0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, мили настоящи и бъдещи мамчета. Все се каня да се реистрирам във форума,но исках да изчакам подвърждение, че всичко е наред за сега, но ето че настъпи усложнение...Последният ми цикъл беше на 02.12.2008, т.е. сега би трябвало да съм във 8-ма седмица, но трябва да отбележа че цикъла ми никога не е бил 28дни, така че може би това допринася за неточността. Днес пак ходих на лекар, но за първи път при този. Преди това два пъти ходих при друг, но не бях доволна. И днес, като ме прегледа док. каза, че плода не отговаря по размер на 8-ма седмица, както и не успя да види и пулс. От друга страна каза, че по жълтъчния мехур изглежда че плода не е спрял развитието си, но тъй като ме вижда за 1-ви път не може да прецени и трябва пак да ме прегледа след седмица. Аз се надявам да съм била с късна овулация и всичко да е ок, но също така и доста се претисних, макар че се опитвам да запазя спокойствие..... Благодаря Ви за вниманието и пишете ако имате някакво мнение по въпроса.  :? 
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Недей да се притесняваш предварително изчакай тази седмица и следващия път като отидеш всичко ще се изясни другия вариант е да си пуснеш кръвен тест за да видиш какво е положението.Успех
Благодаря много за отговора.
*

magi_m

и при мен се случи така,миналата седмица ходих на лекар и той каза,че плода отново е в 7седм.и не отговаря на възрастта, :(,но ако искам да изчакам една седм и пак да отида,нямам големи надежди ,но все пак ще видим какво ще стане другата седмица.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Момичета, аз имам едно абразио след кухо яйце. Втора успешна бременност, която започна с изоставане на плода. В крайна сметка всичко завърши щастливо.
Ако нямате болки, кървене и други проблеми - изчакайте търпеливо следвашите дни, знам, че е трудно.
Re: кухо яйце или неправилно изчислена възраст на плода
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2009, 16:32:55 pm »
Дам....и аз се опитвам да чакам търпеливо, но тази седмица ми се струва мнооого дълга, но това предполагам е нормално....Опитвам се а не губя надежда, нали още нищо не е сигурно... Благодаря  :)
*
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2009, 17:41:33 pm »
Недей да се притесняваш предварително изчакай тази седмица и следващия път като отидеш всичко ще се изясни другия вариант е да си пуснеш кръвен тест за да видиш какво е положението.Успех

Незнма дениса какво е имала предвид, посъветвайки да пуснеш кръвен тест, но според мен няма да е от полза.Защото и при извънматочна и при "кухо яйце" теста ще покаже бременнсот (положителен)
Сега по темата
Изчакай още една седмица а също така можеш да потърсиш и второ мнение при друг лекар  :wink:
Дано всичко е наред! :P
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2009, 18:11:11 pm »
Незнма дениса какво е имала предвид, посъветвайки да пуснеш кръвен тест, но според мен няма да е от полза.

Ето това е имала предвид, предполагам:

Какво може да означават ниски нива на ЧХГ?

Ниските нива на ЧХГ могат да имат различни причини и да означават различно и затова теста трябва да се повтори след 48-72 часа за да се установи тяхната промяна. Ниските нива на ЧХГ може да означават:

• Неправилно изчислен срок на бременността
• Вероятност за аборт или “кухо яйце”
• Извънматочна (ектопична) бременност
*

denisa

• 2681
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2009, 18:14:57 pm »

Незнма дениса какво е имала предвид, посъветвайки да пуснеш кръвен тест, но според мен няма да е от полза.Защото и при извънматочна и при "кухо яйце" теста ще покаже бременнсот (положителен)
Сега по темата
Изчакай още една седмица а също така можеш да потърсиш и второ мнение при друг лекар  :wink:
Дано всичко е наред! :P
Ами имах предвид че при съмнение за проблем се пуска кръвен тест през 48ч.и  според стойностите може да се потвърди или отхвърли проблема.Ето тук е описано подробно   http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82
*
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2009, 11:37:50 am »
здравейте и от мен момичета.Аз имам 3 неуспешни икси.1то-нищо,2то-имаше бременност,но за кратко/не се развивало добре/3то-пак бременост,но сега пък кухо яйце!А уж винаги ембрионите бяха супер и се развиваха идеално,сега преди 10 дена-кюртаж!!!Ами сега?Не се отчайвам,но ме е страх,че следващия път пак ще се случи нещо такова.Искам да мисля позитивно,все нещо ме човърка.

*
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2009, 11:42:04 am »
Ради,не се отчайвай!Каквото и да се случи бъди силна!

*

denisa

• 2681
« Отговор #11 -: Февруари 02, 2009, 11:56:20 am »
topsi миличка съжалявам но трябва да бъдеш силна и да се бориш за мечтата си,знам че е много трудно след толкова неуспехи но ще успееш стискам ти палци следващият път всичко да е наред и да стигнеш до толкова мечтания,щастлив финал :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: прочети тук.    http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26575.0   
« Последна редакция: Февруари 02, 2009, 12:01:28 pm от denisa12251 »
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2009, 12:42:39 pm »
 Топси , пуснете имунологични и генетични , ако не сте ги направили до сега.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2009, 12:50:42 pm »
Топси , пуснете имунологични и генетични , ако не сте ги направили до сега.
Това бих те посъветвала и аз. При мен след 7 години неизяснен стерилитет и 3 загубени бременностти проблема излезе там. Наложи се сама да си назначавам изследванията, никой не ме насочи.
*
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2009, 13:26:22 pm »
Питах док.но все ми казва,няма ти нищо случва се,не ти трябват тези изследвания,дали да не си ги направя сама?

« Отговор #15 -: Февруари 02, 2009, 14:25:37 pm »
Аз ги направих по мое настояване след миссед.Оказа се , че точно там е проблема.
  Пусни си ги на своя глава.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #16 -: Февруари 03, 2009, 14:09:47 pm »
Питах док.но все ми казва,няма ти нищо случва се,не ти трябват тези изследвания,дали да не си ги направя сама?
Моят док ми излизаше със същото становище. аз ги пуснах без той да знае даже. Така че прочети тук за добри специалисти и бягай при тях.
*
« Отговор #17 -: Февруари 03, 2009, 17:52:08 pm »
благодаря ви момичета,малко да се оправим финансово и си ги пускам!

« Отговор #18 -: Февруари 04, 2009, 10:50:35 am »
Благодаря ти, Топси.
Надявам се при теб всичко да е наред следващият път и стискам палци...Предполагам колко ти е трудно, но не се отчайвай!  :bighug:

« Отговор #19 -: Февруари 04, 2009, 10:54:17 am »
Относно мен-аз се записах и при още един специалист, но и двата ми часа са за утре...Притеснено ми е, но се опитвам да изчакам търпеливо без да допускам мрачни мисли, но.... :?