0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Отново за досадните роднини
« -: Януари 18, 2009, 14:36:52 pm »
Тези дни трябва да съм в овулация .. т.е. дни, в които е наложително да правя секс, а роднините на приятеля ми решиха да "дойдат на гости за 5 дена" .. Ще провалят и този месец..Предния месец всичко се провали поради други причини и така месец след месец, годинките ми минават защото все нещо досадно като бактерии или роднини, което е почти еднозначно - се натрисат нежелани точно в най-неподходящия момент..Нервите ми се сринаха, а сълзите на безсилие изглежда нямат край ! Момичета, вече и  надежда не ми остана - някои от вас поне втората половина на месеца живеят в надежда, а аз и от това съм лишена. На много от вас, това ще се види незначително, но всичко се повтаря и сякаш всеки следващ месец е нов провал, още преди да е имал шанса да бъде друго ...
Ако отворя дума, че тези "роднини" ми пречат - ставам лошата за всички тях, а в желанието си да не ги засегна и да ме харесват-провалям собствените си шансове да имам някога дете!!! Ами , ако имах шанса точно в този месец ?!?! Охх, мерси че ме изслушахте..не очаквам отговори, а само изливам душата си.Благодаря, че го има този форум, за да зная че не съм сама и че ви има момичета, за да си поплача когато имам нужда от това ..  ;(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Отново за досадните роднини
« Отговор #1 -: Януари 18, 2009, 14:44:49 pm »
Извинявам се за въпроса, но роднините му да не би да спят във вашата стая и във вашето легло?
*

crow

• 2670
« Отговор #2 -: Януари 18, 2009, 14:52:54 pm »
Апартамента ни е малък и стаите ни са преходни ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #3 -: Януари 18, 2009, 15:00:57 pm »
И това е проблем за да не правите секс? 8O Ми ние като млади и влюбени сме се търмъчили на морето в едно бунгало с кръстниците ни (разбирай ние на едното легло, те на другото).Я се стягай и награбвай мъжа си-вие сте си у вас си и сте млади.Никой не очаква да спите на отделни легла...
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #4 -: Януари 18, 2009, 15:01:40 pm »
Винаги има начин, стига истински да го желаеш :wink:
*

crow

• 2670
« Отговор #5 -: Януари 18, 2009, 15:05:14 pm »
Благодаря ви , момичета .. прави сте .. ще трябва да измисля нещо .. Някак си поне за малко може да ги "пропъдим" ...  :wink:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #6 -: Януари 18, 2009, 18:02:31 pm »
Има начини бе стига да ги измислите например влезте да се изкъпете двамата или нещо такова.Не излизат ли на кафе нещо цял ден в къщи ли стоят?Успех
« Отговор #7 -: Януари 18, 2009, 23:56:45 pm »
Ако трябва ги прати на едно кино да идат. Как ще си пропуснеш дните...
начин се намира :wink: Айде, и дано се похвалиш следващия месец!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

lawyer

« Отговор #8 -: Януари 19, 2009, 12:28:55 pm »
Като млади гаджета без собствено жилище сме били толкова изобретателни.... Стига да има желание секс може да се прави навсякъде и по всяко време, а и вие сте семейство - не правите нищо нередно. Даже, ако роднините налетят в стаята докато сте в акция, току виж си тръгнат по-бързичко  :D По дяволите, едни гости не могат да са причина да се изпуснат тези безценни дни. Действайте!
*
« Отговор #9 -: Януари 19, 2009, 19:57:25 pm »
Има ли желание всичко става.
Малко е трудно това със планирането но..не губи кураж...до следващия тираж.
*

crow

• 2670
« Отговор #10 -: Януари 19, 2009, 20:59:39 pm »
Ох, момичета толкова ви благодаря за куража, който ми давате..Ако не сте вие незнам на кого бих могла да си поплача и след това отново да мога да вдигна глава и смело да продължа напред..Целувам ви всички и най-най-искрено ви желая здраве,здраве,здраве и много сбъднати мечти !!!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #11 -: Януари 20, 2009, 16:08:49 pm »
Тези дни трябва да съм в овулация .. т.е. дни, в които е наложително да правя секс, а роднините на приятеля ми решиха да "дойдат на гости за 5 дена" ..

Нищо не се хвалиш, мацка! Изпрати ли гостите? Надявам се, че си последвала съветите на момичетата и не сте изпуснали момента. :balk_602:
*
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2009, 17:55:36 pm »
Здравей garga
Погледнах ти графиката и забелязах,че не си отбелязала сърчице в дните на овулация.
Какво има? Пак ли неканени гости?

*

crow

• 2670
« Отговор #13 -: Февруари 17, 2009, 18:05:19 pm »
Имам сърчица, но явно не ги виждате , понеже не съм си разрешила за четене бележките ... Този път, няма неканени гости. Е, предния месец въпреки гостите опитахме, но явно не беше писано :( Сега да видим за този месец какво е казала съдбата :)
*
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2009, 18:27:44 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2009, 18:33:55 pm »
Имам сърчица, но явно не ги виждате , понеже не съм си разрешила за четене бележките ... Този път, няма неканени гости. Е, предния месец въпреки гостите опитахме, но явно не беше писано :( Сега да видим за този месец какво е казала съдбата :)

И това ще стане мила Гарга! Явно трябва да си почакаме още...
*

crow

• 2670
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2009, 18:38:25 pm »
Някой беше казал, че очакването само по себе си също носи радост .. ( Макар, че тик сме доста, които можем да поспорим по тази сентенция )
 Обаче, все някога ще стане !!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2009, 18:42:17 pm »
Момичета моля, ви не спамете темата. :wink:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #18 -: Март 09, 2009, 11:50:37 am »
И според мен това не трябва да ви пречи. Как мислиш студентите стават родители, да не би да имат винаги на разположение свободна стая? В най-добря случай в стаята има още един, ако не и двама, така че, хващате се за работа :), ако може така да се изразя. Тъкмо ако случайно нещо стане и ви налетят роднините в сюблимния момент, за следващия път ще се замислят дали и кога да дойдат на гости :)
Желая ти успех и стискам палци.
*
« Отговор #19 -: Август 04, 2009, 21:18:57 pm »
Здравейте,не знам дали съм за тук,но много ми е тежко искам вече всичко да свърши по някакъв начин,тази мойта свекърва ще ме побърка.Казвам на мъжа ми за нейните изказвания,а той да не и обръщам внимание.Значи-ние сме с мъжки фактор и от 5 год.сме по лекари,имаме 3иксита неуспешни,но тя мене обвинява,преди малко ми вдигна нервите-видя ме че днес лежа и не ми е добре и ми казва,,пак ли ще ти идва,ти май не можеш да забременееш,като малка да не си прекарала пертонит,и като дете понеже си искала много деца,затова сега не можеш,май че матката ти не е наред и все от този род,,И на 3-те опита стоеше до главата ми и вместо да ми дава сила и кураж тя ми вика-не се надявай,то нищо не е станало, а когато наистина не се развие ембриона/имам на два пъти положителен тест,но едното беше кухо яйце,а другия път получих кървене и лекаря каза да спра лекарствата/казва че съм дефектна и не мога да износя!!!Ще ме побърка,хем плача в момента,хем ми иде да я хвана и удуша!Веднъж в яда си и казах че на сина и човечетата са малко и за това не става,но тя спори че при мъжете нямало проблеми,тя едва ли не хващала от въздуха и едно човече да има стигало!Обичам мъжа си,но с тази жена не мога повече да живея,а мъжа ми не иска да ги оставя.Просто вече не издържам и нямаше с кого да споделя затова си го излях тук.Приятен и усмихнат ден !