0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #200 -: Февруари 02, 2009, 12:44:42 pm »
От сърце Ви го пожелавам! :grouphug: yahoo_17

« Отговор #201 -: Февруари 02, 2009, 13:04:16 pm »
Ха,така...пускай вирусчета,а пък който улови...улови :D  :lol:  :D ...и каква сладурска лентичка за бебо си си сложила... :lol:
« Отговор #202 -: Февруари 02, 2009, 14:35:09 pm »
Нали ;) Аз на Песничката и пожелах вече да смени нейната  :D Обещавам да Ви покажа от къде да си я вземете и стискам палци да е многоооооооо скоро!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #203 -: Февруари 02, 2009, 15:05:29 pm »
Плами, миличка и тук да ти честитя дългоочакваната радост  :bfp:
Много, много се радвам за теб и стискам всички :) палци, които имам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да минат леко и красиво твоите  :cloud9: и накрая незабравима среща с твоето съкровище. Както се казва пу-пу всичко да е наред  :crossfingers: :bighug:

Да ни държиш в течение как вървят нещата при теб и да пръскаш бременелски вирусчета навред.   :blowingdust: preggo yahoo_17 :balk_81:
« Отговор #204 -: Февруари 02, 2009, 15:42:10 pm »
Миличка Роси,хич не се притеснявай за БТ!Виж мойта графика и да видиш как се случва чудото с почти еднаква температура за двете фази ;) Всичко си е до организъм!Стискам палци чудото да е станало и при теб!  :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #205 -: Февруари 02, 2009, 23:35:59 pm »
Благодаря ти Пламчо за стиснатите палци  :bighug:

Дано и аз да съм имала късмет този месец. За сега не усещам нищо по особено (като гледам на теб от колко рано са ти започнали ранните симптоми за голямата радост), но съм чела че при някои жени липсват страничните симптоми. Не иска да си ходи пустата надежда и много ме мъчи.   8O

Много се радвам за теб, сигурно чуството е окриляващо и не обръщаш внимание на физическото неразположение, дано и то скоро да намалее  :crossfingers: и всичко да върви добре и само с усмивки  :lol: :bighug: :bighug: :bighug:

П.П. Само да те попитам този месец беше ли по-различно времето в което те заболяха гърдите и начина по който ги усещаш? Това с гърдите още не ми е ясно, константа ли е всеки месец или може да показва какво се случва вътре в нас. При мен всеки месец е различно.
« Отговор #206 -: Февруари 03, 2009, 10:54:19 am »
Мен започнаха да ме болят няколко дни преди евентуалната М и за мое учудване 2 дни преди датата почти не ги усещах и нямах болка.По принцип съм с малък бюст,а сега е страшно-все едно съм със силикон  :lol: Наистина при някои има много симптоми,а при други почти липсват.Аз се усъмних малко една вечер преди тестчето,се скъсах да повръщам след работа! :oops: Стана ми лошо от ароматизираните свещи на Глейд,които обожавам!
Засега не мога да кажа,че чувствам нещо особено,само съм гладна сутрин,но това се случваше и преди като приемах Утрогестана :)И спинкам малко неспокойно,но е нормално-то е от притесненията дали всичко ще е наред :oops:
Наистина ти пожелавам с цялото си сърце да видиш  :bfp: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #207 -: Февруари 03, 2009, 12:24:11 pm »
Пламчо,беше споменала,че си много доволна от термометъра си :D а издай какъв е?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #208 -: Февруари 03, 2009, 12:26:21 pm »
 :D :bighug: :cloud9: :dance2: :blowingdust2: Пламче мило не се притеснявай - спинкай сладко .Всичко ще е наред с теб и бебо  :D
Плами кога ти казаха да отидеш пак на преглед?
Сърчицето в коя седмица се чува?
« Отговор #209 -: Февруари 03, 2009, 12:29:45 pm »
Фибчо,довечера ще го снимам и ще пратя снимка :) Много е як,защото отчита на 3 секунда и не трябва да свикваш с гадното усещане  :cul2:
Аз не знам в коя седмица може да се чуе сърчицето и затова ми е много притеснено :( Имам час за 11.02. и не знам как ще остискам до тогава  и дали изобщо ще чуем и видим бебчо :oops:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #210 -: Февруари 03, 2009, 12:40:54 pm »
Кажи само каква марка е,да си го потърся тука,че тия от аптеката за по 7 евр се скапват мн бързо,и мисля да си взема на Филипс....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #211 -: Февруари 03, 2009, 13:32:07 pm »
Аз не знам в коя седмица може да се чуе сърчицето и затова ми е много притеснено :( Имам час за 11.02. и не знам как ще остискам до тогава  и дали изобщо ще чуем и видим бебчо :oops:
Оооо,за тоновете на бебчето ще трябва да почакаш още поне 1-2 месеца :D...аз забравих да те попитам...първо бебче ли ти е?даже аз доколкото си спомням беше към 4-я месец,когато се започва с прослушването на тоновете,ако не ме лъже паметта,че то толкова много време мина... :?Ама няма да се притесняваш...всичко по реда си :D...и да се пазиш!!! :balk_21:
« Отговор #212 -: Февруари 03, 2009, 14:00:35 pm »
Както казват за кравите-първескиня съм  :lol: :jump12: Аз останах с впечатлението,че ще чуем сърчицето другата седмица  :oops: Аз наистина гледам да се пазя и мисля даже да излизам в болничен,който се полага,за да не ходя на работа  :oops:
Фибчо,не се сещам за марката сега :( Като се прибера ще видя и ще кажа ;)
Какво щях да правя без вас!!!  :balk_81: :grouphug2:

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #213 -: Февруари 03, 2009, 14:08:28 pm »
Някъде към края на 5-та но за по точно след 6-та на хубав УЗИ се вижда сърцето дали бие.
А по-късно вече се чуват тоновете.
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #214 -: Февруари 03, 2009, 14:09:52 pm »
Миличка,можем да го "видим" как бие,но ще го чуем по-нататък. :wink:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #215 -: Февруари 03, 2009, 14:13:14 pm »
Златни сте,еййййййй!А аз се бях притеснила,че може да не се чуе  :oops:
Благодаря Ви многооооо! :balk_81: :balk_81: :balk_81:

« Отговор #216 -: Февруари 04, 2009, 12:06:44 pm »
Благодаря ти миличка за подкрепата,щте се лекувам,днес уж съм малко по-добре.Надявам се да е само лека настинка да не е грип.Но по-важното е ти да се пазиш мила!Вземи си болнични,бъди спокойна,почивай си и се зареждай непрекъснато с положителни мисли и емоции! :bighug: :balk_602:
« Отговор #217 -: Февруари 04, 2009, 16:28:04 pm »
Милички,много съм разочарована и да Ви се оплача  :balk_144: Днес ходих в Цибалаб да си пусна ЧХГ за да видя дали правилно се движим и познайте....Излизат ми резултатите и те ми написали само ">5000".Обадих се в лабораторията да им кажа,че мен такива глупости не ме устройват и ми трябват точни стойности,а техния апарат само до толкова мерел.Това никой не ми го обясни!!!
Въпреки това мисля,че стойността е доста висока за 5 г.с.? :ask: :balk_144:
Прочетох какво пише за ЧХГ стойностите във нашия сайт....Много ми е притеснено :balk_144:
Някъде бях чела,че над 2000 можело да се види бебчо :ask:
Вие как мислите :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #218 -: Февруари 04, 2009, 18:06:54 pm »
Плами не се тревожи пусни си утре нов тест в друга лаборатория.Всичко ще е наред ще видиш а може да отидеш и при друг лекар за второ мнение.Аз на 20.01 като чаках в болницата да ме приемат за кюртажа имаше едно момиче което има положителен уринен тест ходила предния ден на лекар и и казали че нищо не се вижда а в болницата го видяха даже и снимка и бяха дали.Успех не се тревожи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #219 -: Февруари 04, 2009, 18:14:53 pm »
Така сега да те успокоя извадих снимките от ехграфа на моя син.На 11ден закъснение се вижда само черно кръгче с размер 4-5мм а я го виж сега.Така че всичко е наред ще видиш.ето р-ф с-ти за 5г.с.• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml съвсем си в норма.
« Последна редакция: Февруари 04, 2009, 18:20:49 pm от denisa12251 »