аз най-ранобудната :D...благодаря ви за съветите,аз така и смятам да направя.Първо аз ще си пусна нужните изследвания и ако е всичко ок при мен,ще направи и той изследвания...нали ги знаете какви са мъжете,като стане въпрос за спермограма??? 8O Аз като му казах на моя така ме изгледа сякаш му казах,че е половин мъж,толкова тъжно му стана :(но,няма накъде,трябва да се борим докато постигнем целта си... :lol:....айде,чакам да си попълните данните в каледара,че да има какво да се коментира...целувам ви всичките :)
« Отговор #237 -: Януари 21, 2009, 10:53:37 am »
Виленце,много хубава температурка и днес :) Имаш и 13 дни ЛФ!Нали знаеш,че това е мноогооо добре ;) Ти кога мислиш да правиш тестче?  :ask: Аз много се чудя дали да не си пусна един кръвен,но всеки път се надявам и накрая нищо :( Абе,докато няма лелка сме супер  :bighug:

« Отговор #238 -: Януари 21, 2009, 11:15:21 am »
Виленце,много хубава температурка и днес :) Имаш и 13 дни ЛФ!Нали знаеш,че това е мноогооо добре ;) Ти кога мислиш да правиш тестче?  :ask: Аз много се чудя дали да не си пусна един кръвен,но всеки път се надявам и накрая нищо :( Абе,докато няма лелка сме супер  :bighug:
Аз да ти кажа,мила не се надявам много-много този месец,а и с тези болки дето ги имах посред нощите... :?,но си права...докато няма лелка има шанс :D...твоята Т ме радва,много е хубава,а пък ако не те е страх от игли 8O...направи си един кръвен... :D... :bighug:
« Отговор #239 -: Януари 21, 2009, 11:32:30 am »
Вили, много хубава графика. Имаш моите силно стиснати палци това да е твоя месец.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз никога не съм имала такава хубава графика, моите почти винаги са доста объркани.

На всички очакващи много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp: