0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 35
« Отговор #140 -: Януари 20, 2009, 13:29:00 pm »
Досега си приказвахме с патладжанката по телефона. Току що са я приели в болницата, сега й правят изследвания. По думите на доктора там вероятно или утре или в четвъртък ще вземат мерки за серклаж и вероятно след това ще остане няколко дни за наблюдение. Казах й да лежи и да почива, ама май няма да издържи и ще помоли мъж й да й донесе лаптопа. Поздравява ви всички. Самата тя се чувства добре и няма други оплаквания. Дано дано дано всичко да е наред!
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 13:32:09 pm от cygnus »
*
« Отговор #141 -: Януари 20, 2009, 14:55:24 pm »
Патладжани  :bighug: всичко ще е наред. Само спокойно го давай!

Грейс, и аз при него ще се записвам. Следващата седмица ще е, че д-р Сигридов иска да ми следят пустата шийка по-често и каза тогава. Може ли да ми пуснеш тлф на д-р Ташков на лични?

Днес опитах да отида в МД на БХС, но нямат вода и не можело, утре да съм ходела.
*
« Отговор #142 -: Януари 20, 2009, 21:05:39 pm »
Патладжанче, стискам палци всичко да е наред, мило! Лежи и не ставай до колкото ти е възможно!  :bighug:
*
« Отговор #143 -: Януари 21, 2009, 11:35:41 am »
Бях в Майчин Дом на БХС. Последни цени и за ранен и за късен 40лв + 2лв взимане на кръв. Взимат кръв от 9-12,30. Резултати ранен на следващия ден от 12-15,00, късен след 4 работни дни пак от 12-15,00.

Как е патладжанчето? Сигнусче, пиши ако имаш инфо, че много я мисля

parsi, не се притеснявай, щом нищо не е казала значи е наред.
« Последна редакция: Януари 21, 2009, 11:39:43 am от midge »
*
« Отговор #144 -: Януари 21, 2009, 11:52:15 am »
Одеве бърборихме с Aubergine, добре е, правят й изследвания в момента - кръв, урина, секрет. Още не са излязли. Бият й но шпа инжекции. Най-вероятно в петък ще е манипулацията. Ще трябва да излезе за един ден да й направят вливанията и да й вземат кръв за имунологичните. Предадох й вашите поздрави и тя ви поздравява всички!
*
« Отговор #145 -: Януари 21, 2009, 12:01:41 pm »
МИше, Касси, благодаря за пожеланията :wink:
Аз до вчера бях малко в неведение дали всичко е наред, защото от самото начало имаше отлепване на плодния сак и кървене. Но нещата изглежда вървят към подобрение, затова:
добре заварили на всички в тази темичка! Желая ви истинска наслада от бременността и ако не никакви, то поне малко притеснения!
Д-р Владимиров вчера каза, че не е съгласен с твърдението, че при АРТ не се прави БХС.
Мидж, полезна информация, благодаря!
Патладжанче, дано всичко мине леко и спокойно!
За разлика от първата бременност тази определено започва малко недобре. Гадене, тотално отричане на любими до скоро храни, главоболия... Но сега ме тормози дясната китка. Ей така от нищото ме заболя и се поду и вече трудно държа нещо с нея. Ще търся консултация с лекар, видяло се е :?

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #146 -: Януари 21, 2009, 12:35:11 pm »
Виа, честита ти нова лентичка :D
Дано наистина нямаш никакви притеснения вече,
лека и безпроблемна до края!

Aubergine, стискам палци всичко да мине леко :D
*
« Отговор #147 -: Януари 21, 2009, 12:43:51 pm »
Гадене, тотално отричане на любими до скоро храни, главоболия...

И аз бях така. Проядох ги чак към края на бременността.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #148 -: Януари 21, 2009, 14:15:24 pm »
Здравейте!Аз все не смея да пиша, но май е време да се включа тук  :D.В 11 г. с. съм с близначета, в 9 г.с. правих редукция при д-р Стаменов, че бяха трички, добре съм, гади ми се често, но нищо.

Искам да ви питам, от няколко дни имам запек и не знам какво да пия.За киви съм чувала, че помага, нещо друго сещате ли се.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #149 -: Януари 21, 2009, 14:56:32 pm »
silvanchence, ДОБРЕ ДОШЛА! :bighug: Аз лично се оправям с плодове до обяд и някаква топла напитка или кисело мляко. Ако много се запече положението вземам по едно пакетче Дуфалак сутрин преди ядене и до след обяд съм се оправила. Но ако се все още на Утрогестан, може би по-скоро от Дуфалака ще се оправиш. Аз докато си го слагах се бях запекла много и доктора ми каза, че до три пакетчета на седмица е нормално. Пожелавам ти лека бременност и най-сладките бебчета! :D
*
« Отговор #150 -: Януари 21, 2009, 15:19:34 pm »
silvanchencе, много се радвам, че се престраши  :bighug: освен всичко, което Miriam ти е написала аз пия и прясно мляко много и хапвам сушени сини сливи.

Като спрях утрогестана и при мен се подобри значително положението, а на теб скоро също ще ти кажат да го спираш.

via, честито и лека и спокойна бременност ти желая!
*

Vanya1972

• **
  • 51
  • Моите три слънчица
« Отговор #151 -: Януари 21, 2009, 15:55:56 pm »
Aubergine, стискам палци всичко да мине добре  :bighug:
Silvanchencе, браво голяма смелост се иска за редукция, аз не можах да се пристраша - възхищавам ти се - лека и безпроблемна бременност. А що се отнася до запека както някои от момичетата писаха вече и аз се спасявам със сушени сини сливи - колкото мога си хапвам, а също така и плодова активия.
Via, честито - леки и спокойни 9 месеца
*

Totta

• *
  • 2
  • ВМЕСТО ДА ПРОКЛИНАШ ТЪМНИНАТА, ПОТЪРСИ СВЕЩ!
« Отговор #152 -: Януари 21, 2009, 16:37:54 pm »
Здравейте и от мен. Аз съм в 16 г.с - термина ми е на 06/07/09 г. и май ще е момче.
Засега всичко е наред, според лекаря, вчера бях на ФМ и малко ме притеснява стойността на NT - 6.3 mm, имате ли инфо дали е нормално.
Сега се връщам, за да ви прочета.
Лека бременност на всички :)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #153 -: Януари 21, 2009, 16:52:02 pm »
Благодаря за съветите!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #154 -: Януари 21, 2009, 17:21:49 pm »
Честито на всички нови мами!
Патладжанче, много късмет и да е успешна докрая!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #155 -: Януари 21, 2009, 17:38:18 pm »
Добре дошли на новите бременелки!Пожелавам ви леки  :cloud9: и едни прекрасни бебоци на финала!!!
Патладжанче стискам палци всичко да е ок,ти само почивай.
Аз днес бях при мойта докторка по спешност,защото от няколко дена имам силни болки в кръста които в последствие разбрах че били контракции.И днес се разбра че имам леко отлепване на плацентата :(.Биха ми инжекция и ми изписаха магнезий и каза само да лежа.Много се притесних като чух отлепване 8O.Сега лежа но ме е много страх да не стане нещо по лошо. :balk_144:
*
« Отговор #156 -: Януари 21, 2009, 20:42:56 pm »
Via, Silvanchence, добре дошли! :welcome_1: Аз също напоследък съм открила страхотен цяр с/у запека - сушени сини сливи и кайсии! Действа безотказно! А и аз ги хапвам с удоволствие, тъй като много обичам! Аз отскоро имам този проблем, в началото на бременността си бях о.к., но явно никога не е късно да се появи и тази гадост:oops: Иначе за болките - и аз ги имам от време на време и май ще се наложи да отскоча при д-р Владимиров по-рано, тъй като чаках да ми напвавят изследванията от ЖК, а ми дадоха час чак за началото на февруари :balk_154: Вече се притеснявам да не параноясвам излишно, но пък от друга страна ме е страх да не стане някоя беля. Като ми е за пръв път и незнам какво представляват контракциите :( Това е засега от мен!Прегръщам ви всички и се пазете!
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #157 -: Януари 21, 2009, 22:40:59 pm »
Здравейте момичета.Добре дошли на новите мами.Леки и безпроблемни оставащи месеци.
Патладжанче,стискам ти палци.Всичко ще се оправи.
И при мен действат безотказно сушените сини сливи,също както при nunu.
Лека вечер ви желая и само положителни емоции.
« Отговор #158 -: Януари 22, 2009, 10:08:07 am »
Патладжанче успех мила дано всичко мине добре  :bighug:

И аз имам постоянно контракций  доки ми изписа Магнерич да пия да видим как ще се почувствам от него.И моята шийка я следим че май и на мен ще се наложи серклаж.
*
« Отговор #159 -: Януари 22, 2009, 14:45:57 pm »
Патладжана днес са я гледали на ехограф, няма допълнително скъсяване на шийката (2,53 е), изследванията са ОК :)
Сега е доста по спокойна от сутринта, а и се е чула с д-р Стаменов по телефона и ще започва Магнерот заради контракциите :)