Здравейте момичета, много съм притеснена и не знам към кои да се обърна.Втората ми бременност завърши със секцио парва и аборт в 25г.с.,увреден плод с тежки мало формации.Кървях от 12 г.с до края.Не правя разкрития,а след плацента превия се стигна до абрупцио. Иначе имам едно чудесно момиченце, родено със спешно секцио в 38 г.с.
Сега съм пак бременна след 2 г. пазене, в 4 г.с отидох на преглед , видя се сакчето и в близост до него едно петно,доста голямо. Бременността според моя доктор не върви добре, написа ми missed ab, да се готвя за кървене. Питах, го това кухо яйце ли е и той каза да. Можело да кръвна, но ако не се изчисти да отида пак.
Тръгнах си съсипана, толкова мн се надявахме с мъжа ми , 4е ще успеем след вички мъки, които изживях предният път. Пуснах си ЧХГ . Беше 4115.80mlU, а след 2 дни бе 8724.09 mlU/ml. Отидох и при др. диктор, той каза, че това било кухина в матката и явно от това се плашел моят лекар. Да си вземам Утрогестана и след 10 дни да отида, рано е да се види сърце още.
Незнам какво да мисля, вече. Имала ли е някои , подобни проблеми? Мислите ли, че има смисъл да се надявам за нещо.Това мисед ли е или кухо яйце? Иначе, се чувствам много добре, само вече ме стяга кръста