Здравейте Докторе и добре дошъл отново!
Четох последните ви отговори и се замислих, че може би и нашето лечение е било неправилно. Габи беше с разстройство, лека кашлица и запушено носле, като почти не успявам да изкарвам сопли с аспиратора, но я чувам как хъхри понякога. Беше и подсечена 10-на дни - нашата педиатърка каза че е от растройството и изписа ентерол /аз мазах със судокрем/, за кашлицата - флудитек и вит.Ц на ампула, а за нослето - гаразон, като аз в началото слагах олинт, но нямаше ефект и няколко дни ползвах и гаразона. Уж беше се оправила, но от вчера забелязвам че отново започва да се запушва нослето и на няколко пъти се закашля. Ще съм благодарна на мнението ви!
Друго, което ме притеснява е че още от както се е родила понякога и излизат ситни пъпчици под оченцата, досега ги свързвах с слънцето, обикновено след като сме били на разходка и е било топло се появяваха, но миналия ден излязоха отново, а не бяхме се разхождали и със сигурност не е била претоплена през ноща. Имате ли идея на какво може да се дължи? Ползваме продуктите на мустела, но мия лицето само с вода.