Ще помоля Боби,ако може да копира в темата ми личното съобщение,което изпратих,защото аз незнам как,всъщност ще опитам сега,но ако не стане,нека тя го направи!
Ето го личното съобщение от теб:"Здравей,Боби,пиша ти на лични,защото така ми е по-удобно.Скъпа,аз имам доста теммички тук-от самото начало започнах да споделям факта,че съм оперирана 3 пъти,а отчаяно исках дете.Късно(поради липса на родителски грижи и пари) се ориентирах към София.Там ми поставиха диагнозата "ендометриоза" и трябваше да се направи лапаро,за да го има и черно на бяло.Дни преди операцията,аз имах закъснение на цикъла кати пиех и "оргаметрил",за да ми дойде цикъла и да се насрочи дата за операцията,направих тест и се оказах бременна(благодаря на Бог за това).Нещата между нас не се промениха,напротив,стана по-зле.
Отношенията между нас бяха много обтегнати-където и да отидех на работа,той ме ревнуваше,не ми даваше да работя,трябваше да си стоя в къщи и да пера,чистя и готвя-това той разбираше под "семейство".Дадох му всичко,което искаше,промених се,защото той ме обвиняваше за най-малкото,а когато искаше просто да си тръгне-взимаше чантата си и отиваше при приятелите си-там картинката е ясна-дрога,алкохол,ученички,и прочие.Искаше дете,а аз все имах кисти,лежах по болници и ме лекуваха,в един момент ме преби и ми каза,че съм "кистав,ялов боклук".Ти ще търпиш ли това отношение от някой,макар да го обичаш до болка???Е,аз простих и това.Събрахме се за пореден път и знаех,че той нняма да се промени,но се надявах тайно.Отидохме в неговият град да живеем-там животът ми се превърна в ад!!!По цели нощи не се прибираше,аз мълчах,спряхме и да си говорим,на Нова година взе кокаин пред очите ми-аз не казах нищо(казах го на другия ден,резултат-аз съм го предизвикала),тръгна по казината,взел е 1600 (!!!!!) лева от "приятели",похарчил ги е,а аз стоях 2 месеца затворена в тях,без да говоря с никой,без да излизам,само с 1 телевизор и компютър,той мислеше,че ми е добре...От тези пари веднъж не дойде да ме пита яде ли ми се нещо,искам ли нещо-в тях се готвеше,но като кажа,че не обичам това да ям,в отговор ми казваха-това има!!! Истории колкото искаш-грешката е моя-обичах и се надявах,вярвах на думи като-повече никога няма да се повтори,но не спираше!
Искам това дете-колко сълзи съм изплакала,колко молитви и мъки,аз си знам,от детето няма да се откажа,но не ме разбирай погрешно-ТОЙ Е БАЩА на това дете,аз никога няма да го скрия от него и няма да се правя на интересна и да му забранявам да го види! НЕ!!! Просто искам да е на мое име,това е желанието ми,а ако той не го приеме това,да прави каквото иска.
Стана дълго,ако искаш ми отговори,приемам мнението ти,но аз си знам какво съм търпяла и преживяла заради една любов,толкова силна.
Благодаря ти!!!"
B.