0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: кухо яйце
« Отговор #60 -: Юли 07, 2011, 18:51:06 pm »
в крайна сметка какви са причините за появата на ''Кухо яйце '' С жена ми планирахме, бебе забременя от първия път, след което се оказа кухо яйце, година и половина след кюртажа  не се получава бременност ?
« Отговор #61 -: Юли 07, 2011, 19:12:03 pm »
 :( причините най-вече са генетични, докторите смятат за нужно да се правят изследвания след 2 случая. за 1,5 година може да има и други причини за липса на бременност.

*
« Отговор #62 -: Август 14, 2011, 01:07:05 am »
Moмичета за какво абразио и за какво престъргване говорите ? Съвсем на скоро имах аборт заради мисед и попитах докторката дали има опасност да ме престържат и тя ми обясни че изсмукват всчико с вакум  без никакво стъргане !На края минават леко с кюретата колкото да проверят дали има нещо останало !
« Отговор #63 -: Септември 30, 2011, 14:27:29 pm »
Здравейте момичета, много съм притеснена и не знам към кои да се обърна.Втората ми бременност завърши със секцио парва и аборт в 25г.с.,увреден плод с тежки мало формации.Кървях от 12 г.с до края.Не правя разкрития,а след плацента превия се стигна до абрупцио. Иначе имам едно чудесно момиченце, родено със спешно секцио в 38 г.с.
Сега съм пак бременна след 2 г. пазене, в 4 г.с отидох на преглед , видя се сакчето и в близост до него едно петно,доста голямо. Бременността според моя доктор не върви добре, написа ми missed ab, да се готвя за кървене. Питах, го това кухо яйце ли е и той каза да. Можело да кръвна, но ако не се изчисти да отида пак.
Тръгнах си съсипана, толкова мн се надявахме с мъжа ми , 4е ще успеем след вички мъки, които изживях предният път. Пуснах си ЧХГ . Беше 4115.80mlU, а след 2 дни бе 8724.09 mlU/ml. Отидох и при др. диктор, той каза, че това било кухина в матката и явно от това се плашел моят лекар. Да си вземам Утрогестана и след 10 дни да отида, рано е да се види сърце още.
Незнам какво да мисля, вече. Имала ли е някои , подобни проблеми? Мислите ли, че има смисъл да се надявам за нещо.Това мисед ли е или кухо яйце? Иначе, се чувствам много добре, само вече ме стяга кръста
« Отговор #64 -: Септември 30, 2011, 15:51:59 pm »
 :bighug: :crossfingers: взимай утрогестана и гледай да не се притесняваш мила, ако трябва потърси мнението на още един специалист, стискам палци всичко да е ок  :)

« Отговор #65 -: Февруари 04, 2012, 14:11:32 pm »
един въпрос към тези, които вече са минали през предположението :кухо яйце..вече 2 седмици сън не ме хваща с тези проблеми..видяха ми сакче 5мм, след седмица беше 10, но нямало ембрионални  структури, казаха ми да изчакам 2 седмици, но аз се измъчвам с това неведение и след 4 дни отидох при друг лекар..трябва да съм 6г.с, видя сакче 14мм, но нищо друго и дори направи забележка, че нямало жълто мехурче вътре в сакчето...на тези от вас, на които чак късно се видя бременността също като на мен нищо ли не виждаха...споменаха ли ви за това жълто мехурче, от него по принцип се хранела бремонността
« Отговор #66 -: Февруари 04, 2012, 16:02:12 pm »
При мен също не се видя жълтъчното мехурче.Плодния сак растеше,на втория преглед видяхме в сакчето ембрион,но жълтъчното мехурче не се виждаше.След две седмици сакчето беше още по-голямо,но вътре не се виждаше нищо.Последва кафяво зацапване,силни болки и абразио в 9г.с.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #67 -: Февруари 10, 2012, 13:35:05 pm »
Здравейте момичета :) Пиша Ви,за да Ви дам кураж и Вяра,колкото и да е трудно за Вас сега.Аз също преживях бременност с т.нар "кухо яйце".Абразиото ми беше на 21.04.2011,за физическа болка не се притеснявайте изобщо,тъй като интервенцията е под пълна упойка...Единствено "душата" Ви боли,но времето наистина лекува.Пазихме се 3 месеца и Октомври месец Чудото се е случило.Сега съм в края на 4-ия месец и само се моля на Господ да съм жива и здрава и да родя живо и здраво бебче.Наистина нещата се случват когато най-малко очакваш.Момичета Не се предавайте и само напред.Господ да Ни благослови със успешни бременности и здрави бебчета!!! АМИН