При мен резултатът е 57,88 (0-60) .. така, че и аз се считам за засегната от този проблем. Изледването ми е кръвно и в нета хем чета, че не е много достоверно да се обръща внимание на наличието на тези тела в кръвта, хем навсякъде пише, че при жената е по-оправдано да се изследва именно в кръвта. Разбрах, че лечението е или Инсе или ин-витро. Хич не ми се ще да стигам до АРТ, но неуспеха ми вече толкова време явно си има своето обяснение (засега всичко друго, което сме изследвали е ОК). Това изследване си го самоназначих, така че незнам и кой лекар да попитам, но като цяло знам, че ще срещна от отрицание, до наплашване. Все пак искам да споделя, че в книгата на д-р Стаменов се споменава бегло, че при доказано наличие на такива тела у жената, се прави ИНСЕ ! За жалост нито се споменава дали говорим за посткоитален тест, нито дали в кръвта е достоверно. Все пак за да има такова изследване, то би трябвало да носи и своето значение. Мисля да повторя изследването в дните около Овулацията ми и толкова силно се моля, всичко да излезе ОК, че хич не ми се ще да се боря срещу тези тела...