ами както вече писах този месец направих 2 вливания с имуновенин - едно в плевен (в петък - 09.06) и едно в софия (в понеделник - 12.06). та днес водих една приятелка при тодорова на профилактичен преглед. от дума на дума тодорова вика "лягай да те погледна". та ситуацията:
на предишния преглед според тодорова имах възли, увеличение на жлезата и изменение в структурата. потвърдено от начев с доуточнение за три открояващи се възела, един от които 30 мм с препоръка за операция веднага (в последствие склони да изчака докато родя)
на днешния преглед тодорова видя само 2 възела, по-големия от които 14 мм.
, т.е. жлезата като цяло и възлите напоследък са се повлияли или от селена или от имуновенина или и от двете (всъщност хич не ме интересува от какво точно са се повлияли след като са се повлияли към добре) и категорично вече не говориме за операция. адски ме е яд че нямам свободни пари в момента да посетя и начев да видя и той какво ще види и какво ще ми каже. мамка му беше ми време за някоя добра новина.
освен това може да се сдобия и с ову в допълнение щото днес на 11 ден си имам 14 мм фоликул и 8 мм лигавица. та така. още не смея да се зарадвам ама и това ще стане.