Здравей Лори,
имам една позната, която има точно твоя проблем - все едно нея чета
Бих могла да я попитам, дали иска да си пишете (предполагам, че няма да откаже), но тя не е българка, а не знам, ти как се справяш с английски (или немски)...
Права си, че психоложката ти не е била много професионална, след като е допуснала да се стигне толкова далече... Но факта, че тя в момента блокира всякакви опити за контакт, е единствената адекватна и възможна реакция от нейна страна... Опитай да не приемаш случилото се лично, не се опитвай, да влияеш...
Едва ли е лесно, но колкото по-бързо приемеш (
и пожелаеш да приемеш!!!) факта, че въпросната жена е била само твоя лекарка и НЯМАШ НИКАКЪВ ШАНС, да я убедиш, да мисли като тебе (все едно по какъв начин - суицид-инсценировки или по-меки варианти...), толкова по-бързо и лесно ще се справиш със ситуацията...
ЩЕ цитирам Осиана, че много ясничко и хубаво ти е казала:
...това е същото както като отидеш на всеки друг лекар, какво приятелство очакваш?
Имаш детенце, съпруг - защо ти липсва нещо, защо те не са ти достатъчни? Явно проблемите, възникнали по време на бременността ти, все още не са решени, тъй като просто си приела психоложката ти за решението (което реално не е така... Дори си се сдобила с още един проблем)... Дай си сметка, че ситуацията, в която си в момента, не е нормална,...
поискай, да я промениш! Така ще си помогнеш на себе си!!!
И накрая по повод следното:
Тъжна съм,наранена и обидена...не и пука за мен и чувствата ми,сасипаме,върнаме отново в дупкатa...
Някой беше казал.че бикновенно ни натъжават, нараняват, обиждат и съсипват не другите, а собствените ни погрешни преценки за тях и неоправданите ни очаквания...
Спокойна вечер!