леле...то тука завряло
. ще се пробвам да отговоря на ред
заек, знам че инсето е по-точен вариант ама ми се щеше да опитам с по-неточния но по-приятен метод. ако хубаво си ме проклела може и да стане рибата. мноо кафе (бира) ше пиеш
ман, д-р начев каза че целия ляв дял е засегнат от множество малки и един голям възли. по тази причина всичко това ще бъде изрязано (възлите + засегнатата жлеза) и ще остане само десния незасегнат дял. тъй като не се знае дали оставащата част ще може да поеме изцяло функцията на жлезата (по-скоро не) ще се назначи заместваща терапия и дълго време ще се следят нещата и ще се напасват докато се уцели точната доза
pkoprinkova, в софия са но къде точно и аз не разбрах. звъних на гсм-то и се разбрахме да се чуеме другата седмица за да се разбереме за консултация. аз междувременно се надявам да получа и лекарски мнения за този метод.
жлезата не може да се реже до безкрайност. но може да се реже докато не се изреже цялата. интересното е че сестра ми е чела по немски сайтове че жлезата се реже само в краен случай, т.е. когато има рак. във всеки друг случай предпочитат следенето и лекарствена терапия.
ходих при д-р тодорова и д-р начев. селена ми предписа д-р тодорова. 3 х 1 табл дневно от 50 микрогр. д-р начев каза че не вярва в действието му но не го отрича. ако искам да го пия, ако искам не. той не мисли че ще ми помогне но каза че няма и да ми навреди така че го пия.
danidan вече написах при кои съм ходила така че няма да пиша пак. благодаря ти обаче за включването и милите думи.
всъщност това последното се отнася за всички