Romini съжалявам мила, дано всичко се оправи с времето.
Доколкото се спомням на теб кюретажа ти беше на есен, при мен предния път се случи на 17. Окт.
Аз съм с ПКЯ и имах много дебела лигавица преди да забременея за 1ви път - 22 мм по време на овулация, бременна беше станала 27 мм, което до колкото съм чувала май не е мн. добре.
След кюретажа лекарят ми каза,че са ме престъргали и лигавицата ми по време на ову е 12 мм при бременността не ми казаха колко е.
На 7я ден след овуто направих изследване на Прогестерона и беше в горната граница и като имах + тест започнах да слагам вагинално утрогестан 2* 3. Биха ми и Прегнил и така не прокървих този път, но пък беше спряло развитието си
Може би направих грешка, че избързахме с непазането след кюретажа, някой казват 6 месеца, други казат мин. 3, а аз чаках 2 месеца и това ми беше 1я цикъл с овулация. Навярно лигавицата не се е била възстановила и хормоните не са се регулирали.
Сега ще почиваме до септемри и ако имам овулцаия през времето до тогава, ще пия утрогестан всеки месец след овуто.
Аз съм пила дълги години противозачатъчни и не се съгласих да пия след аборта. При мен те навредиха и не вярвам, че поагат за регулиране на хормоните и цикъл.
Нина, надявам се да не чакаш дълго и да стане следващия път бързо и успешно.
За целенасочения секс тормоз - при мен и 2та пъти стана, когато най-малко очаквах и се стараех. 7 години мерих температури, 2,5 усилено правехме секс по график и точно когато сприрахме или се отказавах ставаше. И 2та пъти бяхме на екскурзия някъде
Обичайте мъжете си и вярвайте в успеха, ще стане!!!!