0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Plamitoto :)
« Отговор #260 -: Февруари 11, 2009, 11:47:00 am »
Очакваме да чуем нещо за подобрение, дано гадния период да ти даде малко почивка :bighug:
« Отговор #261 -: Февруари 11, 2009, 12:33:25 pm »
плами повече почивка и свеж въздух. след като навлезеш в 4мес може би ще отмине гаденето, повръщането и цялото това неразположение. но има едно голямо НО. може да е и през цялата бременност. пожелавам ти скоро да се чувстваш все по добре и да имаш една прекрасна и лека бременност :bighug:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #262 -: Февруари 11, 2009, 12:40:17 pm »
Пламчо ...  :balk_177: почивай си повечко !
 :balk_126:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #263 -: Февруари 11, 2009, 14:36:37 pm »
Здравейте,милички! :bighug:
Имам ужасно много работа и вече сериозно се замислям да излезна в болничен :( Имаме много съкращения и всеки останал поема работата на съкратените и едвам се справям!  :oops: За свеж въздух и аз си мечтая ужасно много,защото сме 20 човека в един офис и не само свеж,а никакъв няма!Това допълнително ми идва в повечко,когато ми стане лошо,но поне се справям със сухарчетата  :hungry: Аз все още си пазя тайничката и си представям каква бомба ще бъде,когато съобщя  osi_7 osi_19
Тази вечер съм на преглед да видим колко сме пораснали и ще пиша обезателно!
Сега ме налегнало едно притеснение и си записах час за ....,ми не сещам как се казва,но се прави 11-13 седмица и гледа за аномалии  :oops: На мойто слънце леля му и братовчедка му са с аномалии на крайниците и много ме е страх да не е наследсвено  :balk_144: В неговото семейство всички са живи,здрави и дори брат му си има бебче на 1 год.,но много ме е страх.... :balk_144:
Все пак наистина ще гледам да не се натоварвам с такива мисли! :sunshine:
Много Ви обичкам всичките,ей!  :cuddle: :hug2: :bighug:

« Отговор #264 -: Февруари 11, 2009, 14:48:41 pm »
Plamitoto, незнам и аз как се озовах тук в тази тема...... :ask: ама аз също те подкрепям в споделянето!!!  yahoo_33
И аз преди имах метален вкус в устата...... с нищо не минаваше....
Сега още е рано и нямам подобни оплаквания, ама ги очаквам от другата седмица  :wink:
Честно да си кажа аз дори още незнам къде мога да споделям...., защото ми се струва рано да го правя в бременната тема, там ми се стори че всички бъдещи мамчета са над 14 седмица..., а аз още и док не съм ходила... ще ходя другата седмица...
Извинявам се на всички които сметнат поста ми не на место....

Плами, успех в работата , вземи си някой друг ден болничен ако имаш нужда.

П.П Имам една идея ще ти я пиша на лични
« Последна редакция: Февруари 11, 2009, 14:51:48 pm от Надеж »

« Отговор #265 -: Февруари 11, 2009, 14:58:11 pm »
Надеж,аз пък много се радвам,че се включваш в мойта темичка :)
Ако имаш нещо,което те притеснява с най-голямо удоволствие съм насреща за да си вдъхваме кураж  :bighug: А тук сме се заформили една много сладурска групичка и да знаеш,че до една са големи ДУШИЧКИ!!!И те ще помагат с каквото могат  :bighug: :bighug: :bighug:

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #266 -: Февруари 12, 2009, 08:04:31 am »
Добро утро Плами,как си днес,писах ти на лични,но май не си го получила :?
Виждам че си писала,че ти става лошо, дано днес си по-добре.За сутрешното гадене,още преди да си станала от леглото,взимаш една обикновена бисквитка и чак след това ставаш. :)Дано ти помогне.Хубав ден,мила!
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #267 -: Февруари 12, 2009, 12:29:55 pm »
Здравейте,
и а зсе включвам  :D
« Отговор #268 -: Февруари 12, 2009, 12:35:49 pm »
Плами,
ти кога отиде на лекар за първи път.
Аз отидох на първия ден след закъснението и лекарката направо не искаше да ме прегледа.
Едва я примолих, видя точица,но каза че това не било нищо още.
Искам като ида вече всичко да е сигурно,да си види сърчице...
Кога да е това?
 Съчувствам за гаденето.
При мен няма/все още/подобно нещо,даже ако не бяха тестовете и закъснението нямаше и да си помисля ,че съм бременна  :wink:
« Отговор #269 -: Февруари 12, 2009, 12:57:22 pm »
Ladytoni,аз отидох на 2 ден на закъснението и нищо не се видя,освен някаква сенчица и на мен ми казаха по същия начин ;) После отидох след една седмица на по-хубав УЗ и се видя и тупкащото сърчице :) А вчера като бях си се виждаше наистина многооооо ясно, 0.6см бебче ,сърчице,мехурчето,от което се храни и плодното сакче :)Това е 6г.с. и 3 дни ;) А гаденето при мен е от началото на седмица,но не е болка за оплакване.Хапваш сухарчета,бисквитки и всички е ОК :) Както другите сладурки казват - "Това да ти е проблемът!" ;)

*
« Отговор #270 -: Февруари 12, 2009, 16:42:16 pm »
Плами, съжалявам за неразположенията сутрин, но това било 4аст от играта.... :lol:.
Дано скоро отминат и се по4увства6 много по добре
 :bighug: :bighug: :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #271 -: Февруари 12, 2009, 16:56:05 pm »
Ей,Луцинка!!!Домъчня ми за теб!Как си ти,как изкарвате с гостите :) Виждам,че има доста пропуски в сърчицата  osi_2,но то пък и едничко е достатъчно ;)
Аз го давам по-лекичко,гледам да не се ядосвам много,въпреки,че някои хора доста се стараят,но не им обръщам внимание ;) Благодарение на милите съвети тук се справяме с гаденето,но това да ми е проблемът ;) Хапвам сухарчета и гледам да слагам нещичко по-честичко в коремчето.Искрено се надявам скоро време да обменяме опит и с цялото си сърце Ви го пожелавам! :crossfingers: :hug2:
Силноооооо те гушкам и ни се включвай по-честичко за да не усещаме липсата  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #272 -: Февруари 12, 2009, 17:10:24 pm »
Благодаря ти за милите думи, Плами  :balk_21:
Вярно е, 4е този месец какс маратона сме го поизоставили малко, но днес 6те запо4на с тестовете за овулация и когадо станат +, 6те се от4етем. Ти самата го каза: "но то пък и едничко е достатъчно" :balk_103:
Ина4е с гостите не сме се спрели. По цял ден кръстосваме Мадрид и околията  :D.
Винаги съм в сайта, 6том мога. Много ми липсвате и макар и да не пи6а, хвърлям по едно око да се уверя, 4е вси4ки моми4ета сте добре и дали има някакви новини...
Ти си по4ивай пове4ко и не се притеснявай за работата. Не се стресирай изли6но.  :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #273 -: Февруари 13, 2009, 12:19:37 pm »
Плами,много ми се иска да ти видя бременната графика ако не е проблем,де  :)...но за съжаление не знам как ти е потребителското име в календара...ако искаш ми пиши на личен...цунки
« Отговор #274 -: Февруари 13, 2009, 12:24:50 pm »
Виленце, името е plamitoto,а адресът трябва да е този :)http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=plamitoto

« Отговор #275 -: Февруари 13, 2009, 18:31:07 pm »
Виленце, името е plamitoto,а адресът трябва да е този :)http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=plamitoto
Благодаря,Плами!!! :D
« Отговор #276 -: Февруари 19, 2009, 16:09:27 pm »
Един бърз отчет да дам и аз :) Ходих на доки,човечето си отговаря на 7г.с. и 4 дни и за мое голямо учудване чухме сърчицето!!!аз знаех,че е по-късно,но на докито УЗ е някакъв нов и не го очаквах :bighug: :crossfingers: Направиха ми картон,измерихме килцатаи ми казаха,чене трябва да мина 76кг! за моя ръст  :lol: Ще я видим тази работа,но като се знам как си угаждам и обичам да си похапвам osi_11
Другия четвъртък трябва да си пусна изследванията и да се запиша на ЖК :)
Това е от мен!
силно Ви гушкам всичките!  :bighug: :crossfingers: yahoo_17 :cuddle:
Виленцее,ако знаеш какъв сняг те чака тук!Вземи си зимните дрехи  :ywoohoo:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #277 -: Февруари 19, 2009, 16:16:56 pm »
Браво Пламчо ееех че хубава новина :D.Да ти кажа аз качих 25кг. :oops:през бременността,но това не е толкова страшно стига ти да се чувстваш добре,но по принцип лекарите препоръчват да не се качват повече от 15-16кг.защото не е полезно.Не се лишавай от нищо важен е крайният резултат  :bori_021:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #278 -: Февруари 19, 2009, 16:19:34 pm »
Страхотна новина Плами! Браво! И все така хубави новини да ни носиш  :wink:
Наслаждавай се на тези изключителни моменти!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #279 -: Февруари 19, 2009, 16:25:39 pm »
ОООхх,Пламчоо,маминко и сърчицето му се чува вече,ееехх - щастие :D :balk_46:
Писах ти на лични :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!