0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,ако някоя от вас знае дали д-р Стаменов в понеделник ще е на работа,моля пишете ми.Аз имам час за вторник,но ме бърка като дни на ОВУ-то.Трябва ми понеделника,но от ваканцията и празниците се объркаха изчисленията(мина време(27.11.2008.) от последната ми визита там,а от 10.12 2008 спряха с прегледите,само планувани манипулации и операции).Изтървах едно ОВУ през този период,следващото.т.е.сегащното го прогнозирах докато бяха на работа и администрацията,и ми дадоха час 06.01.Аз на своя глава смятам да тръгвам в понеделник за С-я,но ще ми е успокоение,ако ми дадете инфо.А не ми се изтърва още един месец бездействие....За пояснение-това ще ми е 4-то посещение при Док(налли трябва да изясним причини и начин на действие.Аз много не пиша тук,но много по-редовно ви чета и се радвам и скърбя с вас.А сега имам нужда да ми помогнете,ако можете!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
Момичета,ако някоя от вас знае дали д-р Стаменов в понеделник ще е на работа,моля пишете ми.Аз имам час за вторник,но ме бърка като дни на ОВУ-то.Трябва ми понеделника,но от ваканцията и празниците се объркаха изчисленията(мина време(27.11.2008.) от последната ми визита там,а от 10.12 2008 спряха с прегледите,само планувани манипулации и операции).Изтървах едно ОВУ през този период,следващото.т.е.сегащното го прогнозирах докато бяха на работа и администрацията,и ми дадоха час 06.01.Аз на своя глава смятам да тръгвам в понеделник за С-я,но ще ми е успокоение,ако ми дадете инфо.А не ми се изтърва още един месец бездействие....За пояснение-това ще ми е 4-то посещение при Док(налли трябва да изясним причини и начин на действие.Аз много не пиша тук,но много по-редовно ви чета и се радвам и скърбя с вас.А сега имам нужда да ми помогнете,ако можете!
Да.Ще работят :D
dgina,благодаря ти 
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

mislia 4e dr.Stamenov 6te preglejda 4ak ot 10.Klinikata 6te raboti ot 5,no 6te e dr.Persenska
*
mislia 4e dr.Stamenov 6te preglejda 4ak ot 10.Klinikata 6te raboti ot 5,no 6te e dr.Persenska
Ами те са в един екип с д-р Стаменов,така че няма проблем :wink:
*

gery_ch

• *
  • 11
  • Д-р Персенска,д-р Стаменов-благодаря Ви.
Здравейте и от мен.Честита нова 2009 г.и нека всичките ни мечти се сбъднат.Аз също ви чета , но рядко пиша.
Аз имам час за 05.01 за д-р Персенска,много трудно го взех/започвам стимулация/,защото от администрацията ми обясняваха , че на 05.01 и на 06.01.бил на работа с прегледи само д-р Стаменов , д-р Персенска също била там,но през тези дни , тя не преглеждала.
А  д-р Стаменов имал първични прегледи, така че и двамата ще бъдат там.
 :)
Няма прав път до мястотото, където си заслужава да отидем...
*

Михаела Иванова

Най-бързо ще разбереш, ако се звъннеш в клиниката  :wink:
*

аз имам час при д-р Стаменов за 9.01.2009г. :)
Здравейте и от мен.Честита нова 2009 г.и нека всичките ни мечти се сбъднат.Аз също ви чета , но рядко пиша.
Аз имам час за 05.01 за д-р Персенска,много трудно го взех/започвам стимулация/,защото от администрацията ми обясняваха , че на 05.01 и на 06.01.бил на работа с прегледи само д-р Стаменов , д-р Персенска също била там,но през тези дни , тя не преглеждала.
А  д-р Стаменов имал първични прегледи, така че и двамата ще бъдат там.
 :)
gery_ch, ти кога говори с администрацията за този час,преди ваканцията им ли?Защото не вдигат телефона сега

*

Aubergine

Не вдигат, защото са в отпуск до понеделник.
Имам час за понеделник и изрично ме питаха при кой доктор съм, така че часът ми  е за д-р Стаменов, но ми се е случвало и да се заместват, когато има нещо непредвидено.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
От записани поне 5 часа при д-р Стаменов поне 2 или 3 са били при д-р Персенска.
Разлика не намирам.И друго ми е направило впечетление.Винаги сондират мнения при поставяне  на диагноза или изписване на медикаменти.
Който и да Ви прегледа от двамата няма значение.Важен е резултатът.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
От записани поне 5 часа при д-р Стаменов поне 2 или 3 са били при д-р Персенска.
Разлика не намирам.И друго ми е направило впечетление.Винаги сондират мнения при поставяне  на диагноза или изписване на медикаменти.
Който и да Ви прегледа от двамата няма значение.Важен е резултатът.
Това е истина и при проблем той бива решен навреме.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
И аз съм доволна и от Персенска! Дори тя ми направи трансфера при инвитрото и всичко беше ок. Така че, който и да ви прегледа - в сигурни ръце сте:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
gery_ch ,ТЕДИ,ако ви прередя утре(понеделник)извинявайте :wink:,благодаря ви,че споделихте инфо,което ми е много полезно,защото вторник вече ми идва извън графика на ОВУ-то.А не ми се губи време да чакам следващото като едно вече изтървах заради отпуската на клиниката.Утре в движение(на път към София) ще измоля да ми дадат час за деня,а моя от вторник го отстъпвам :).Искате ли после да споделим тук коя как е започнала Новата година в клиниката?

Няма проблем. Понякога и така се налага. Все пак като отидеш там се подготвяш за голямото чакане :D
*

gery_ch

• *
  • 11
И от мен няма проблем,аз съм 4ак за 16:45 4аса,така 4е...незнам кога ще минем :D
mari-al,ако не съм сгрешила май не можа да минеш?
*

gery_ch

• *
  • 11
Теди,
ти в колко часа беше там?
*
и аз бях днес там :) Прегледа ме Стаменов,Персенска също беше в кабинета.Влязох около 14.30
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!