Sweet Angel, ФСХ е вече завишено, което дава информация за вече редуциран яйчников резерв, все още произвеждаш яйцеклетки, но евентуално няма да отговаряш добре на стимулации. По преценка на твоя лекар може да изследваш АМХ и Инхибин В, които със стойността си вероятно ще потвърдят извода за лош отговор при стимулации (но изследването им може да се окаже излишно, защото начинът, по който си отговорила на стимулацията, вече го потвърждава, затова казвам по преценка на лекаря).
Когато започнах моите опити (възраст след 40г.), вече бях със завишено ФСХ и редуциран ЯР. Пробвала съм различни варианти лека стимулация, също с Клостилбегит (това са таблетки), и на напълно естествен цикъл .... Резултатът от стимулираните опити не се различаваше много от този на ЕЦ. Пунктирани примерно 3 яйцеклетки, от които две или не се оплождат или ембрионът не се развива добре и накрая пак трансфер на един ембрион (или замразяване), както и при ЕЦ.
Е2 през ноември (ако е преди овулация или преди Прегнил) е добре, изненадва ме това, че не е пунктирана яйцеклетката, а опитът е канселиран заради лоша лигавица, но лекарят ти сигурно е имал основания.
Може да се замразяват яйцеклетки или ембриони и в следващ месец да се направи ЗЕТ, като се прави подготовка и проследяване само на лигавицата, обсъди и този вариант с лекаря си.
Възможно е да не си реагирала добре на конкретната стимулация, евентуално да пробваш с друг медикамент или на ЕЦ, но това по преценка на твоя лекар. Добре е, че правиш опитите си в клиника при репродуктивен специалист.
Пожелавам ти ползотворен разговор с твоя лекар
и да намерите верния подход при теб.
П.П. при стимулациите, които правих, реагираше само единият ми яйчник (левият), в десния - празни фоликули, но на този яйчник преди много години е правена операция (заради киста) и вероятно, заради това е с вече изчерпан резерв, за разлика от други я.
Но при теб, за да се получи така с фоликулите, предполагам причината е неподходяща стимулация, след като Е2 предишният месец е добре. (ЛХ-11.04 на кой ден от цикъла е, Е2- на кой ден от цикъла, канселираният опит на напълно естествен цикъл ли беше)