И как ще издържиш до лабораторията за първа урина ми е любопитно
По повод лабораториите, направо не знам откъде да започна. С предишната бременност дадох стерилна урина в Кандиларов - резултатът налагаше сериозно антибиотично лечение. Усъмних се, поредни 2 стерилни урини там - чисти. Оттогава само в Лора или Бодимед. Но всякаква микробиология съм пускала в Лора /и на Валери/ и винаги са чисти резултатите....Някой спомена, че там няма бактерии и микроби по принцип.
Да се оплача сега и аз от едноседмичното ми търчане по лаборатории. Миналия понеделник пускам кръвна картина за пръв път от началото на бременността и незнайно защо реших да пусна и желязо. Принципно никога не съм имала проблем с хемоглобина. Та всичко друго е почти наред, а желязото - 2 пъти над нормите
.Това в лабораторията на ГУСВ. Повтарям го в Кандиларов заедно с други показатели. Пак над нормите
Но не чак толкова, обаче и в другите показатели има не много добри цифри...
Пращат ме на хепатолог. Човека иска още изследвания и заедно с тях решавам отново да пусна и предишните пак в Кандиларов. Преди малко видях резултатите - всичко в норма
Ами сега? Пак ли да пускам, пак ли в Кандиларов, е*ти идиотията....
За мазането и стриите - първия път се мазах много усърдно с Мама донна на Чико и основно с Перкуталфа. В седмия месец една сутрин се събудих и установих, че все едно мечка ми е чесала дупето... Вярно, качих около 30 кг., но след раждането се мазах с един гел на Галеник за заличаване на стрии и положението е мнооооого добре засега. В момента ползвам пак на Галеник крем за предпазване от стрии за бременни да видим какъв ще бъде резултата.