0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Графиката на garga - та
« Отговор #20 -: Май 18, 2009, 21:19:58 pm »
Мислите ли, че с такава графика е възможно да е имало овулация ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #21 -: Май 18, 2009, 21:28:44 pm »
Според мен е възможно,има двуфазност  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #22 -: Май 18, 2009, 22:13:13 pm »
Според мен е възможно,има двуфазност  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Ама дали е достатъчна?! За това обичам графиките в babyplan.ru, защото отчитат разликата между първа и втора фаза на цикъла- средна темература в първа фаза, средна температура във втора фаза и разлика!!!
Гаргуно, що не си правила и тестовете от-до, бее?!
Разбира се всичко е възможно, пък и аз не съм никаквъ спец, но нека поразсъждаваме....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

crow

• 2670
« Отговор #23 -: Май 18, 2009, 22:25:39 pm »
Ето графиката ми в бейбиплан - щом ще ви помогне повече :) И в фертилитифренд ми показва, че е имало ову, но знам ли ?
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=157023&t=1242658982
Иначе тестовете за ову ги спрях, понеже си мисля, че ако е имало + тест, то той щеше да е на 11 ден от МЦ и съответно съм го изпуснала.
 Мерси много за отзичивостта ви :)

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

crow

• 2670
« Отговор #24 -: Юни 03, 2009, 16:59:13 pm »
На 9 и 10-ти ден от МЦ не спах добре и предполагам, че БТ затова е по-висока, защото днес пак е с нормални за началото на МЦ стойности. Вие как смятате?
« Отговор #25 -: Юни 04, 2009, 18:16:30 pm »
Да будуването нощем си оказва влияние на БТ както и много други фактори. За теб тази БТ по приницп е нормална, винаги в началото на цикъла ти е с такива стойности нали  :D сега стискаме палци този месец да е последният в опити и след няколко дни БТ да се вдигне още  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:
*

crow

• 2670
« Отговор #26 -: Юни 04, 2009, 18:46:13 pm »
Ами хайде да се вдига и да не спада следващите 3 месеца доколкото знам ... че вече е крайно време, а :) Дано този път да се вдигне със заветните 0,4 градуса, че при мен май двуфзността е по-малка ;(
*

crow

• 2670
« Отговор #27 -: Юни 08, 2009, 18:08:35 pm »
9 и 10 ден от МЦ не спах никак добре и може от това да е висока БТ... Затова да се надяваме все пак, че ову е имало около 12-13 ден ... 
« Последна редакция: Юни 08, 2009, 18:10:15 pm от garga »
*

crow

• 2670
« Отговор #28 -: Юни 11, 2009, 21:00:21 pm »
На никой не му е интересна моята странна графика ...  :(
Май в темичката ще си пиша само аз ... Нищо, може да прерастне в дневниче ...
И понеже явно е странно имам ли аджеба ову или не - на 30 юни смятам да ида на Узи .. да се види, ще има ли доминант следващия месец.

П.П.:
 Аз:   Гардже-е, споко - ще ти пиша пак
 Гарга:  Ще чакам да знаеш ...

Ето, че вече изтрещях ...
« Отговор #29 -: Юни 11, 2009, 21:22:42 pm »
Ей Гардже,аз мисля че доста от нас следят графиката ти и отбелязват в седмичната темичка очакванията си за теб и затова не пишат и тук. :D
Аз понеже не съм много запозната рядко изразявам мнение,за да не объркам някой.
Но определено и в тази ти графика и в предната има двуфазност osi_9 :goodluck:И аз мисля че О е имало на 13.А със сигурност има ли О,само доки може да ти каже.
Ама ти си такъв сладур,че не може да няма osi_9
:bighug:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #30 -: Юни 11, 2009, 21:29:08 pm »
Миличко Гардже, вижда ми се висока Т в първата фаза? С живачен термомерър ли мериш? И какво е това зацапване?
*

crow

• 2670
« Отговор #31 -: Юни 11, 2009, 21:54:51 pm »
Чоки меря с живачен термометър ... Всеки ден около 7-7:30ч. , ректално ... Графиките ми от февруари насам са по всички правила за измерване на БТ ... Нямам идея защо във фоликулярната фаза БТ е толкова висока .. Явно съм топлокръвно животно  :lol:
 Февруари на 9 ден от МЦ имах доминант 16 мм., а април на 14 ден от МЦ не се видя доминант (дали пък не беше минало ову) -странното е, че с или без доминант графиките като че ли не се разминават особено ?!
 А графиките от януари и по-предните не ги гледайте, не са достоверни - тогава мерех когато се събудя и беше по различно време от денонощието. Сега си спя долу горе спокойно, понякога ставам до 00, но не често и обикновено си спя заветните 4 часа преди да измервам ...
*

Чоки

• 713
« Отговор #32 -: Юни 11, 2009, 22:19:30 pm »
Хммм, чудна работа  :ask: Някой има ли идея на какво се дължи тази висока Т?
Аз преди време ходих при енин лечител, практикуващ китайската медицина. Лекува единствено и само с билки. Та като му се оплаках, че не мога да забременея и естествено търся помощ от него, той ми каза, че съм имала висока Т и средата ми не е благоприятна .... нали разбираш.... отрепвала съм ги войниците.
Даде ми да пия букет от билки, изпих си ги естествено. Не знам дали ми е помогнал защото тогава нямах представа какво е БТ и мерене всяка сутрин, но ми се иска да вярвам, че ми е помогнал. Имах една приятелка, която с години се бореше със стеилитет, пи въпросните чайчета и не знам как забременя. Направо си беше чудо.

Може и да си пазя опаковките, ако искаш да се поразровя?
*

crow

• 2670
« Отговор #33 -: Юни 11, 2009, 22:21:24 pm »
От чисто любопитство искам да ги видя ... макар, че не се наемам да пия разни билки с недоказано въздействие .. Стигат ми 5-те антибиотика, които изпих заради Уж проблемни бактерии, после цветна снимка и т.н.
*

Чоки

• 713
« Отговор #34 -: Юни 11, 2009, 22:52:24 pm »
ще потърся опаковките
*

crow

• 2670
« Отговор #35 -: Юни 11, 2009, 22:57:15 pm »
Зацапването е от цветната снимка ...  Много хубава излязох там - е , малко нагънати тръби, но - проходими :) Слава Богу !
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #36 -: Юни 11, 2009, 23:23:59 pm »
Чоки меря с живачен термометър ... Всеки ден около 7-7:30ч. , ректално ... Графиките ми от февруари насам са по всички правила за измерване на БТ ... Нямам идея защо във фоликулярната фаза БТ е толкова висока .. Явно съм топлокръвно животно  :lol:

Гардже аз пък съм обратния вариант.Отивам към замръзване във ФФ.Но явно при всеки е индивидуално и по-важното е да има двуфазност с разлика от 0.4-0.5 десети от градуса.
  <br />
*

Чоки

• 713
« Отговор #37 -: Юни 11, 2009, 23:27:31 pm »
Етооо.......
ЛЕЧЕБЕН БИЛКОВ ЧАЙ при ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ЯЙЧНИЦИТЕ, ТРЪБИТЕ, КИСТОЗНИ ОБРАЗУВАНИЯ
Състав Невен, бял равнец, коприва, лепка, глухарче, камшик-стрък, магданоз-листа, жълт кантарион. От всичките по 20гр. Отдолу пише - Рецепта на фитотерапевт Веселин Иванов, Пловдив. Беше ми дал и други комбинации с други билки, смесват се заедно и се пият всеки ден.

И аз не бих пила нищо без лекарско предписание, но Веско Китаеца /така му викат всички от Пловдив/ е много известен и доста хора ходят при него. Аз му се доверих напълно и не съм се притеснявала от него.
Ако те интерисува, мога да ти дам тел. за връзка.
*

crow

• 2670
« Отговор #38 -: Юни 11, 2009, 23:28:47 pm »
Тити, там е работата че ако ми се покачи БТ със заветните 0,4-0,5 градуса ще прегрея .. Тогава ще трябва да имам БТ 37,5 и ще се притесня че имам някакво възпаление .. знам ли ... вече нямам и най-малка идея .. имам двуфазност, но не е с толкова. Винаги след около 14 ден на МЦ (който е около 28 дни) ми се покачва БТ и си остава висока до следващата МЦ, но защо в тази ф.ф. е пак що горе височка - незнам.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #39 -: Юни 12, 2009, 11:17:07 am »
Споко Гардже и аз съм така с температурата-аз също го отдавам на топлокръвност, защото не искам да си насаждам мисли за възпаления и разни други проблеми! Хубавка ти е графиката дано температурата все така висока да се задържи и да не пада скоро  :crossfingers: :bighug: :bighug: