0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Какви ще ги вършим през пролетта?
« Отговор #700 -: Май 04, 2006, 14:57:58 pm »
ТА,Кремчо, Майски, Блага, Ели и всички други момичета УСПЕХ!!! СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ!!!! :balk_103:
*
« Отговор #701 -: Май 04, 2006, 15:00:23 pm »
ТА, пункцията и трансфера в Пловдив ли ще бъдат? Доволна ли си от д-р Тони?
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #702 -: Май 04, 2006, 20:00:48 pm »
МИЛИ моми4ета,пожелавам ви успех и късмет,дано скоро вси4ки,които сте по4нали АРТ,да се похвалите с прекрасни новини.
И аз се присъединявам кък вас.В4ера запо4нах стимулация с ГОНАЛ,която 6те продължи 6 дни.След което подготовка за първата ми инсеминация.
УСПЕХ :kiss:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #703 -: Май 04, 2006, 22:07:12 pm »
мила  eleonor_78 пожелавам успех на теб и на всички момичета ,да ви върви по вода!!! :balk :balk_103:  :balk_103:
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #704 -: Май 04, 2006, 23:23:39 pm »
Хубави новинки ви желая и аз, мацки!!!
Успех и късмет на всички!!!
 yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
« Отговор #705 -: Май 05, 2006, 12:27:21 pm »
Стискам палци на всички тук, да не ги изреждам, че да не пропусна някого  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:   yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
*
« Отговор #706 -: Май 05, 2006, 16:18:50 pm »
Боровинче, права си...до последно трябва да се надявам, но какво да направя, като съм такъв скептик! тук два дни такива предменструални спазми ме тресат...както и да е, ще се помъча да приема всичко философски, дори и да не е станало. То пък аз ще трябва при всички положения да изчаквам до вторник, защото Стаменов излязал в отпуск и всички около него до 9ти... (чудех се дали ВСИЧКИ наистина, нали в клиниките по стерилитет работят нон-стоп?? :roll: )

благодаря за подкрепата на всички  :balk_14:

Елеонор, желая ти успех!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/age/21469.gif[/img][/link]
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #707 -: Май 05, 2006, 19:17:56 pm »
Майски,
и на мен така ми казаха, че цялата седмица до 9ти ще са в отпуск всички от клинката, успяха да ме вместят за консултация едва на 16ти. желая ти успех:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #708 -: Май 06, 2006, 16:02:10 pm »
Благодаря ви,ади,Маиски желая ви само хубави не6та да ви се слу4ат.Много касмет на вси4ки мадами и не губете надежда,много скоро вси4ки 6те се похвалим с най-6тастливата новина. :bfp:  :cloud9:  :babyflips:  :goodluck:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #709 -: Май 08, 2006, 11:37:59 am »
Да се отчета и аз. Този месец нали решихме - никакви доктори, мерене на БТ  :bbt:  , фоликулометрии.  Само да си почиваме да правим кекс :bed: и да не очакваме да стане нещо. Само че сега, с приближаване на датата за М., взех да се надявам все пак да има вече една малка душичка, растяща в мене   :( Ама както усещам симптомите, май пак няма да ме пропусне гадната М ...
Стискайте ми палци все пак чудото да е станало  :wink:

« Отговор #710 -: Май 08, 2006, 11:43:05 am »
Стискаме, Бебе, стискаме. Може пък и да е станало - Божа работа!
« Отговор #711 -: Май 08, 2006, 11:47:30 am »
Цитат на: bebe_2006

Бебе, чудеса стават. Особено, когато вярваме в тях. А ние палците ще ги стискаме на мах :goodluck:  :bighug:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #712 -: Май 08, 2006, 11:50:28 am »
Цитат на: bebe_2006
Да се отчета и аз. Този месец нали решихме - никакви доктори, мерене на БТ  :bbt:  , фоликулометрии.  Само да си почиваме да правим кекс :bed: и да не очакваме да стане нещо. Само че сега, с приближаване на датата за М., взех да се надявам все пак да има вече една малка душичка, растяща в мене   :( Ама както усещам симптомите, май пак няма да ме пропусне гадната М ...

Тъкмо днес си мислех какво става с теб, имаш ли радостни вести, а то за палците се знае:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #713 -: Май 08, 2006, 13:10:15 pm »
Цитат на: TA
Фреш, а ти няма ли да започваш инвитро? Нали това бяха плановете ти.
Аз с лека стимулация направих 3 хубави фоликула и доктора е доволен. В петък - пункция.

Мда, за следващия цикъл това е програмата, сега си чакам овулацията, така че след 15-тина дни някъде.
Браво на теб, отлични резултати, стискам палци нататък! А ин-витро или икси ще правите - мен Док ме навива за икси, щото ще са малко яйцеклетките все пак и за по-сигурно?

Успех и на всички момичета в процедура!! :D
Благодаря ти, Бени!

*

balmi

« Отговор #714 -: Май 08, 2006, 14:37:31 pm »
Ами по-добре икси Фрешинка. И нас така ни посъветваха. Разликата в цената е 300 лева.
« Отговор #715 -: Май 08, 2006, 15:24:21 pm »
:cry: Mомичета, ще полудея - не е честно.... вече ми писна....
Днес трябваше да ми поставят декапептила, но на прегледа се видя че имам киста (или задържан фоликул или каквото е там - толкова се ядосах и изнервих, че не чувах какво ми говорят) и процедурата ми е пред провал. Няма да слагаме декапептил депо, ще чакаме до втори ден на новия цикъл и ако е изчезнала гадината ще действаме по къс протокол (което никак не ме радва - допълнителни лекарства=средства), но ако не се е - отлагаме...  :balk_145: Направо ми писна вече - от половин година го чакам този момент и сега, какво нищо - провал... Иначе пия противозачатъчни, ама кистата си е 15 мм и не знам дали ще изчезне просто така за една седмица!
Вие какво мислете, дали малко спорт ще помогне :ask: или в този случай се разчита само на лекарства?
*
« Отговор #716 -: Май 08, 2006, 15:53:43 pm »
Момичета, и при мен се почна  леката стимулация. Благодарение на Грейс миам Серофен, за което съм много, ама много възхитена от нейното отношение и съпричастност  :grouphug: Само сега да видим как ще се представя с  фуликулчетата :oops: В петък съм на преглед и ще видим какви съм ги свършила, на всички успех и по-малко главоболия...
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

Anonymous

« Отговор #717 -: Май 08, 2006, 16:05:33 pm »
Ели,  :hug2:
*

balmi

« Отговор #718 -: Май 08, 2006, 16:07:42 pm »
Sorry, Госта бях аз !!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #719 -: Май 08, 2006, 16:35:12 pm »
Благодаря ви момичета за стиснатите палци и за подкрепата - радвам се че ви има  :ballons:
Камино  :bighug:  , всяка от нас, колкото и да се опитваме да бъдем силни, понякога се срива и отчайва. Болката и най-вече това, че сме безпомощни ни задушава... Но аз вярвам, че един ден и над нас ще изгрее слънцето и ние ще сме щастливи мами. Просто не е възможно да не стане   :wink:  Тогава тези ходения по доктори, манипулации и тревоги постепенно ще избледнеят и ще ни се струват като друг живот  :)  Защото, за щастие, човешкият ум е така устроен, че да забравя лошото, а да помни хубавото.
Ели - много стискам палци  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers: